Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 2. 2018, labo, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A Nintendo nemrég jelentette be Nintendo Labo nevű fejlesztését Nintendo Switch konzolra, ami egy egészen új, „építs és játssz” élményt takar, és kifejezetten arra tervezték, hogy serkentse a képzelőerőt, valamint a felfedezés örömét nyújtsa kreatív elmék és játékos lelkek számára egyaránt. Ma a Nintendo további részleteket közölt az első két Nintendo Labo csomaggal – a Variety Kit-tel (vegyes csomag) és Robot Kit-tel – kapcsolatban, amelyek egész Európában április 27-én fognak megjelenni.   Az egyik egészen új funkció, ami a minden Nintendo Labo csomaghoz mellékelt szoftver részét képezi, a Toy-Con Garage. Ez a játékfunkció szórakoztató és közérthető módon mutatja be a technológia egyszerű alapelveit, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy változatos utasítások és visszacsatolások kombinálásával megalkossák saját, egyedi játékmódjaikat. A hivatalos Nintendo Labo YouTube csatornán elérhető új videóban bepillantást nyerhetünk a Toy-Con Garage nyújtotta kreatív lehetőségekbe:

 

A Toy-Con Garage mellett a csomagokban található Toy-Con kreációk is rengeteg szórakoztató pillanatot ígérnek a játékosoknak, miközben alkothatnak, játszhatnak és új élményeket gyűjthetnek.  

 

Variety Kit (Vegyes csomag)

  • Toy-Con zongora: Miután összeállítottuk a 13 billentyűs zongorát, rögtönzött koncertet rendezhetünk, vagy felvehetjük és visszajátszatjuk leendő rajongóink számára saját szerzeményeinket. A különböző hangokkal és magasságokkal való kísérletezés során akár még valami egészen különlegeset is alkothatunk – mint például egy kizárólag macskanyávogásból álló dalt!
  • Toy-Con motorbicikli: Csak megragadjuk a frissen összeszerelt kormányunk fogantyúit és már száguldhatunk is a különböző pályákon, kihívhatunk számítógépes ellenfeleket, és gyűjthetünk lufikat a dimbes-dombos terepeken. A kreatívabbak még a saját, egyedi pályáikat is megalkothatják!
  • Toy-Con horgászbot: Rengeteg egzotikus hal vár felfedezésre a játékban, és néhány mélytengeri példányt csak a legtechnikásabb horgászok tudnak kifogni. Az akvárium módban közszemlére tehetjük kifogott halainkból álló gyűjteményünket, sőt akár saját halfajainkat is megalkothatjuk.**
  • Toy-Con ház: Összebarátkozhatunk a Toy-Con ház mókás kis lakójával, és felfedezhetünk különböző lehetőségeket arra, hogyan kommunikáljunk és játsszunk vele a Nintendo Switch képernyőjén keresztül. Rengeteg új élmény vár ránk a csillekocsi-versenyektől a tekézésen át az ugrálókötelezésig.
  • Toy-Con távirányítású kisautó: A kisautó tele van meglepő funkciókkal. Mivel a Variety Kit két Toy-Con távirányítású kisautó összeállításához elegendő alapanyagot is tartalmaz, akár egy szumómérkőzésen is összemérhetjük ügyességünket játékostársunkkal abban, hogy ki bírja ellenfelét felborítani, versenyezhetünk nyílt terepen, de akadálypályát is felállíthatunk egymás számára.* A csomagban található fényvisszaverő matricákat használva az autót önvezetővé tehetjük egy megadott útvonalon keresztül, a jobb Joy-Con kontrolleren található infravörös mozgásérzékelő kamera használatával.
  • Az alábbi videóból még többet megtudhatnak az új Nintendo Labo Variety Kit nyújtotta lehetőségekről:

 

 

Robot Kit (Robot csomag)

  • Megalkothatjuk saját, viselhető Toy-Con robotruhánkat, és egy hatalmas, virtuális robotot irányíthatunk mozgásunkkal, miközben kihívásokat teljesítünk, tereptárgyakat pusztítunk el, és új képességekre teszünk szert a játékban.
  • A versengő típusok kihívhatják egy barátjukat* kétszemélyes helyi mérkőzésekre. Egy további Robot Kit szükséges a helyi kétszemélyes játékmódhoz. *
  • A Nintendo Labo számos módon ösztönzi arra a játékosokat, hogy használják a képzelőerejüket és kreativitásukat saját Toy-Con kreációik személyre szabásában, sőt a Robot Kit még azt is lehetővé teszi, hogy átalakítsák és továbbfejlesszék játékbeli robotjukat.
  • Az alábbi videóból még többet megtudhatnak az új Nintendo Labo Robot Kit nyújtotta lehetőségekről:

     

A Nintendo Labo-val kapcsolatos további részletekért és a hivatalos Nintendo Labo Youtube-csatornára való feliratkozáshoz látogassanak el a https://www.youtube.com/NintendoLaboUK címre.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.