Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

22. 4. 2022, Nintendo Switch
 

A Xenoblade Chronicles 3 a vártnál korábban érkezik meg Nintendo Switch konzolokra! Az eredetileg 2022 szeptemberére bejelentett játék új megjelenési dátuma 2022. július 29. A hosszú múltra visszatekintő szerepjáték-sorozat legújabb részében a játékosok egy olyan nagyszabású kalandra indulnak, amelynek központi témája az "élet", miközben összekapcsolja a két korábbi Xenoblade Chronicles játék jövőjét. 

A játékosok a két főhős, Noah és Mio szerepébe bújhatnak a Keves és Agnus nemzetek közötti zűrzavar forgatagában. Hat, ezen nemzetekből származó szereplő összefog, hogy kiderítsék a konfliktusuk hátterében rejlő igazságot, és Swordsmarch, az óriáskard által átdöfött vidék felé veszik az irányt. 

Az új trailer, amely az A Xenoblade Chronicles 3 július 29-én jelenik meg! (Nintendo Switch) elnevezést kapta, bemutatja a csapat Aioniosban - egy hatalmas és csodálatos természeti világban - tett utazásának történetét, és újabb részleteket árul el a harcrendszerről:

  • Harcolj akár hét karakterrel: A korábbi Xenoblade Chronicles játékokhoz hasonlóan a csaták itt is úgy kezdődnek, hogy közvetlenül a harcmezőn állsz szemben az ellenséggel. A játékosok Noah hatfős csapatát irányíthatják, valamint további szereplőket, akikkel a kaland során találkoznak. Minden egyes szereplőnek megvan a maga szerepe a csatában, ami változatos stratégiákat tesz lehetővé.
  • Osztályváltás: Noah egy Kardforgató, aki a közelharci támadásokra specializálódott, míg Mio egy Zefír, aki magára vonja az ellenség figyelmét, miközben kitér a csapások elől. Ezáltal minden szereplőnek megvan a saját - egyedi erősségekkel rendelkező - osztálya. A kalandban előrehaladva a játékosok megváltoztathatják a karakterek osztályait, így még inkább személyre szabott csapatot hozhatnak létre.
  • Új Interlink rendszer: A csapattag-párok - Noah és Mio, Lanz és Sena, Eunie és Taion - mindegyike bizonyos feltételek teljesülése esetén használhatja az Interlink rendszert. Ezáltal erejüket az Ouroboros nevű óriás formájában tudják egyesíteni. Mindegyik Ouroboros saját, erőteljes mozdulatsorral rendelkezik, az átalakulás pillanatának helyes megválasztása pedig kulcsfontosságú lehet a csata megnyerése szempontjából.

A játék Collector's Edition kiadása kizárólag a My Nintendo Store áruházban lesz kapható, és a Szaitó Maszacugu által tervezett egyedi dobozkép-grafika mellett egy több mint 250 oldalas, keményfedeles, teljes egészében színes, koncepciórajzokat bemutató albumot, valamint a játékkártya tárolására szolgáló fémtokot tartalmaz. A Collector's Edition kiadásról további részletek a későbbiekben kerülnek bejelentésre. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.