Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 7. 2016, Nintendo 3DS
 

A fiatal Nintendo 3DS tulajdonosok remek nyárnak néznek elébe, hiszen a Teddy Together és a Kirby: Planet Robobot friss megjelenését követően olyan nyári címeknek néznek elébe, mint például a holnap megjelenő Disney Art Academy, ami ideális választás a fiatal művészek számára. A Nintendo 3DS készülékekkel a gyermekek és szüleik együtt élvezhetik az egyedi Nintendo játékok színes kínálatát, bárhol is legyenek. A Nintendo 3DS termékcsalád tagja a Nintendo 2DS készülék is, ami képes minden Nintendo 3DS cím lejátszására 2D-be, így praktikus választás a fiatalabb játékosoknak.

A remek gyerekbarát címek egyike a Disney Art Academy, melyben a számos eszköz segítségével a játékosok elsajátíthatják több mint 80 Disney és Pixar karakter megrajzolását 2D-ben. A rengeteg könnyen követhető leckén keresztül a fiatal művészek saját ritmusukban tanulhatják meg olyan karakterek megrajzolását, mint Mickey Egér, Nemó a Némó Nyomábanból, Elza a Jégvarázsból, Buzz Lightyear a Toy Storyból és Szimba az Oroszlánykirályból. Az alkotások ráadásul lementhetők a Nintendo 3DS készülékek SD memóriakártyájára, amit egy számítógéphez csatlakoztatva könnyedén kinyomtathatja a műveket, hogy aztán kiállítsa valahol.

A bájos platformer kalandokra vágyóknak sem kell tovább keresgélnie, a Kirby: Planet Robobot ugyanis minden igényüket kielégíti. Utazd be a Popsztár Bolygó változatos tájait és mentsd meg a robotikus támadoktól Kirby jellegzetes Másoló Képességeit használva. Kirby egy pusztító robot, avagy a Robobot Páncélzat vezetésére is képes, ami még erősebb Másoló Képességekkel ruházza fel és egyedi módokon dobja fel a platformer élményt.

Ugyancsak felejthetetlen élményt nyújt a játékosok számára az új szőrös barátot bemutató Teddy Together. Teddy egy dobozban érkezik a játékos házához egy rejtélyes kulccsal, majd életre kel és beszélni kezd! A könnyen érthető mini-játékokon keresztül a fiatal gyermekek összebarátkozhatnak ezzel az ölelnivaló mackóval és egyben gyakorolhatják az olvasást, helyesírást és fejleszthetik interperszonális képességeiket. Ezek a feladatok egy szülő segítségével is teljesíthetők, a játékosok ugyanis bemutathatják barátjukat és családjukat is Teddynek. Nézzétek meg a Teddy Together előzetesét és ismerjétek meg közelebbről a játékot.

A Teddy Together persze csak egy a számos magával ragadó Nintendo 3DS játék közül, a játékok gyűjtését pedig érdemes a Nintendo Selects címekkel kezdeni, melyek között már tizenegy különböző Nintendo 3DS játék található, köztük a házi kedvencekkel teli nintendogs + cats, a divatkedvelőknek szánt Nintendo presents, New Style Boutique, a bűnüldözős LEGO CITY Undercover: The Chase Begins és a hatalmas utazást felölelő The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

Minden Nintendo 3DS készülékről elérhető továbbá a Nintendo eShop, ami kedvező árú játékokat,ingyenes demókat* és más letölthető tartalmakat kínál. Az elérhető demók között szerepel a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, a Teddy Together, a Yo-kai Watch, melyekből utóbbi animációs változata megtekinthető a Cartoon Network csatornán.

A több száz Nintendo 3DS játék mellett a gyermekek kedvenc animációs műsoraikat is élvezhetik a készüléken az ingyenes Nintendo Anime Channel alkalmazással, amiben egy Nintendo Network ID segítségével vezeték nélküli internetkapcsolaton keresztül nézhetik a műsorok széles kínálatát, mint az Inazuma Eleven, a Pokémon: Indigo League, a Pokémon Advanced, a Pokémon Advanced Challenge és a Kirby! Right Back at Ya!

Akár ikonikus Disney karakterek megrajzolását tanulja, akár a Popsztár Bolygót menti meg Kirbyvel vagy barátkozik össze Teddyvel, minden gyermek talál számára megfelelő Nintendo 3DS játékot a nyárra.

*Vezeték nélküli internetkapcsolatot igényel. Használatához Nintendo Network ID, illetve a hálózattal kapcsolatos feltételek és az adatvédelmi szabályzat elfogadása szükséges.

** Internetkapcsolatot igényel a játékhoz. Használatához Nintendo Network ID, illetve a Nintendo Hálózati Szerződés és az Adatvédelmi Szabályzat elfogadása szükséges. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.