Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

21. 12. 2020, újdonságok
 

Az első mágnes Boffin készlet!

Boffin Magnetic készlettel játékkonzolt, izzót, hőmérőt és további 200 érdekes projektet állíthat össze. Az alap egy mágneses lap, amely három részből áll össze, amely mágnesesség és a vezető felület kombinációja. A projektek mindkét oldalból építhetőek. Lehetőség van további alap lapok rögzítésére és egymásra rétegezésére oszlopok segítségével.

Az alkatrészek segítségével több mint 200 projektet tud összeállítani a legegyszerűbbtől a bonyolultig mind pl. Gameboy játékkonzol, fényérzékelő, mérőeszközök és egyebek.  Minden egyes projekt  mellé részletes tervrajz és leírás van mellékelve, amelly segítségével meg fogja érteni az egyes alkatrészek működését.

A készletben több mint 50 alkatrész található, köztük egy kicsi, sokoldalú Arduino Nano számítógép, mikrofon, joystick, hangszóró vagy LED-kijelző.

Az ajánlott életkor 8 és 99 év között van :). Ezzel a készlettel szórakoztató módon megtanulja az elektronika alapjait, és játékokat játszhat a játékkonzolon!
A készlet nem kompatibilis a Boffin I, Boffin II, Boffin III készletekkel.

Csomag tartalma:
1x mágneses alaplap
1x részletes kézikönyv
hangszóró, mikrofon, Arduino Nano , joystick
Összesen több mint 50 alkatrész, amelyeket a kézikönyv felsorol

Elemek: 4x AAA - nem tartozék
Ajánlott életkor: 8+

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.