Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

23. 5. 2024, Nintendo Switch
 

Egy vicces, színes karakterekkel és összehajtható mókával teli kaland kezdődik ma, amikor a Paper Mario: The Thousand-Year Door megjelenik Nintendo Switch konzolokra.

Mario ellátogat Rogueportba, a zsiványok lakta hírhedt városba, hogy segítsen Princess Peach-nek a kincsvadászatban. Peach azonban sehol sincs! Miután megismeri a Crystal Starok legendáját, Mario felkerekedik, hogy megkeresse őket, és remélhetőleg a hercegnőnek is a nyomára akadjon...

De nem Mario az egyetlen, aki a Crystal Starok megtalálásában reménykedik - és ezúttal nem csak Bowser akar bajt okozni!  Vajon hősünk fel tudja tárni ezeket az ősi ereklyéket, ki tudja nyitni a város mélyén eltemetett Thousand-Year Doort – és emellett talán még a világot is meg tudja menteni?

A Crystal Starok megtalálásához ki kell merészkedned Rogueport falain túlra, és be kell járnod a világot. Útközben számtalan meglepetés vár majd rád: egy hátborzongató kastélyban rejtőzködő hatalmas sárkány, egy örökös félhomályba burkolódzó, elátkozott város, vakmerő detektívmunka egy száguldó vonaton, és még sok minden más! Szállj szembe az ellenségekkel körökre osztott harcokban, amelyek egy kartonszínpadon, izgága közönség előtt zajlanak. Minél jobban teljesítesz, annál jobban fog szurkolni neked a tömeg!

Mario kalandja során titokzatos fekete ládákat is talál, amelyeket kinyitva különleges Papírképességekhez juthat. Ezek a képességek segíthetnek leküzdeni az akadályokat: alakulj papírrepülővé, hogy átrepülj a réseken, vagy válj papírvékonnyá, hogy átpréseld magad a szűk helyeken. De ezek mellett még további képességeket is felfedezhetsz!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.