Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

25. 4. 2022, Nintendo Switch
 

A Splatoon 3 szeptember 9-én (pénteken) jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Splatsville-ben és a napsütötte Splatlandsben a játékosok tintában úszó csatákat vívhatnak más Inklingekkel és Octolingekkel, és felfedezhetik az új funkciókat, fegyvereket, valamint az évszak legtrendibb felszereléseit is. 

A Splatoon 3 Turf War játékmódjában izgalmas 4-v-4 online* csatákat rendezhetsz az új és a már ismerős pályákon, ahol négyfős csapatok szállnak szembe egymással, hogy a legnagyobb területet fedjék le tintával. Az új videó betekintést nyújt az egyik ilyen új pályába, az Eeltail Alley-be, valamint bemutatja a stringert - egy új íj alakú fegyvertípust - is, amellyel a játékosok oldalirányban és függőlegesen is tudnak tintát fröcskölni. Az új, Splatoon 3 – Kibővített Turf War játékmenet (Nintendo Switch) előzetes mindezek mellett bepillantást enged néhány új felszerelésbe, emellett pedig új információkat is nyújt.

A fergeteges 4-v-4 többjátékos meccsek mellett a Splatoon 3 egy új egyjátékos kampányt, valamint a kooperatív Salmon Run mód következő verzióját is tartalmazza. Az egyjátékos sztori módban a játékosok Agent 3-hez csatlakoznak a megfékezhetetlen Octarian sereg elleni harcban, és felfedezik Alterna és a Fuzzy Ooze titkait. 

A Salmon Run játékmódban elmerülve a játékosok másokkal** összefogva küzdhetnek meg a veszélyes Salmonid főellenfelek - amelyek közül néhány tényleg kapitális méretű - hullámaival!

Ha már most elkezdenéd a felkészülést a Splatoon 3 játékra, jó hír, hogy a mai naptól azok az aktív Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal rendelkező játékosok, akik birtokában vannak a Splatoon 2 egy példányának, további költségek nélkül élvezhetik a Splatoon 2: Octo Expansion DLC tartalmait Nintendo Switch konzoljukon. A játékosok most a Splatoon 2 nagyszabású, egyjátékos kiegészítőjébe*** is belevethetik magukat, fizetős Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagság birtokában.

A Splatoon 2: Octo Expansion DLC-t a Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal rendelkező játékosok ingyenesen letölthetik a Nintendo eShop termékinformációs oldaláról. Miután Nintendo Switch konzolodon megtaláltad a Splatoon 2: Octo Expansion DLC-t a Nintendo eShop kínálatában, az oldal tetején található „Content for Nintendo Switch Online + Expansion Pack Members” részben válaszd ki a „Download” lehetőséget.

A Splatoon 2: Octo Expansion DLC-ben a játékosok Agent 8 - egy Octoling - szerepét ölthetik magukra, aki emlékek nélkül ébred egy sötét metróperonon. Agent 8 egy titokzatos földalatti kísérleti létesítményt barangol be ebben a kalandban, amely 80 - kihívásokkal teli - küldetést tartalmaz. Bárki, aki megmenekül ezekből a csavaros mélységekből, saját Octolingként csatlakozhat a többjátékos meccsekhez.

* Az online játékhoz Nintendo Switch Online tagság (külön megvásárolható) és Nintendo fiók szükséges. Nem érhető el minden országban. Az online funkciók eléréséhez internetkapcsolat szükséges. A felhasználási feltételek érvényesek. További információkért kérjük, látogass el a https://nintendo.hu/switch/online oldalra. 

** A többjátékos módhoz további - külön megvásárolható - kiegészítőkre, játékokra és/vagy rendszerekre lehet szükség.

*** A Splatoon 2: Octo Expansion kiegészítő használatához a Nintendo Switch konzolra készült Splatoon 2 (európai változatának) egy példánya szükséges.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.