Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

21. 11. 2019, Nintendo Switch, pokémon
 

 Kezdd kalandodat Pokémon Edzőként kedvenced kiválasztásával a három új partner Pokémon közül: Grookey, Scorbunny vagy Sobble. Ezután már indulhatsz is utadra a Galar régión keresztül, ahol a bajkeverő Team Yel csapatával kell megbirkóznod, miközben kibogozod a Legendás Pokémonok, Zacian és Zamanzeta rejtélyét.

Jellemzők:

  • Kapj el, győzz le, és cserélgess Pokémonokat egy új kaland során a Galar régióban!
  • Válassz a három új partner Pokémon közül, és találkozz eddig még sosem látott, új Pokémon fajtákkal is (sőt olyanokkal, amik ugyan már ismerősek lehetnek, Galarian formájukban mégis kicsit mások).
  • Fedezd fel a Wild Area hatalmas kiterjedésű területét, ahol a játékos szabadon irányíthatja a kamerát.
  • Állj össze három másik játékossal lokálisan* vagy online** az új többszemélyes co-op Max Raid csaták során, ahol hatalmas, és szupererős Pokémonokkal, úgynevezett Dynamax Pokémonokkal kell szembenéznetek.
  • Egyes Pokémonok még Gigantamax formát is képesek felvenni, amitől nemcsak külsejük változik meg, de új G-Max támadásokra is szert tesznek.
  • Válaszd ki saját játékbeli ruházatodat, és vágass magadnak új frizurát a városi üzletekben.
  • A Pokémonok fejlesztésének új módjaként adj nekik Poké Munkákat, amiket teljesíteniük kell. Pokémonjaiddal a Pokémon Táborban még együtt is játszhatsz, csak a móka kedvéért!

Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.