Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 6. 2014, Wii U
 

A Nintendo kiadta az új rendszerfrissítést a Wii U-ra. A frissítés a felhasználóknak lehetővé teszi főként a Quick Start funkciót – amennyiben a konzolod a Wii U GamePad segítségével fogod bekapcsolni, megjelenik egy speciális képernyő a tíz utoljára használt aplikációval és játékkal. A játékosok így bekapcsolhatják a kedvenc játékukat annélkül, hogy meg kéne várni míg a Wii U fő képernyője beolvasódik. A Quick Start funkció egy ideális megoldás azon játékosok számára, akik türelmetlenek és minnél hamarabb játszani szeretnének.

Némely további változtatás:

  • A felhasználók a Wii U GamePadjukra értesítést kaphatnak az új játékokról, aplikációkról és a speciális ajánlatokról. Továbbá a különböző értesítésekre beállíthatnak, vagy ki is kapcsolhatják a hangjelzést, pl. beállíthatják az órát, amikor nem kívánják, hogy az értesítések zavarják őket.
  • A rendszerfrissítések, melyek korábban csupán automatikusan letöltődtek, most újonnan automatikusan telepítődnek is, amikor a konzol pihenő üzemmódban van.
  • Az NNID egyszerűbb beállítása az új felhasználók részére.
  • Az értesítések (eltérőek azoktól, amelyek a Wii U GamePadon jelennek meg) mostantól a Home Menu és a Wii U Menun keresztül elérhetőek.

 

 

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.