Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

8. 3. 2016, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, újdonságok, videojátékok, Wii U
 

Az új Nintendo Direct prezentáció során a Nintendo új Wii U és Nintendo 3DS játékokat jelentett be, illetve további részleteket fedett fel korábban bejelentett címekről. A Star Fox Zero mellett új résszel jelentkezik a Kirby és a Paper Mario-sorozat is.

A Nintendo Direct prezentáció bejelentései:

Wii U

  • Star Fox Zero: Fox McCloud visszatér egy akciódús kalandjáték keretében. A játékosok a számos útvonalon keresztül különböző helyszíneket fedezhetnek fel, így minden alkalommal más-más élménnyel gazdagodhatnak és új kihívásokkal kerülhetnek szembe, miközben lassan profi pilótává válnak a küldetések során. A többjátékos módban megoszthatják a feladatokat, így míg az egyikük az Arwinget irányítja, a másik az ellenfeleket igyekszik kiiktatni a fegyverzetet kezelve. A Star Fox Zero április 22-én fog megjelenni és egy limitált First Print kiadásban is kapható lesz, ami egy Star Fox Zero és Star Fox Guard játékszoftvert - külön lemezen -, illetve egy exkluzív fémtokot fog tartalmazni. A Star Fox Guard csak ezen csomag részeként lesz kapható lemezes változatban, így a gyűjtőknek semmiképp sem érdemes kihagyniuk.
     
  • Star Fox Guard: A játékosoknak 12 kamerán keresztül kell figyelniük és megvédeniük Grippy Toad, Slippy Toad nagybátyjának bányáját. A játék körülbelül 100 küldetést tartalmaz, de a játékosok az ellenfelek áthelyezésével új kihívásokat állíthatnak maguk, illetve a pályákat feltöltve mások elé is. A játék április 22-től lesz kapható dobozosan letöltőkód formájában, illetve a Nintendo eShop kínálatából.
     
  • Paper Mario: Color Splash: Paper Mario visszatér a Nintendo konzolokra! Új kalandjuk során Mario és barátai a Prism-szigetre látogatnak, aminek elszívták minden színét. Szerencsére Paper Mario Festő Kalapácsa beszínez mindent, amihez hozzáér, így új fegyverével igyekszik visszahozni a sziget színeit. A játék 2016-ban fog megjelenni.
     
  • Super Mario Maker: Az igazi kihívásra vágyó játékosok alaposan megmérettethetik magukat a március 8-i ingyenes frissítés részeként érkező 100 Mario Challenge új Super Expert nehézségi szintjén. Ez a mód az Expert fokozat teljesítését követően nyílik meg és hat extrém nehézségű pályát állít a játékosok elé. A frissítés emellett a 100 Mario Challenge keretében megnyitható 12 új Mystery Mushroom kosztümöt, illetve a készítők számára számos új elemet fog tartalmazni:

o    rázz meg egy P gombot, hogy kulccsá változtasd és rázz meg egy Ajtót kétszer, hogy Kulcs Ajtóvá változtasd. A kulcsok ráadásul ellenfelekhez is rendelhetők, így igazi főellenfél harcokat készíthetnek a játékosok.

o    rázz meg egy érmét, hogy Pink Érmévé változtasd: amikor a játékos mindet összegyűjti, megjelenik egy kulcs.

o    rázz meg egy Thwompot, hogy a Super Mario World világából ismerős Tüskés Oszloppá változtasd.

o    A Super Mario Bookmark weboldal új kategóriákkal frissül, így kiszűrhetők lesznek a világrekordok és az első teljesítések a pályákon.

  • Tokyo Mirage Sessons #FE: Csatázz szörnyekkel igazi popsztárként ebben az elismert Atlus által fejlesztett teljesen új szerepjátékban! Egy másik dimenzióból származó baljós erő megtámadta a modern Tokiót, ezzel a stílus, divat és zene mellett a veszély városává téve. Építs erősségeidre a pörgős, körökre osztott harcokban, tárgyak összeolvasztásával készíts még erősebb fegyvereket és győzd le ellenfeleidet! Minden sarkon a rajongói igényeket kielégítő - Fire Emblem referenciákat is tartalmazó - eredeti zenéket fogsz hallani a japán szórakoztató óriás az Avex jóvoltából, a szórakoztatóipar ihlette helyszíneket járhatsz majd be és lenyűgöző előadásokat láthatsz. Ez a páratlan játék június 24-én fog megjelenni.
     
  • Splatoon: A többjátékos sikercím további frissítéseket fog kapni kezdve március 9-vel, amikor egy felszereléseket kiegyensúlyozó frissítéssel bővül, melynek célja, hogy a kevésbé használt fegyvereket is népszerűbbé tegye. Emellett javítani fogja a harckeresőt, a Ranked Battlet és a Splatfestet, hogy fokozza a felhasználói élményt. Két későbbi frissítés továbbá javítani fog néhány jelenlegi fegyveren, illetve újakat is ajánlani fog a „Sheldon’s Picks” részeként. Az első Sheldon’s Picks csomag áprilisban fog megérkezni.
     
  • Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games: A játék Wii U verziója június 24-én jelenik majd meg és két új számot is tartalmazni fog: Rugby Sevens ás Rhythmic Gymnastics (Clubs).
     
  • LOST REAVERS: A BANDAI NAMCO legújabb ingyenesen játszható* internetes kooperatív akciójátékában a kalandoroknak csapatokat alkotva kell zombikkal megküzdeniük és fejtörőket megoldaniuk, miközben kincsek után kutatnak. A küldetéseket teljesítve a karakterek szintet lépnek és új képességekre tesznek szert, illetve játékbeli pénzük is gyarapodik, amit új fegyverekre költhetnek. Április 14-én kezdődik a játék nyílt bétája, a teljes játék pedig április 28-én fog megjelenni.

Nintendo 3DS

  • Kirby: Planet Robotot: A megszállók gépesítették Álom Földet! Hogy visszaállítsa otthona eredeti formáját Kirbynek a támadók ellen kell fordítania saját technológiájukat az új Robobot Páncélzattal, ami elpusztít minden útjába kerülő akadályt. A Team Kirby Clash mód kooperatív küldetéseiben legfeljebb négy játékos vehet részt, ahol szerepük kiválasztását követően egymást segítve kell legyőzniük az ellenfeleket. A küldetések teljesítésével tapasztalati pontokat szerezve szintet léphetnek, és még erősebbé válhatnak. A játék minden amiibo figurával kompatibilis, néhányuk ráadásul karakter specifikus képességekkel ruházza fel Kirbyt. A Kirby amiibo figurák új sorozata – Kirby, King Dedede, Meta Knight, Waddle Dee – az adott figurához kapcsolódó másoló képességet ad Kirbynek. Az UFO képesség kizárólag a Kirby amiibo figurával oldható fel. A játék és a négy amiibo figura június 10-én fog megjelenni.
     
  • Fire Emblem Fates: A sorozat eddigi legjobb indulása után az Egyesült Államokban, a Fire Emblem Fates május 20-án Európába is megérkezik! Három különböző kampány vár a játékosokra: harcolhatnak a Hoshido oldalon a Fire Emblem Fates: Birthright keretében, a Nohr oldalra állhatnak a Fire Emblem Fates: Conquest keretében, vagy megtagadhatják a választást a Nintendo eShop kínálatából június 9-től elérhető Fire Emblem Fates: Revelations kiegészítőben. A lelkes stratégiai szerepjáték rajongók mindhárom kampányba belevághatnak a május 20-tól kapható Fire Emblem Fates Special Edition segítségével, ami egy Játék Kártyán tartalmazza mind a három játékot, egy művészeti könyvet, egy exkluzív fémtokot és egy kétoldalas posztert. Ugyanezen a napon fog megjelenni a New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition gépcsomag** is.
     
  • Metroid Prime: Federation Force: A Metroid Prime-sorozat ezen folytatása egy fejtörőkkel tarkított belső nézetes kalandjáték, ami a lövöldözésre és a kooperatív játékélményre fókuszál. A játékosok a különböző küldetések teljesítése során megismerhetik a Galaktikus Szövetség elit egysége, a Szövetségi Erők és az Űrkalózok közti küzdelem történetét. Mindegyik játékosnak választania kell egy az általuk képviselt szerephez igazodó speciális másodlagos fegyvert. A játék a nyáron fog megjelenni.
     
  • Rhythm Paradise Megamix: A játék több, mint 100 ritmus játékot tartalmaz, melyből 30 teljesen új, 70 pedig a sorozat korábbi részeinek legjobbjaiból lett összeválogatva, köztük az eredeti Game Boy Advance címből, ami sosem jelent meg Európában. A Rhythm Paradise Megamix idén fog megjelenni.
     
  • Monster Hunter Generations™: A Capcom népszerű akció-szerepjáték sorozatának legújabb része nyáron Európába érkezik. Az új Stílus rendszernek és Vadász Mozdulatoknak köszönhetően ez lesz az eddigi legegyedibb Monster Hunter élmény, a játékosok ráadásul most először Felyneként is játszhatnak. A játék az együttműködés jegyében egy speciális, a Fire Emblem-sorozat ihlette Marth páncél szettet is tartalmazni fog, a korábbi Monster Hunter 4 Ultimate játékosok számára pedig mentések bónusz tartalmakat fognak megnyitni a Monster Hunter Generations keretében.
     
  • Disney Art Academy: Fedezd fel a benned rejlő művészt és sajátítsd el a több, mint 80 Disney és Pixar karakter megrajzolását. A Disney rajzok és Pixar animációk inspirálta tanácsok és leckék segítségével megtanulhatod a különböző rajzeszközök használatát, hogy megalkothasd Elsa és Olaf karakterét a Disney Frozen filmből, karaktereket a Disney Inside Out animációs filmből, Mickey Egeret és sok mást. Alkotásaid akár barátaiddal is megoszthatod. A Disney Art Academy július 15-én fog megjelenni.
     
  • YO-KAI WATCH®: Ez a sorozat már most óriási része a videójátékos kultúrának Japánban és hamarosan az európai rajongók is felkutathatnak és összebarátkozhatnak a rejtélyes Yo-kai lényekkel, akik galibát okoznak Springdale minden pontján. A játék április 29-én fog megjelenni, de a játékosok már most is belekóstolhatnak a Nintendo eShop kínálatából elérhető új demóval.
     
  • Hyrule Warriors: Legends: A Nintendo eShop kínálatából elérhető demóval a játékosok már most harcba szállhatnak. A játék március 24-i megjelenésekor a season pass megvásárlásával a játékosok hozzáférést nyerhetnek a későbbiekben megjelenő négy DLC csomaghoz, illetve egy exkluzív Ganondorf kosztümhöz. Ezek a DLC csomagok külön-külön is megvásárolhatók lesznek az elkövetkezendő hónapokban. Emellett ingyenesen letölthető lesz Medli a The Legend of Zelda: The Wind Wakerből - a Hyrule Warriors: Legends és Hyrule Warriors játékokban egyaránt - az első DLC csomag megjelenésével egy időben.
     
  • DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past: Utazz a múltba és mentsd meg a jelent ebben a klasszikus DRAGON QUEST kalandban, ami teljesen felújított formában érkezik meg a Nintendo 3DS készülékekre. Újraépített világ, új 3D-s karaktermodellek és teljesen újralokalizált történet. A játék idén fog megjelenni.
     
  • Virtual Console frissítés: Super NES címek érkeznek a Nintendo eShop kínálatába New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékekre, kezdve a Super Mario World és Earthbound játékokkal. Március minden hetén két további cím érkezik a Nintendo eShop kínálatába, melyekből ha az egyiket megvásárolod, a másikat olcsóbban szerezheted be a megjelenésük hetén. Minden játék 60 Hz-es észak-amerikai verziója lesz elérhető és akár az eredeti felbontásban is játszható az autentikusan látvány érdekében. Az elkövetkezendő hetekben megjelenő címek:
     
  • A Hét – Március 3.: Super Mario World és Earthbound
  • B Hét – Március 10: The Legend of Zelda: A Link to the Past és Super Metroid
  • X Hét – Március 17.: F-Zero és Super Mario Kart
  • Y Hét – Március 24.: Donkey Kong Country és Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest
     
  • Azure Strike GUNVOLT 2: Gunvolt riválisa Copen becsatlakozik, mint választható karakter az Inti Creates nyáron megjelenő új, Nintendo eShop-exkluzív alkotásában. A játékosok ellenfeleiken átvágva kijelölhetik őket, majd rájuk szabadíthatják pusztító követő lövedékeiket. Copen képes továbbá lemásolni és belátása szerint használni mind a hét új főellenfél képességét. Az akciójátékok rajongói most 33%-os kedvezménnyel szerezhetik be az eredeti Azure Striker GUNVOLT játékot a Nintendo eShop kínálatából egészen április 1-ig.

További hírek:

  • My Nintendo: A felhasználók még mindig előjegyezhetik magukat a Nintendo első okostelefon alkalmazására a Miitomora***, illetve Nintendo Fiókot is regisztrálhatnak. A szolgáltatás márciusi indulásakor a felhasználók My Nintendo**** tagokká válhatnak és elkezdhetik a My Nintendo pontok gyűjtését. Bárki, aki az indulás ideje alatt regisztrál My Nintendo fiókot ingyenesen letöltheti a Flipnote Studio 3D játékot Nintendo 3DS készülékére. A jövőben további részleteket osztunk meg a szolgáltatásról.
     
  • amiibo: Az Animal Crossing amiibo kártyák 4. Sorozata június 17-én érkezik meg Európába a tárolásukra alkalmas gyűjtő albummal együtt. Az amiibo rajongók továbbá az alábbi amiibo megjelenésekre számíthatnak március 18-án:

o    Super Smash Bros. Collection: R.O.B. (Famicom Színekben), Roy, Ryu

o    Animal Crossing Collection: Isabelle (nyári ruházatban), Rover, Timmy & Tommy, Kapp’n

o    Animal Crossing amiibo kártyák 3. Sorozata és gyűjtő albumuk

* Játékbeli vásárlásokat tartalmaz. Szélessávú internetkapcsolatot igényel. Használatához Nintendo Network ID regisztráció, illetve a Nintendo Hálózati Szerződés és az Adatvédelmi Szabályzat elfogadása szükséges.
** Szoftver nem tartalmaz.
***A Miitomo az alábbi országokban lesz elérhető márciustól: Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Belgium, Németország, Ausztria, Luxemburg, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Oroszország, Ausztrália, Új-Zéland, Japán, Egyesült Államok, Kanada. Előjegyzés csak ezekben az országokban elérhető. Miitomo az alábbi nyelveket fogja támogatni: angol, francia, német, spanyol, olasz, dán, orosz és japán.

*** A My Nintendo az alábbi országokban lesz elérhető márciustól: Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Belgium, Németország, Ausztria, Svájc,Lengyelország , Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Luxemburg, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Hollandia, Dánia, Norvégia, Finnország, Málta, Görögország, Svédország, Észtország, Magyarország, Szlovénia, Szlovákia, Románia, Litvánia, Lettország, Oroszország, Dél-Afrika, Ausztrália, Új-Zéland, Japán, Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Brazília.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.