Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

18. 12. 2019, csomag, DLC, eshop, Luigi, Mansion, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

Pont mikor Luigi már azt hitte, hogy békében tud aludni, ismét rá vár a munka, mert új szellemek, játékok és eszközök érkeznek letölthető tartalomként a Luigi’s Mansion 3 játékba Nintendo Switch konzolra. Két új kiegészítő van tervben 2020-ban, így soha jobb alkalom nem volt még felkészülni a szellemírtásra. Tekintsd meg a Luigi’s Mansion 3 – Castle MacFrights tematikus szintet a ScareScraper módban!  

 

A Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack, mely magába foglalja majd az első és második csomagot is, már elővásárolható a Nintendo eShopból \ áron.  

A Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack első része 2020* április 30-án érkezik. A DLC három minijátékot tartalmaz a ScreamPark játékmódhoz.** Továbbá három új jelmezt is elérhetővé tesz Luigi számára, hogy össze öltözhessen az új tematikus szintekkel és tematikus szellemekkel a kooperatív ScareScraper módban. Azok számára, akik megvásárolják a DLC-t, egy különleges bónusz ajándék a Polterpup fény, melyet Flashlight Type-P néven lehet a játékban megtalálni. Ezt a zseblámpafényt a Story módban és a ScareScraperben is használhatják a játékosok.   A

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack második része 2020 július 31-én érkezik további tartalmakkal, a ScreamPark és ScareScraper módokhoz. Szintén három új minijátékot tartalmaz majd a ScreamPark módhoz és további három jelmezt a tematikus szintekhez és tematikus szellmekhez a ScareScraper módban.

Tehát ha van elég bátorságod és nem félsz tőle, hogy rádijesztenek, akkor álljatok össze a barátokkal közösen sikítani. Luigi szellemes kalandjaihoz hamarosan új rémségek érkeznek. További információkért a Luigi’s Mansion 3 játékról, látogass el a http://www.nintendo.hu/switch/index.php?page=luigismansion3 címre.  

A Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack már elővásárolható / áron a Nintendo eShopból Nintendo Switch konzolon. A Multiplayer Pack első része 2020 április 30-án, a második pedig 2020. július 31-én érkezik. Extra ajándékként azoknak, akik elővásárolják a DLC-t, egy Polterpup fény jár, melyet a játékban Flashlight Type-P néven lehet beállítani.

Megjegyzések

* A Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack első és második része nem vásárolható meg külön.

** Internet kapcsolat és Nintendo Switch Online előfizetés szükséges az online játékhoz. A membership required for online play. To use online services, you must create a Nintendo Account and accept the related agreement. The Nintendo Account Privacy Policy applies. Find out more at the Nintendo Switch Online website.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.