Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

24. 2. 2017, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték
 

2017. február 24. – Ha rejtvények megfejtéséről van szó, sokan úgy tartják, két fej többre megy, mint egy. Ezt az állítást mindenki letesztelheti családjával és barátaival, amint kipróbálja a Snipperclips - Cut it out, together  –t, ami március 3-ától lesz elérhető a Nintendo eShopban a vadonatúj Nintendo Switch konzolra. Ugyanettől a naptól kezdve egy különleges, limitált kiadású csomag is kapható lesz a boltokban, amiben egy pár további Joy-Con kontroller mellett a játék letöltőkódját is megtalálják a vásárlók.

A Snipperclips egy időben jelenik meg a Nintendo Switch konzollal, ami eddig soha nem látott rugalmassággal képes idomulni a játékosok igényeihez, és lehetővé teszi, hogy a kedvenc játékukat bárhol, bármikor és bárkivel élvezhessék. 

A Nintendo Switch hands-on eventek világszerte hatalmas slágere, a Snipperclips számtalan bájos fejtörőt kínál, amik arra buzdítják a játékosokat, hogy kommunikáljanak, működjenek együtt és gondolkodjanak kreatívan a közös cél érdekében: a változatos, az agytekervényeket alaposan megmozgató feladványok megoldásáért. Ha együtt játszanak, a játékosok feladata az, hogy mindketten egy-egy Joy-Con kontrollert vízszintesen tartva egymás papírfiguráit, Snipet és Clipet, vagdossák ki a megfelelő formájúra ahhoz, hogy a rejtvény által bemutatott szituációra megoldást találjanak. A londoni székhelyű, független játékfejlesztő csapat, az SFB Games és a Nintendo együttműködésének gyümölcseként megszületett játékban akár négyen is játszhatnak együtt – vagy egymás ellen – három főbb játékmódban:

1. WORLD: Gondolkodjatok kreatívan egy egész világnyi mókás feladványon. (1-2 fő, kooperatív),

2. PARTY: vonjatok be még több embert a szórakozásba, és induljon a buli (2-4 fő, kooperatív),

3. BLITZ: vagy versenyezzetek egymással frenetikus, gyorstempójú mérkőzésekben (2-4 fő, kompetitív).

Akik szeretnék a fejtörők örömét további barátokkal vagy családtagokkal megosztani, március 3-ától megtalálhatnak a boltokban egy speciális, limitált kiadású Joy-Con-csomagot, amiben egy pár színes Joy-Con (neonkék és neonpiros) mellett a Snipperclips letöltőkódját megkapják. A játékosok hamarosan megbizonyosodhatnak róla, hogy három, vagy akár négy fej még többre megy, mint kettő, ha a rejtvényekről van szó!

Ráadásul a Nintendo Switch-tulajdonosoknak arra is lehetősége lesz, hogy ingyen kipróbálják a játékot, ugyanis március 3-án egy letölthető próbaverzió is elérhetővé válik a Nintendo eShopban.

Vajon milyen formában vannak a kooperációs és rejtvényfejtő képességeitek? Tegyétek próbára magatokat március 3-ától, amikor megjelenik a Nintendo eShopban a Snipperclips – Cut is out, together! Nintendo Switch konzolra, £17.99 / €19.99-ért. Ugyanezen a napon jelenik meg a boltokban a speciális, limitált kiadású csomag, amiben egy pár Joy-Con kontroller mellé a játék letöltőkódját is megkapjátok.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.