Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

27. 10. 2015, Nintendo 3DS, Wii U
 

A november 5-én érkező Super Mario Maker szoftverfrissítés új tartalmakkal bővíti a Wii U sikercímet, beleérve a checkpointok elhelyezésének lehetőségét, illetve a további Course World kategóriákat, melyekkel kiszűrhetők a Nintendo vagy külsős partner kreátorai által készített pályák. A játék világszerte már több, mint 3.3 millió elérhető pályájával büszkélkedhet, a frissítéssel érkező új funkciók pedig még több lehetőséget kínálnak a játékra és az alkotásra egyaránt.

A checkpointok segítségével a felhasználóknak lehetősége van akár két zászlót is elhelyezni pályájukon, amik lehetővé teszik, hogy a játékosok egy életük elvesztése esetén ezektől folytathassák a pályát - ahelyett, hogy az elejéről kéne kezdeniük. Az új pályák mellett a játékosoknak lehetőségük van korábban készített pályáikat is kiegészíteni ezzel az új funkcióval, majd újra feltölteni.

A frissítést követően a játékosoknak alkalma lesz Mario állapotától függően változó erősítőket is elhelyezni. Például egy Super Mushroom és egy Fire Flower egymásra, majd egy blokkba helyezésével Mario kicsiként a Super Mushroom, míg nagyként a Fire Flower erősítőt kapja meg.

A szoftverfrissítéssel mutatkozik be továbbá az Event Courses opció a Course World internetes felületén. Az Event Courses a Nintendo külsős partner kreátorainak pályáit fogja tartalmazni. Az egyik első ilyen Event Courses pálya a “Ship Love” lesz, a korábban a Nintendo Amerika közreműködésével a Facebook központjában, a Menlo Parkban tartott “hackathlon” rendezvény egyik nyertes pályája*.

Az új Event Courses pályák folyamatosan bővülő kínálata világszerte elérhető lesz és egyes pályákon még akár új Mystery Mushroom átváltozásokat is találhattok. Ezen kívül a frissítés letöltését követően egy új Official Makers szekció is megnyílik a Course World módban, ahol különös gonddal kiválasztott pályákat találhattok, köztük néhány Nintendo által készítettet.

Végül, de nem utolsó sorban a New Nintendo 3DS tulajdonosok kifejezhetik Super Mario Maker rajongásukat a teljesen új borítókkal, amik november 27-től lesznek kaphatók.

Az ingyenes Super Mario Maker szoftverfrissítés várhatóan november 5-én lesz elérhető Wii U-n.

*A Facebook az első Super Mario Maker pályát tervező külső partner az Egyesült Államokban. Az alkalmazottaknak lehetősége volt megtervezni, majd bemutatni saját pályájukat a bíráknak, mielőtt azok kiválasztották volna a nyertest.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.