Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 12. 2015, Nintendo 3DS
 

A Pokémon Rumble World 2016. január 22-én dobozos játékként is megjelenik Európa-szerte a Nintendo 3DS család tagjaira. Az eredetileg idén áprilisban letölthető Nintendo eShop játékként debütált alkotás dobozos változata biztosítja a teljes Pokémon Rumble World élményt, néhány külön a dobozos verzióhoz újrakonfigurált funkcióval. A Játék Pokémonok csodás világában való kalandozás ezen változata nem tartalmaz fizetős tartalmakat.

A játékok királyságát felfedezne Mii karaktereddel találkozol a királlyal, aki üdvözöl és elsírja bánatát, miszerint csak egy Pokémonnal rendelkezik, miközben ismer egy rejtélyes varázslót, akinek ezzel szemben 10 is van! A király rendkívül csalódott és a segítségedet kéri, hogy a bosszantó varázslójénál több Pokémont gyűjts össze neki és megmutasd, ki az igazi gyűjtő! A király saját Pikachujával az oldaladon egy hősies utazásra indulsz egy hőlégballonnal, felfedezésre váró vad Játék Pokémonoktól nyüzsgő helyekre!

Mii karaktereddel számos Pokémont fogsz begyűjteni ebben az izgalmas játékmenetet, kihívást jelentő pályákat és összeszedhető fontos tárgyakat kínáló alkotásban. A játékban minden ismert Legendás Pokémon megtalálható és begyűjthető, illetve Mega Fejlődésre képes Pokémonok is. Ráadásul minél több Pokémont gyűjtesz be, Kalandor Rangod annál jobban növekszik.

Persze a Pokémon Rumble World világában nem csak Pokémonok tűnnek fel. Saját, illetve a melletted elhaladó más játékosok Mii karakterei is felbukkannak, így Pokémonokba és Mii karakterekbe egyaránt belefuthatsz kalandozásod során. Ez a mód a Nintendo 3DS vagy 2DS készülék internetre csatlakoztatásával, majd a StreetPass aktiválásával engedélyezhető, ezt követően pedig távoli és közeli Mii karakterek látogathatnak más játékába támogatást nyújtva a jövőbeli harcokban.

A dobozos változat új rekonfigurált funkciókat tartalmaz, mint például a Poké Gyémántok, a Poké Gyémánt Ásó és a VIP Kártyák, a fizetős tartalmak helyettesítésére.
A Poké Gyémántok szórakoztatóbbá teszik kalandjaidat és segítenek küldetésedben, hogy még több Pokémont fedezz fel a királynak. A bevezető teljesítését követően látogass el a boltba és tedd zsebre 3.000 Poké Gyémántodat, illetve a Poké Gyémánt Ásóhoz is hozzáférsz majd, ami további napi 40 új Poké Gyémántot biztosít. Ha megszerezted a 3.000 Poké Gyémántot és a Poké Gyémánt Ásót, megnyílik egy speciális VIP kártya funkció is. Ezen belül két fajta VIP Kártya vár rád, a Ballon VIP Kártya és a Időzített Megállítás VIP Kártya, melyek használatával még kényelmesebben utazhatod be a Játék Pokémonok csodás királyságát, még több Pokémont gyűjtve a királynak!

A játékosok 2016. január 22-től megtalálják az üzletekben ezt a mindent tartalmazó Pokémon Rumble World csomagot.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.