Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

25. 9. 2020, amiibo,, animal, crossing, frissítés, horizons, new, update
 

Beköszöntött az ősz az Animal Crossing: New Horizons játékban, makkok, tobozok hullanak a fákról arra várva, hogy DIY receptek hasznos alapanyagaivá váljanak. De máris úton van még sokkal több új tartalom. Szeptember 30-án ingyenes frissítés* jelenik meg az Animal Crossing: New Horizons játékhoz Nintendo Switch konzolon, amivel néhány hátborzongató részlettel fűszerezhetjük meg az évszak élményeit – halloweeni jelmezek, karakterdizájn opciók, DIY projektek és ünnepségek érkeznek a játékba.

 

Félelmetes új jelmezek, hátborzongató karakterdizájn elemek, rémisztő reakciók mutatkoztak be az új Get spooky with the Animal Crossing: New Horizons update on September 30th! videóelőzetesben.

Egy rövid összefoglaló arról, milyen új funkciók érkeznek az ingyenes frissítéssel az Animal Crossing: New Horizons játékba szeptember 30-át követően:

  • Töktermesztés – Tökcsemeték válnak elérhetővé Leifnél egész évben, valamint a Nook’s Cranny boltban október során. Amint megnőttek a tökök, le lehet szüretelni őket, és DIY projektek alapanyagaiként felhasználni.
  • Halloweeni előkészületek – A tökök megjelenése csak a kezdetét jelenti a számos halloween-tematikájú ünnepi programnak. Mivel az ünnep már a nyakunkon van, ideje időben elkezdeni a cukorkák gyűjtögetését. A játékosok vásárolhatnak jelmezeket, mint például a varázsló vagy múmia-öltözet az Able nővérek boltjában, egész októberben. Testfestést és színes kontaktlencséket lehet vásárolni Nook Mile pontokból, valamint a helyi lakosok is ajándékoznak a játékosoknak DIY recepteket. 
  • Halloween éjjeli ünnepségek – amint elérkezik mindenszentek éjszakája október 31-én, délután 5 órát követően összegyűlnek a szomszédok a főtéren, ami gazdagon fel lesz díszítve halloweeni dekorációkkal. Egy titokzatos vendég is látogatást tesz a szigeten: Jack a „Halloween cárja”. Ha Jacknek nyalókákat és cukorkákat adunk, szellemes játékbeli jutalmakat kapunk cserébe. Ha szomszédainknak is adunk egy kicsit a cukorkából, talán elkerülhetjük, hogy megtréfáljanak minket. Szerencsére néhány új reakció is rendelkezésünkre fog állni, hogy még pontosabban kifejezhessük a rettegésünket!
  • Lista a kedvenc álmokról – Nyáron mutatkozott be a lehetőség, hogy picit szunyókáljunk, és mások szigetére ellátogassunk álmunkban. Mostantól kedvenc meglátogatott szigeteinket listában tárolhatjuk, hogy így még könnyebben visszatérhessünk oda, mikor kedvünk tartja***.

 

  • NookLink frissítés – A Nintendo Online applikációban elérhető NookLink szolgáltatás is frissül kora októberben. Az új frissítéssel okostelefonunk használatával is előadhatunk a játékban reakciókat****. Miért is ne próbálnánk ki épp az ünnepi éjjelen?

Az Animal Crossing: New Horizons legközelebbi frissítése november végén érkezik.  

Az őszi frissítés az Animal Crossing: New Horizons játékhoz Halloween-tematikájú ünnepségeket, töktermesztést és a Nintendo Online applikációban a NookLink szolgáltatás kibővítését hozza el.

Megjegyzések:

* A játékosoknak kapcsolódniuk kell az internethez, és letölteniük a legújabb frissítést ahhoz, hogy bizonyos játékbeli evenetek a kezdetük pillanatában elérhetővé váljanak.  

** Ingyenes szoftverfrissítés szükséges. Szélessávú internetkapcsolat szükséges a szoftverfrissítés letöltéséhez. Nintendo Fiók regisztrációja és a konzollal való összekötése szükséges, valamint a Nintendo Fiók Szerződés és Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges.

*** Az online szolgáltatások használatához Nintendo Fiók regisztrációja szükséges, és a kapcsolódó felhasználói szerződés elfogadása. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges.

 

**** A reakciók használatához a játékosoknak fel kell telepíteniük az Animal Crossing: New Horizons játék legújabb szoftverfrissítését, és a NookLink használata közben csatlakozniuk kell az internethez. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.