Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 6. 2016, Nintendo 3DS, Wii U
 

A Nintendo számos Wii U és Nintendo 3DS játékot mutatott be a mai Nintendo Treehouse: Live közvetítésen az E3 során, köztük a Mario Party sorozat új részét, egy eredeti akció-kaland szerepjáték IP-t Nintendo 3DS készülékekre, a Nintendo eShop sikercím BOXBOY! folytatását és sok mást.

Íme, egy gyors visszatekintés a mai bejelentésekre. További részletekért látogass el a http://e3.nintendo.com/videos oldalra és nézd vissza részenként a különböző Nintendo Treehouse: Live videókat és egyéb tartalmakat.

Pokémon GO: A Pokémon GO Plus kiegészítő Bluetooth segítségével képes csatlakozni bármilyen okostelefonhoz, amire Pokémon GO van telepítve könnyűvé és kényelmessé téve a Pokémonok elfogását és tárgyak begyűjtését (a kiegészítőnek az okostelefon közelében kell lennie). Miután párosítottad a kiegészítőt telefonoddal, a Pokémon GO Plus vibrálva és LED fényjelzőjével világítva értesítést küld a játékbeli eseményekről, mint például egy Pokémon közelségéről. A játékosok a kiegészítőn lévő gombot lenyomva Pokémonokat és tárgyakat gyűjthetnek anélkül, hogy a telefonjukra néznének. A Pokémon GO Plus július végén lesz kapható Európában.

Ever Oasis: Ez a Nintendo 3DS készülékekre készülő akció-kaland szerepjáték tele van fejtörőkkel tarkított pályákkal, valósidejű harcokkal, felfedezéssel és kincsvadászattal. A játékosok a későbbiek során kibővíthető oázist használják bázisukként, miközben szorosabb kapcsolatot alakítanak ki a növényi magok inspirálta Seedlings karakterekkel és a sivatag számos más, egyedi élőlényével. A játékosok kedvük szerint alkothatnak taktikai csapatot bármelyik szövetséges karakterrel és csapattársaik fegyvereit használva küzdhetnek meg ellenfelekkel, illetve oldhatnak meg fejtörőket. Az Ever Oasis várhatóan 2017-ben fog megjelenni.

Mario Party Star Rush: Ez az új Mario Party rész új irányba viszi a sorozat közönség kedvenc elemeit Nintendo 3DS készülékeken még gyorsabbá és hordozható konzolokra ideálissá téve a játékot. A fő játékmód a „Toad Scramble” egy új nyílt pályát használ, amin a tradicionális lépegetés helyett a játékosok szabadon mozoghatnak, továbbá mivel mind a négy játékos egyszerre dob a kockával, így ezentúl nem kell majd egymásra várniuk. A játékosok különböző színű Toad karaktert irányíthatnak a táblán, amin a Super Mario sorozat ismerős karakterei is feltűnnek, találkozás esetén pedig segítik a játékost.

A Mario Party Star Rush október 7-én jelenik meg Európában. Ugyancsak október 7-től lesznek kaphatók a Super Mario sorozat új amiibo figurái, amik között első alkalommal tűnik fel Daisy, Waluigi és Boo – utóbbi ráadásul a sötétben is világít –, valamint új alakban tér vissza Wario, Rosalina, Donkey Kong és Diddy Kong is. A Boo, Donkey Kong, Rosalina és Wario amiibo figurák október 7-től, míg a Waluigi, Diddy Kong és Daisy amiibo figurák november 4-től lesznek kaphatók.

Paper Mario: Color Splash: Ebben az új Paper Mario játékban a történet Mario, Prism szigetre látogatásával kezdődik, ahol meg kell oldania a színüket elvesztett Toad karakterek rejtélyét. Mario és új társa Huey együttes erővel indul útnak, hogy felderítsék mi áll a Prism sziget történéseinek hátterében és összegyűjtsék a Festék Csillagokat.

A sorozatban először Bowser csatlósai is debütálnak a játékban, a játékosok pedig a Wii U GamePad kontrollerrel vághatják ki a táj bizonyos részeit, hogy segítsenek Marionak a fejtörők megoldásában. A játék október 7-én jelenik meg.

Rhythm Paradise Megamix: A játék több mint 100 ritmusjátékot kínál köztük 30 teljesen újat és további 70, a korábbi részekből – az Európában soha meg nem jelent eredeti Game Boy Advance címből is – gondosan összeválogatott játékot. A sorozat történetében először a játék ráadásul egy folyamatosan sztorival is rendelkezik. A játékosok a felső képernyőn követhetik figyelemmel a történéseket, míg az alsó kijelzőn visszajelzést kaphatnak arról, mennyire találják el a zenék ritmusát. A játék StreetPass, illetve többjátékos lehetőségeket is tartalmaz, utóbbi legfeljebb négy játékos számára. A Rhythm Paradise Megamix október 21-én jelenik meg dobozos formában, illetve a Nintendo eShop kínálatában.

BOXBOXBOY!: Az elismert Nintendo 3DS alkotásban a BOXBOY! folytatásában a játékosok már két adag dobozt is létrehozhatnak, ami még nagyobb kihívásokat jelentő fejtörőkre ad lehetőséget. A játék ott folytatódik, ahol az előző rész befejeződött, de azok számára is élvezhető, akik kihagyták az első epizódot. A Nintendo eShop-exkluzív játék június 30-án jelenik meg és ennek alkalmából az eredeti BOXBOY! június 23. 22:59 UTC időpontig 50%-os áron szerezhető be a Nintendo eShop kínálatából.

Monster Hunter Generations: A leendő vadászok számára már elérhető egy különleges demó Nintendo 3DS készülékekre, ami egyjátékos, illetve lokális és internetes többjátékos lehetőségeket is tartalmaz. A készülékükön Monster Hunter 4 Ultimate mentéssel rendelkező játékosok egy bónusz csomagot kapnak, ami tartalmaz egy exkluzív Felyne páncél szettet, gyógyitalokat, játékbeli pénzt és más a vadászathoz szükséges segédeszközt.

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past: A klasszikus körökre osztott alkotás Nintendo 3DS újradolgozásában egy fiatal fiú barátaival útnak indul, hogy visszaállítsa a világ régi fényét és megmentse a jelent a múltban elzárt területek helyreállításával. A feljavított grafika és a teljesen új lokalizáció mellett a játék eltörölte a véletlenszerű találkozási rendszert, hogy a játékosok még jobban elmerülhessenek a világában. A StreetPass funkción keresztül a játékosok összegyűjthetik mások és megoszthatják saját Utazó Táblájukat, amikkel egyedi jutalmakat rejtő speciális pályákat nyithatnak meg. A játék szeptember 16-án jelenik meg.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.