Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 1. 2016, Nintendo 3DS, újdonságok, videojátékok
 

A káprázatos Bravely Second: End Layer szerepjáték február 26-án jelenik meg Európa-szerte a Nintendo 3DS család tagjaira. A kritikusok által elismert Bravely Default alapjaira építve a folytatás egy összetett stratégiai harcokban, felejthetetlen karakterekben és sok más izgalmas tartalomban bővelkedő, hatalmas kalandot kínál az újoncok és a visszatérő rajongók számára egyaránt.

A Bravely Second a legújabb tagja a Nintendo 3DS készülékekre elérhető páratlan szerepjátékok sorának, köztük olyan címekkel, mint a Monster Hunter 4 Ultimate, a The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, vagy a nemrég megjelent Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Ez az év bővelkedni fog szerepjátékokban, hiszen még idén megjelenik továbbá a Fire Emblem Fates, a Hyrule Warriors: Legends, illetve a DRAGON QUEST VII: Fragments of Forgotten Past és a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King is Európában.

A történet azzal kezdődik, hogy Kaiser Oblivion elrabolja a Bravely Default főhősnőjét Agnès Obliget, kinek testőre Yew Geneolgia azonban megfogadja, hogy kiszabadítja úrnőjét Kaiser az Eternia felett lebegő bevehetetlen Skyhold erődjéből. A félelmetes helyszínek és ádáz fenevadak legyőzéséhez Yew utazása során olyan új karakterekkel áll össze, mint például Magnolia Arch, illetve néhány visszatérő hőssel is, mint Edea Lee és Tiz Arrior.

A Bravely Default innovatív Brave and Default taktikai rendszere ugyancsak visszatér, még összetettebb stratégiai lehetőségekkel. Ahogy korábban, a játékosoknak most is meg kell találnia az egyensúlyt és kockáztatni a körökre osztott harcokban: a karakterek képesek több mozdulat elvégzésére egy kör alatt, de ennek következményeképp nem lesznek képesek mozdulni néhány körig. A Bravely Second egyik új funkciója próbára teszi a játékosok képességeit és bátorságát: ha egyetlen kör alatt megnyernek egy küzdelmet, a bátrabb harcosok rögtön belevághatnak egy újabb, nehezebb harcba még nagyobb jutalmakért. A harcok ezen összekapcsolása remek mód a karakterek és osztályok fejlesztésére, de a játékos vereség esetén mindent elveszíthet, így mindig fontos az előrelátás. A hasonlóan nehéz harcok megnyeréséhez a játékosoknak el kell sajátítania mind a 30 osztályt, hogy felszereljék karakterüket a túléléshez szükséges képességekkel. Ahogy a karakterek tapasztalati pontokat gyűjtenek osztályuknak a harcok során új képességeket és támadásokat tanulnak, amik teljesen új taktikai lehetőségeket nyitnak meg a játékosok előtt. Az új Patissier például finom desszertekkel gyengíti le az ellenfeleket, míg a Catmanser a macskafélék természetének megértését használva növeli a csapat képességeit és talál hasznos tárgyakat.

A Bravely Second: End Layer február 26-i megjelenésekor a dobozos alapkiadáson és a Nintendo eShop kínálatából elérhető digitális változaton kívül a Deluxe Collector’s Edition formájában is kapható lesz, ami tartalmazni fog egy zenei lemez, egy Agnès mini figurát* és egy körülbelül 250 oldalas művészeti könyvet. A megjelenés előtt elérhető demó a Három Lovagra - Yew Geneolgia, Janne Angard és Nikolai Nikolanikov - fog koncentrálni és a hatalmas kaland kis ízelítőjeként szolgál majd, az elért eredményektől függően pedig akár jutalmakat is megnyithat a teljes játékban. A demó február 11-től lesz elérhető a Nintendo eShop kínálatából.

Hatalmas bejárható világával, összetett taktikus harcrendszerével és további elemeivel a Bravely Second: End Layer egy csodás évet nyit meg a szerepjátékok számára Nintendo 3DS készülékeken február 26-i megjelenésekor Európában. 

*Ez a figura nem amiibo.  


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.