Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

8. 5. 2018, Mobile, Nintendo Switch, újdonságok
 

A Nintendo hamarosan érkező Nintendo Switch Online szolgáltatása megfizethető és sokoldalú előfizetést kínál, amivel a felhasználók online élvezhetik a kompatibilis Nintendo Switch-játékokat, hozzáférhetnek a klasszikus NES-játékok egyre növekvő, online funkcionalitással rendelkező gyűjteményéhez, a legtöbb játék esetén mentéseiket felhőben tárolhatják, és olyan plusz funkciókat is élvezhetnek, mint a Nintendo Switch Online okostelefon-applikáció, ami a kompatibilis játékok esetén még tovább fokozza az élményt.

A Nintendo most új információkat közölt a Nintendo Switch Online árszabásával, a mentések felhőalapú tárolásával, és a klasszikus NES-játékokkal kapcsolatban, amiket az előfizetők a szeptemberi indulástól kezdve érhetnek majd el.

Európai díjszabás: A különböző előfizetési lehetőségek változatos és rugalmas megoldást nyújtanak az eltérő igényekkel rendelkező felhasználók számára.

  • Egyéni előfizetések:
    • 1 hónapra (30 nap):
    • 3 hónapra (90 nap):
    • 12 hónapra (365 nap):
  • Családi előfizetés (12 hónapra/365 nap):

 

A családi előfizetéssel akár 8 egyéni Nintendo fiók tulajdonosa használhatja a Nintendo Switch Online szolgáltatást, akár külön konzolokon is.   Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: Az előfizetők számára elérhetővé válik a Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, ami a klasszikus NES-játékok online gyűjteménye. Ez kezdetben 20 játékot tartalmaz majd, de a későbbiekben rendszeresen új címekkel bővül a kínálat. A szolgáltatás indulásakor a korábban már bejelentett Balloon Fight, Dr. Mario és Super Mario Bros. 3 mellett a Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros., Tennis és 10 további játék lesz elérhető, amelyeket a későbbiekben jelent be a Nintendo. Ráadásul most először online élvezhetik a felhasználók ezeket a játékokat. Az adott játéktól függően online kompetitív vagy kooperatív többszemélyes menetekben vehetnek részt, vagy felváltva irányíthatják az eseményeket. Sőt a barátok online csatlakozhatnak egymás egyszemélyes játékaihoz nézőként, és a „kontrollert” bármikor át is adhatják egymásnak. Minden klasszikus NES játék támogatja a Nintendo Switch Online okostelefon-alkalmazás hangalapú csevegés funkcióját. A játékokat offline is lehet majd használni.  

A mentések felhőalapú tárolása: A Nintendo Switch Online használatával a legtöbb Nintendo Switch játék esetében a mentési adatokról online másolat készül a könnyebb elérhetőség kedvéért. Ez kényelmes és hasznos megoldást nyújt azoknak a felhasználóknak, akik elveszítik, összetörik, vagy egyszerűen csak lecserélik Nintendo Switch készüléküket.  

Online Play: Nintendo Switch Online tagság szükséges a jelenleg elérhető és a továbbiakban megjelenő, kooperatív és kompetitív online többszemélyes Nintendo Switch-játékok használatához, mint például a Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Mario Tennis Aces és a Sushi Striker: The Way of Sushido.  

Nintendo Switch Online App: A Nintendo Switch Online okostelefon-applikáció a hangalapú csevegésnek és más funkcióinak köszönhetően még tovább fokozza a játékélményt az alkalmazással kompatibilis játékok esetében.

A Nintendo Switch Online szolgáltatással kapcsolatos további információkért látogassanak el a Nintendo weboldalára.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.