Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

27. 7. 2015, Nintendo 3DS, újdonságok
 

Az Animal Crossing: Happy Home Designer október 2-i Nintendo 3DS megjelenése megünneplésére a Nintendo Európa számos új terméket – gépcsomagokat is beleértve – kínál a játékosoknak, hogy belevethessék magukat ebbe a páratlan kézikonzolos élménybe, amit csak a Nintendo képes nyújtani.

Az Animal Crossing rajongók kiélhetik lakberendezői vágyaikat a kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Animal Crossing: Happy Home Designer keretében, ahol Nook családi vállalkozásához csatlakozva tehetik boldoggá a már ismert állatokat álomotthonuk megalkotásával – egyesek még a kertjük kialakítását is Rád bízzák! Az otthonok bebútorozása mellett idővel olyan nagy projektekekbe is belevághatsz, mint egy iskola, vagy egy kávéház berendezése, kedvenc állat barátaidra pedig szokatlan szerepeket oszthatsz.

Megjelenéskor limitált példányszámban a játék egy speciális amiibo kártyát is tartalmazni fog, melynek segítségével a játékos előhívhatja a rajta szereplő karaktert és megtervezheti otthonát. Te milyen házat építenél Nooknak vagy Isabellenek? További amiibo kártyák hármas csomagokban lesznek kaphatók, melyekből az egyik mindig egy speciális amiibo kártya lesz, amin egy olyan karakter szerepel, akinek a házát kizárólag az amiibo kártyája birtokában tudod megépíteni. A kártyák a játék több példányával is használhatók, így nem csak gyűjthetők, de cserélgetők is.

A New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL tulajok az amiibo kártyákat készülékük alsó kijelzőjének NFC részéhez érintve tudják beolvasni, míg a sima Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL és Nintendo 2DS tulajok egy külön kapható NFC Olvasó/Író kiegészítő segítségével élvezhetik az amiibo funkciókat a kompatibilis szoftverekkel.

Az Animal Crossing: Happy Home Designer játék mellett az alábbi megjelenések várhatók még október 2-án:

  • New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack: tartalmaz egy fehér New Nintendo 3DS készüléket előre telepített Animal Crossing: Happy Home Designer játékszoftverrel*, egy egyedi elő- és hátlapot** és egy speciális amiibo kártyát.
  • New Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition: tartalmaz egy egyedi mintázatú, fehér New Nintendo 3DS XL készüléket előre telepített Animal Crossing: Happy Home Designer játékszoftverrel* és egy speciális amiibo kártyát.
  • Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader/Writer Pack: tartalmaz egy Animal Crossing: Happy Home Designer játékszoftvert, egy speciális amiibo kártyát és egy NFC Olvasó/Író kiegészítőt.
  • Különálló NFC Olvasó/Író kiegészítő
  • New Nintendo 3DS borítók No. 5 (K.K. Slider stílusú), No. 6 (Isabelle stílusú) és No. 27 (a sorozat több állatát ábrázolja).
  • Animal Crossing amiibo kártya csomag 1. sorozat: minden csomag 2 sima és egy speciális amiibo kártyát tartalmaz.

Akár régóta Nintendo 3DS tulaj vagy, akár még csak most ismerkedsz a Nintendo 3DS világával, biztos megtalálod majd a Neked megfelelő, Animal Crossing: Happy Home Designer kiadást október 2-án.

*Az Animal Crossing: Happy Home Designer a csomagban lévő 4 GB-os memóriakártyára van telepítve.
**A New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack csomagban lévő elő- és hátlap külön nem lesz kapható Európában. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.