Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 12. 2015, Nintendo 3DS
 

A Pokémon rajongók egy hatalmas, kizárólag Pokémonok lakta világba fognak csöppenni 2016. február 19-én, mikor megjelenik a Pokémon Super Mystery Dungeon Nintendo 3DS készülékekre. Ebben a továbbfejlesztett Pokémon Mystery Dungeon kalandban 720 Pokémon kapott helyet, a véletlenszerűen generált helyszínek pedig közel végtelen számú kihívást tartogatnak, ráadásul a sorozat legikonikusabb Legendás és Mítikus Pokémonjainak oldalán is alkalmad lesz harcolni.

Akik nem ismernék a sorozatot: a kaland azzal kezdődik, hogy egy nap Pokémonként ébredsz. A játék elején feltett kérdések megválaszolását követően a 20 közkedvelt Pokémon - köztük Pikachu és Riolu - egyikévé változol, majd megkezdheted a kalandodat Pokémon társaiddal, megkeresve és megállítva azon rejtélyes erő forrását, ami kövé változtatja a Legendás Pokémonokat. Célod eléréséhez be kell utaznod a világot más Pokémonokat segítve és küldetéseket teljesítve, miközben felfedezed a folyamatosan változó Rejtélyes Helyszíneket, elkerülöd a bennük rejlő ördögi csapdákat, illetve más Pokémonokkal küzdesz meg össze. A körökre osztott harcok során az alaptámadások mellett jellegzetes Pokémon mozdulatokat is bevethetsz, illetve különböző tárgyakat is felhasználhatsz.

A Rejtélyes Helyszínek felfedezésének kulcsa a más Pokémonokkal való barátkozás. Minden Pokémon esetében bizonyos feltételeknek kell teljesülnie - például az általuk kiosztott küldetést teljesíteni -, mielőtt bevehetnéd őket csapatodba. A harcok során a Pokémonok megfelelő egyensúlya csapatodban elengedhetetlen. A játékban szereplő 720 Pokémonnak köszönhetően a játékosoknak bőven lesz alkalmuk barátkozni és kipróbálni a különböző kombinációkat. Kalandozásuk során a játékosok sosem fognak kétszer ugyanazon a helyszínen megfordulni, így mindig új felfedezések várnak rájuk újdonsült Pokémon barátaikkal.

A játék egyik újdonsága a Kapcsolat Gömb - egy óriási, galaxis-szerű térkép, ami összekapcsolja a játékost más Pokémonokkal, illetve új, teljesítésre váró küldetéseket teremt. A Kapcsolat Gömbnek köszönhetően egyszerűbb a Pokémonok felkutatása, a velük való kapcsolatfelvétel és barátkozás, ami még több küldetést tesz elérhetővé. Az összebarátkozást követően a Pokémonokkal csapatot alkotva bámulatos kombinált támadásokat zúdíthatsz ellenfeleidre, ami gyakran eldöntheti a csata végkimenetelét.

Speciális bónuszként azok a játékosok, akik a Nintendo 3DS készülék Nintendo eShop felületén keresztül veszik meg a játékot, limitált ideig egy letöltőkódot* is kapnak, amivel egy Charizard, Pikachu, Bulbasaur és további Pokémonokat ábrázoló Nintendo 3DS HOME Menü témát tölthetnek le. Ez a kód a játék dobozos változatát előrendelőknek is elérhető lesz.

Készülj fel a továbbfejlesztett Pokémon Mystery Dungeon élményre 720 különböző Pokémonnal, mikor a Pokémon Super Mystery Dungeon megjelenik 2016. február 19-én Nintendo 3DS készülékekre.

*A letöltőkód a Nintendo eShop vásárlást követően fog megjelenni a kijelzőn.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.