Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

19. 3. 2020, Direct, indie, World
 

A mai napon a Nintendo új Indie World prezentációt tett közzé, melyben a 2020 folyamán Nintendo Switch konzolra megjelenő indie játékok széles választéka mutatkozott be. Ezek között voltak eredeti platformerek, mint a Blue Fire ; akció-RPG játékok, mint a Baldo ; a No Man’s Sky-t is készítő Hello Games következő játéka, a The Last Campfire; és folytatások, mint a PixelJunk Eden 2 és az Exit the Gungeon, melyek közül az utóbbi ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

 

Az Indie World – 17.03.20 (Nintendo Switch) videót teljes terjedelmében megnézheted, és további információkat szerezhetsz az Indie World Hub -on keresztül a Nintendo hivatalos weboldalán.

 

A következő játékok mutatkoztak be a videóban:

 

 • Exit the Gungeon a Dodge Roll & Singlecore Games fejlesztőitől: Az Exit the Gungeon egy bullet-hell dungeon climber stílusú játék, mely közvetlenül az Enter the Gungeon történetét folytatja. Egy állandóan változó fegyverrel felszerelkezve, csillapíthatatlan étvággyal a zsákmányolásra, a jó öreg dodge-rollokkal minden hősnek saját útját járva kell felkapaszkodnia az egyre nehezedő liftekben. Az Exit the Gungeon időzített konzolexkluzív játékként jelenik meg a mai nap folyamán!
 • The Last Campfire a Hello Games-től: Fedezd fel a gyönyörű vadont, tele elveszett népekkel, különös lényekkel és titokzatos romokkal, miközben azért vándorolsz, hogy meggyújtsd az utolsó tábortüzet. Élj át egy megható történetet varázslatról és rejtélyekről, amint a The Last Campfire megjelenik Nintendo Switch konzolra idén nyáron.
 • Blue Fire a Robi Studios-tól: Kelj útra egy lélegzetelállító kalandban Penumbra kihalt királyságában és derítsd ki a rég elfeledett birodalom rejtett titkait. Fedezd fel a misztikus templomokat, találkozz túlélőkkel és vállalj el különös küldetéseket, hogy értékes tárgyakat gyűjthess. Egy sötét világ vár rád a Blue Fire játékban, ami először Nintendo Switch konzolra jelenik meg, időzített exkluzívként idén nyáron.
 • Baldo a Naps Team-től: Találkozz furcsa és vicces karakterekkel, és merülj el a Baldo lenyűgöző világában, egy akció-kaland RPG játékban, tele rejtvényekkel, érdekfeszítő játékmenet-mechanikával, és aprólékosan kidolgozott dungeonökkel, melyek egy hatalmas, interaktív, nyílt világban helyezkednek el. A Baldo  először Nintendo Switch konzolra jelenik meg időzített konzolexkluzívként idén nyáron.
 • I Am Dead a Hollow Pond-tóls: Az I Am Dead egy bájps puzzle kaland játék a Hohokum és a Wilmot’s Warehouse készítőitől, ahol a túlvilágot fedezhetjük fel. Az I Am Dead először Nintendo Switch konzolra jelenik meg időzített konzolexkluzívként később az év folyamán.
 • B.ARK a Tic Toc Games-től: Itt az idő mopszok, macskák, medvék és nyulak számára, hogy megmentsék a naprendszert! Hívd át barátaidat, és vezessetek erős de cuki űrhajókat, miközben visszaveritek az ellenség támadásait az oldalirányban haladó, lövöldözős játékban. A B.ARK Nintendo Switch konzolra robban be először, időzített konzolexkluzívként 2020 vége felé.
 • Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 az Explosm Games-től: Coop „Go Away, Weirdo” McCarthy képében játszol, és arra törekszel, hogy a világot egy jobb hellyé tedd. A gond az, hogy senki se bír téged, a suli szívás, nem találsz bálozó partnert magadnak, mindenki téged cikiz (tanáraidat is beleértve) és minden igyekezeted, hogy segíts, csak ront a helyzeten. Készülj egy furcsasággal teli világ megtapasztalására, amint megjelenik a Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 először Nintendo Switch konzolra, időzített exkluzívként idén nyáron.
 • Summer in Mara a Chibig-tól: Gondozd saját szigetedet és fedezd fel az óceánt ebben a farmolós kalandban. Ismerd meg Koa történetét egy játékban, ami a kertészkedést kombinálja a barkácsolással és a felfedezéssel egy trópusi szigetvilágban, színes stílusban és verhetetlen történettel. A Summer in Mara először Nintendo Switch konzolra jelenik meg időzített exkluzívként idén tavasszal. 
 • Quantum League a Nimble Giant Entertainmenttől: A Quantum League egy forradalmi időparadox lövöldözős játék: egy kompetitív online* FPS, ahol egy időhurokban harcolsz, taktikusan összeállva múlt- és jövőbéli önmagaddal 1v1 és 2v2 meccsekben. A Quantum League 2020 végén időutazik a Nintendo Switch konzolra.
 • The Good Life a White Owls Inc.-től: Játssz egy new yorki újságíró bőrébe bújva, és szaglássz körbe Rainy Woods boldog kis városában az angol vidéken. Azonban Rainy Woods nagy titkot rejteget. Teliholdas éjszakákon a lakosok kutyákká és macskákká változnak. Élvezd Rainy Woods furcsa báját, amint a The Good Life megjelenik Nintendo Switch konzolra még idén.
 • PixelJunk Eden 2 a Q-Games-től: Ugorj, pörögj, lendülj és győzz le behatoló lényeket, miközben pollent gyűjtesz, és virágba borítod a kerteket. Utad során sokféle teremtménnyel találkozol a gyönyörűen megalkotott földönkívüli világban, amit felfedezhetsz és felszabadíthatsz. Éld át a szinesztézia élményét, miközben a vizuális művészet és Baiyon csodás zenéje körbevesz, és egyesülsz Grimpeddel és a PixelJunk Eden 2 lélegzetelállító esztétikájával. Élvezd ezt a csodálatos világot egyedül vagy egy barátoddal helyi multiplayerben, amint a PixelJunk Eden 2 megjelenik Nintendo Switch konzolra idén nyáron.
 • Faeria az Abrakamtól: Egyedi, élő táblájával a Faeria igazi kihívás lesz igazi stratégiai kártyacsatáival. Alkosd meg paklidat, alakítsd a csatamezőt, és harcolj a győzelemért! A Faeria Nintendo Switch verziója 2020 tavaszán érkezik!
 • Eldest Souls a Fallen Flag Studio-tól: Egy sötét fantáziavilágban játszódik az Eldest Souls, ami a boss-rush játékmenetet kombinálja a nagy mértékben egyedivé tehető harcrendszerrel. Legyél az elsők között, akik szembeszállnak a kihívással, amint az Eldest Souls megjelenik Nintendo Switch konzolra, időzített konozolexkluzívként idén nyáron. 
 • Moving Out az SMG Studio/DevM Games-től: A kooperatív játék szerelmeseinek: a Moving Out egy akció-, puzzle-, fizikaalapú költöztetőszimulátor, ami egészen új értelmet ad a „kanapé co-op” kifejezésnek. Játssz egyedül, vagy helyi multiplayerben barátaiddal a több mint 50 pályán, arcade, story és versus játékmódokban. A Moving Out április 28-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra, de már a mai naptól elővásárolható. Aki ki szeretné próbálni a Moving Outot már most, a Nintendo eShopban a Nintendo Switch konzolon találhat egy ingyenes demóverziót is.
 • Sky Racket a Double Dash Studios-tól: Bolondos, élénk színekkel teli világok felett repülhetsz, ahol csak te, stílusos sálad és egy lézerteniszütő szálltok szembe szőrmók ellenségek hordáival, akik megpróbálnak téged visszafújni a földre. A klasszikus shoot’em-upokat és a kockatörőket kombináló Sky Racket a világ első „Shmup Breaker!” játéka. A Sky Racket ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra!

 

További indie játékok, melyek említésre kerültek a videóban, és idén érkeznek a Nintendo Switch konzolra: a Blair Witch a Bloober Teamtől, a Bounty Battle a Dark Screen Games-től, a Dicey Dungeons a Distractionware Limitedtől, a Ghost of a Tale a SeithCG-től, a Sky: Children of the Light a thatgamecompany-tól, a Superliminal a Pillow Castle-től valamint a  Wingspan a Monster Couch-tól.

 

Mivel ilyen sok izgalmas indie játék elérhető Nintendo Switch konzolra, a Nintendo eShop Wish List funkciója hasznos segítség lehet számontartásukban. Sőt, hogy kezelésük még kényelmesebb legyen,  a Nintendo Switch Wish Listed tartalmát a hivatalos Nintendo weboldalon keresztül is elérheted, szerkesztheted, és hozzáadhatsz további játékokat. További információk ezzel az új funkcióval kapcsolatban elérhetőek itt.

 

Az Exit the Gungeon a mai nap folyamán jelenik meg, és rengeteg más játék megjelenése is várható a 2020-as év folyamán, úgyhogy ez az esztendő is akciódúsnak ígérkezik az indie játékok szerelmesei számára a Nintendo Switch konzolon.

 

 

 

Összefoglaló a kiemelt játékokkal kapcsolatos legfontosabb információkról:

Cím

Európai megjelenés időpontja Nintendo Switch konzolra

Exit the Gungeon

2020. március 17.

The Last Campfire

2020 nyár

Blue Fire

2020 nyár

Baldo

2020 nyár

I Am Dead

2020

B.ARK

2020 vége

Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1

2020 nyár

Summer in Mara

2020 tavasz

Quantum League

2020 vége

The Good Life

2020

PixelJunk Eden 2

2020 nyár

Faeria

2020 tavasz

Eldest Souls

2020 nyár

 

Összefoglaló további játékokkal kapcsolatos legfontosabb információkról:

Cím

Európai megjelenés időpontja Nintendo Switch konzolra

Blair Witch

2020 nyár

Ghost of a Tale

2020 tavasz

Sky: Children of the Light

2020 nyár

Sky Racket

2020. március 17.

Superliminal

2020 nyár

Wingspan

2020 tavasz

Dicey Dungeons

2020

Bounty Battle

2020 nyár

Moving Out

2020. április 28.

 

 

 

Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Egyes szolgáltatásokhoz előfizetés lehet szükséges. A fizetős online szolgáltatások elérhetősége földrajzi elhelyezkedéstől függően korlátozott lehet.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.