Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

26. 3. 2021, Capcom, Hunter, Monster, Rise
 

Az akció RPG franchise legújabb részében a játékosok a színes Kamura faluban találják magukat, miközben készülne megvédeni magukat a közeledő katasztrófától, a Tombolástól. A vadászok egyedül vagy akár három másik játékossal együtt próbálhatják meg teljesíteni ezeket a kihívásokat helyi vagy online kooperatív többjátékos módban, miközben élvezhetik a Nintendo Switch konzol sokoldalúságát, mellyel bármikor, bárhol és bárkivel együtt játszhatnak!

Hogy felülkerekedjenek a szörnyek Tombolásán, segítségére van Kamura vadászainak egy új Palamute társ és a “Wirebug” mechanika, melyek segítségével a sorozat jellegzetes akciódús harcait vívhatják. A “Canyne” Palamute társak csatlakoznak a sorozat kedvenc “Felyne” Palico társakhoz, hogy segítsék a játékosokat a vadászatok során. Nem csak jelentősen jó támadóképességekkel rendelkeznek a harcban, de a Palamute-o a hátukon elbírják a vadászokat, így gyorsan nyomába eredhetnek a menekülő szörnyeknek és keresztül haladhatnak  nagy területeken.

A Wirebugok ezzel szemben segítik a vadászokat, hogy megkapaszkodjanak és lendüljenek bármilyen irányba a vadászat során és mind a 14 fajta fegyvertípust segítség egyéni Selyemkötő támadásokkal. Az új támadásokkal megsebzett szörnyek felett az új “Wyvern megülő” technikával a játékosok egy ideig átvehetik az irányítást, melyek igazán látványos harcokhoz vezethetnek a vadászat során.

Mikor a játékosok nem az öt hatalmas területet - mint a Szentély Romokat, Elárasztott Erdőt és Homokos Pusztákat – fedezik épp fel, harcolhatnak hatalmas szörnyek hordáival az új Rampage/Tombolás küldetés fajtában, mely a Monster Hunter Rise játékban mutatkozik be. Ezekben a küldetésekben a vadászoknak össze kell fogniuk Kamura falu lakóival, hogy előkészítsék a védelmi rendszereket és őrizzék az erőd barikádjait a folyamatosan támadó szörnyektől, melyek között csúcsragadozók is megjelenhetnek az ostrom során. Az új játékmódon túl a Monster Hunter Rise játékban mutatkozik be az új “Képesség Váltás+ minden fegyverhez, ahogy a vadászok haladnak a játékban. A Selyemkötő és hagyományos képességek lecserélésével a játékosok vadonatúj kombókat és stratégiákat készíthetnek, hogy megalkossák a számukra legjobb játékstílust.

A Monster Hunter Rise tartalmaz új funkciókat is, hogy segítse a közös vadászatokra való csatlakozást. A dinamikus nehézségi szint automatikusan beállítódik, ahogy új játékosok csatlakoznak a küldetéshez. Az új “Vadász csatlakozás” funkció segít a játékosoknak, hogy keresőszavakat társítsanak a küldetés célokkal és játékstílusaikkal és ezek alapján más játékosok kereshessenek számukra megfelelő küldetéseket vagy meghívhassák barátaikat. A többjátékos módban teljesített küldetések után a játékosok bejelölhetik, hogy kedvelik a többi vadászt a csapatukban, ezzel segítve, hogy máskor is könnyebben összecsatlakozzanak közös játékra velük.

Mint a sorozat korábbi játékaiban is, a Monster Hunter Rise is jelentős támogatást kap a megjelenés után is. Az első ingyenes frissítés már be van jelentve április végére és benne számos új szörny érkezik, többek közt a rajongók nagy kedvence Chameleos, egy szeszélyes Sárkány, aki bármerre is jár, bajt okoz, és nyom nélkül eltűnik. A megjelenési előzetesben bemutatásra került Apex Rathalos is, aki az első nagyobb frissítéssel érkezik. További információk a későbbi frissítésekről a következő hónapokban várhatóak.

Az alap kiadáson kívül (fizikai és digitális) a Monster Hunter Rise egy különleges Digitális Deluxe Kiadást is kap, melyben az alapjáték mellett további digitális DLC csomag utalványok válthatók be játékon belüli extrákra, mint a “Kamurai” teljes rétegpáncélzat, exkluzív gesztusok, kozmetikai tárgyak és még sok más.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.