Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

31. 8. 2018, labo, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit közelgő, szeptember 14-ei, Nintendo Switch* konzolra való megjelenését ünnepelve a Nintendo közzétett egy új áttekintő videót, ami bevezeti a jövendőbeli játékosokat a legújabb Nintendo Labo Kit eddig nem felfedett részleteibe. A Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit áttekintő videó a Nintendo Labo YouTube csatornán tekinthető meg.

Hasonlóan a többi Nintendo Labo csomaghoz, ebben a szettben is több szórakoztató szerkezetet állíthatnak össze a Labo-rajongók – köztük például autót, tengeralattjárót vagy repülőt is -, valamint, mint az a videóból kiderült, a következő játékfunkciókkal is találkozhatnak:  

  • Közelebbi pillantást vethettünk az Adventure módra, a csomaghoz tartozó játékmódok egyikére, amelyben a játékosok egy titokzatos világot fedezhetnek fel, piramisokkal, régészeti ásatásokkal, havas hegycsúcsokkal és sok-sok más érdekes helyszínnel. A játékosok Toy-Con Kulcsukat használva könnyedén válthatnak autó, repülő vagy akár tengeralattjáró között, és fedezhetik fel a tengerfenék mélységeit és a legmagasabb csúcsokat egyaránt. Számos érdekes karakterrel is interakcióba léphetnek, miközben a megannyi izgalmas küldetést teljesítik akár egyedül, akár egy barátjukkal kooperálva.
    • Minden jármű más és másféle irányítással valamint különleges akciókkal rendelkezik – többek között például horgonyt lőhetünk ki a tengeralattjáróból, rakétákat a repülőből, a levegőben mutatványozhatunk, vagy akár egykerekezhetünk, fűrészéleket vagy bombákat engedhetünk ki autózás közben.
  • A többféle mellékelt játék rengeteg szórakoztató élményt kínál. Rally módban a játékosoknak ellenőrzőpontokon áthajtva kell mihamarabb célba érniük; Circuit módban azzal csavartunk a versenyen, hogy az ellenfelek akár ki is üthetik egymást; Slot Car módban klasszikus autós játék módjára csak a Toy-Con Pedál segítségével kell irányítanunk a járművet; valamint Battle módban autókkal párbajozhatunk más játékosokkal szemben**.
  • A Paint Studio-ban a Toy-Con Festékszóró használatával tehetjük játékbeli járgányainkat és pilótáinkat egyedivé, ráadásul a tartályt megrázva még hallhatjuk is, ahogy a „golyó” mozog odabent, miközben összerázzuk a festéket.
  • A Custom Controls, az új, csak a Jármű csomagban megtalálható Nintendo Labo funkció lehetővé teszi, hogy saját kontrollereket alkossunk akár egyszerű háztartási kellékek felhasználásával. Szeretnél seprűnyélen lovagolva repülőgépet vezetni? És mit szólnál ahhoz, ha különleges, képernyővédő fóliára rajzolt gombokkal irányíthatnád a járművedet? Ez a lehetőség nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük saját, egyedi Toy-Con találmányaink megépítését.
  • A Toy-Con Autót és Pedált a megjelenést követően egy frissítés letöltésével még a Mario Kart 8 Deluxe-ban*** is használhatjuk Nintendo Switch konzolunkon, és úgy versenyezhetünk barátainkkal. Hogy mindez hogy fog kinézni a valóságban, az kiderül ebből a videóból: Playing Mario Kart 8 Deluxe with the Nintendo Labo: Vehicle Kit at gamescom 2018. Ráadásul a játékban a Nintendo Labo: Vegyes csomagban található Toy-Con motorbiciklit is használhatjuk.
     

 A Nintendo Labo: Jármű csomaggal kapcsolatos további információkért kövessék figyelemmel a Nintendo Labo weboldal híreit. Ha most azonnal szeretnének belevágni az alkotásba, játékba és felfedezésbe, vessenek egy pillantást a Nintendo Labo vegyes csomagra és a Nintendo Labo: Robot csomagra, amelyek már most is kaphatóak. Ráadásul ne feledjék, még tart a Nintendo Labo Alkotói verseny, ahol szeptember 7-éig várják a kreatív játékosok pályamunkáit, és a nyertesek akár egy egészen különleges Nintendo Switch konzollal is gazdagodhatnak.   További, a Nintendo Labo-val kapcsolatos részletekért és a hivatalos Nintendo Labo Youtube csatornára való feliratkozáshoz látogassanak el a https://www.nintendo.co.uk/nintendolabo illetve https://www.youtube.com/NintendoLaboUK weboldalakra.  

A legfrissebb Nintendo Labo: Vehicle Kit áttekintő videó bemutatott néhány új játékmódot és funkciót, amelyek mind elérhetőek lesznek a szeptember 14-én Nintendo Switch konzolhoz megjelenő Nintendo Labo Toy-Con 03: Jármű csomagban.  

Megjegyzések
*Nintendo Switch konzol szükséges (külön vásárolható).
**A többjátékos mód további Joy-Con kontrollereket igényel, valamint további Nintendo Labo: Jármű csomagok is szükségesek lehetnek. A konzolok, csomagok és néhány kiegészítő külön vásárolható.
**A Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch konzolra külön vásárolható.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.