Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 6. 2017, amiibo,, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték
 

A Nintendo új mérföldköveket jelölt ki a folytatódó utazásban, ami a Nintendo Switch konzol márciusi megjelenésével vette kezdetét. Idén nyáron a Nintendo tanúbizonyságot tesz a szórakoztató, többjátékos akciójátékok melletti elköteleződéséről, és olyan izgalmas újdonságokat mutat be, mint például a Splatoon 2, az ARMS és a Pokkén Tournament DX,  az első Pokémon-játék Nintendo Switch konzolra. A hét során az Los Angeles-i E3 videojáték-bemutató és vásár keretein belül mindhárom játékból rendeznek bajnokságot június 15-éig. A bajnokságok élőben követhetőek a http://e3.nintendo-europe.com weboldalon és a Nintendo Twitch csatornáján.

  Az év további részében a Nintendo Switch tulajdonosok csodálatos, új birodalmakat fedezhetnek majd fel a Super Mario Odyssey-ben, a több mint 15 év utáni első 3D sandbox-stílusú Mario-kalandban. Az E3-as Nintendo stand látogatói lehetnek az elsők, akik kipróbálhatják az új játékot.

A mai napon bemutatott Nintendo Spotlight: E3 2017 videóban új Nintendo Switch játékokat lepleztek le a Yoshi, Kirby és Xenoblade Chronicles sorozatok folytatásaként, de emellett a kulcsfontosságú, már korábban bejelentett játékokból is új részleteket pillanthattunk meg, mint például a Super Mario Odyssey. A videóban bejelentették továbbá, hogy megkezdték a Metroid Prime 4 és egy új Pokémon RPG Nintendo Switch-re való fejlesztését. A  Nintendo Spotlight: E3 2017 videó teljes terjedelmében megtekinthető a http://e3.nintendo-europe.com weboldalon.

Idén a jelek szerint folyamatosan fogja szállítani a Nintendo a nagyszerűbbnél nagyszerűbb játékokat mind Nintendo Switch, mind Nintendo 3DS konzolokra, melyek közül talán az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó darab a Super Mario Odyssey Nintendo Switch-re. A játék során végtelennek tűnő 3D birodalmakat kell bejárniuk a játékosoknak, miközben Power Moonokat gyűjtenek Mario léghajójának, az Odyssey-nek a működtetéséhez. A földgolyó birodalmainak mindegyike tele van titkokkal és meglepetésekkel. Mario számos különböző ruházatot felölthet, és a környezetével is kreatív módokon tud interakcióba lépni, mint például járművek vezetése által, vagy akár úgy, hogy bizonyos területeket Pixel Mario formájában kell felfedeznie.  Új partnere, Cappy, új mozdulatokat tesz számára lehetővé, mint például a Cap Throw, Cap Jump és Capture, amelyeknek köszönhetően a jól ismert, klasszikus Super Mario formulát alaposan felrázza ez az új stílusú kalandjáték. A játékban új területek is bemutatkoznak, mint például a felhőkarcolókkal teli New Donk City. Három Super Mario Odyssey amiibo-figura - Mario, Princess Peach és Bowser esküvői öltözetükben – szintén megjelenik a játékkal egy időben, október 27-én, melyek egyenként vagy akár hármas csomagban is kaphatóak lesznek majd. Ezek az amiibo-figurák megtekinthetőek az E3-on a Nintendo standjánál, a Super Mario amiibo-sorozat két új darabjával, Goomba-val és Koopa Troopa-val együtt. További készülőben lévő játékok Nintendo Switch konzolra:  

  • A Pokkén Tournament DX a BANDAI NAMCO Entertainment Inc. és a The Pokémon Company-tól lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül irányítsanak neves Pokémon-harcosokat, és legyőzzenek más Pokémonokat arénamérkőzések keretein belül. Új harcosokkal és új támogató Pokémonokkal egészült ki az új kiadás, így az a leg verziója a korábban Wii U-ra kiadott, közönségsiker játéknak. A Pokkén Tournament DX szeptember 22-én jelenik meg.
  • Yoshi új játékában egy hatalmas, mintegy makettként megjelenő világot kell felfedezniük a játékosoknak. Minden oldalra haladó pálya rendelkezik egy tradicionális elölnézettel, de egy hátsó nézettel is, amiben egészen más szögből láthatjuk környezetünket és fedezhetünk fel titkokat. Yoshi új kalandja 2018-ban veszi kezdetét.
  • Az első fővonalbeli Kirby-játékban Nintendo Switch-re a mindig barátságos gombolyag képében a játékosnak ellenségeket kell a saját oldalára állítania azzal, hogy szívecskéket dobál rájuk. Így négyfős csapatokat toborozhat magának, vagy három barátjával is összeállhatnak co-op módban. Kirby ráadásul még kombótámadásokat is tud alkalmazni, hogy legyőzze ellenfeleit vagy fejtörőket oldjon meg. A játék 2018-ban jelenik meg.
  • A Xenoblade Chronicles 2, az elismert RPG-sorozat legújabb darabja. Egy új hős érkezik Elysiumba, aki nagyszabású kalandja során fedez fel egy egészen új világot. A játék az idei év végén jelenik meg.
  • A Fire Emblem Warriors-ban (a KOEI TECMO GAMES fejlesztése) a játékosnak kedvenc Fire Emblem karaktereit kell irányítania, mint például Marth, Xander vagy a női Corrin, de új karakterek is bemutatkoznak a játékban. Látványos és drámai mozdulatokkal kell harcolni, és okos stratégiával használni a klasszikus fegyverháromszöget, miközben ellenségek seregeit kell változatos helyszíneken legyőzni, melyek közül többet jól ismert Fire Emblem-területek inspiráltak, mint például Hoshido Castle. A Fire Emblem Warriors ősszel jelenik meg Nintendo Switch-re, de a jövőben elérhető lesz New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS és New Nintendo 2DS XL konzolokra is**.

  A Nintendo Switch-re számos elismert külső fejlesztő és kiadó készít játékokat. Ezek közül néhány:

  • A Psyonix által fejlesztett Rocket League-ben, ahol akár nyolc játékos is megmérkőzhet, az autós játékok és a foci találkoznak. A játék Nintendo Switch-verziója exkluzív testreszabási itemeket valamint csata-autókat tartalmaz és 2017 telén jelenik meg.
  • A Nintendo-rajongók számára különleges ajándékként válogatott tárgyak tűnnek majd fel a The Legend of Zelda sorozatból a The Elder Scrolls V: Skyrimban, ami télen jelenik meg Nintendo Switch-re.
  • A Mario + Rabbids Kingdom Battle az Ubisoft®-tól egy játékos vegyítése a Mushroom Kingdomnak és a pimasz Rabbidek világának. A fordulóalapú akciójátékban a klasszikus Mario karakterekkel és a hihetetlenül vicces Mario-stílusú Rabbidek kombinációival találkozunk. A játék kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg, augusztus 29-én.
  • Az EA SPORTS™ FIFA 18 Nintendo Switch-re a legmagávalragadóbb és legautentikusabb futballjáték, ami valaha készült Nintendo-konzolokra. Telis-tele lehetőségekkel, bárhol, bármikor, bárkivel és egyedi módokon játszhatjuk a világ játékát, a FIFA 18-at, ami szeptember 29-én jelenik meg.

  A Nintendo a hamarosan megjelenő The Legend of Zelda: Breath of the Wild DLC-kből is mutatott új részleteket. A két tartalomcsomag csak a 19,99 eurós Expansion Pass részeként elérhető. Az első csomag, a “The Master Trials,” június 30-án jelenik meg, míg a második, a “The Champions’ Ballad”, 2017 telén érkezik. A Nintendo azt is bejelentette, hogy az ünnepi szezon során a négy bajnokról mintázott amiibo-figurák is megjelennek a boltok polcain: a Goronok bajnoka, Daruk, a Rito Revali, a Zora Mipha és Urbosa a Gerudóktól négyes csomagban lesznek majd kaphatóak.

A Nintendo Spotlight: E3 2017 videóban a Metroid Prime 4 bejelentése mellett a Nintendo Treehouse: Live at E3 közvetítésben azt is elárulták, hogy egy klasszikus Metroid-kaland is visszatér, amit teljesen újraalkottak, kifejezetten a Nintendo 3DS rendszercsaládra. A Metroid: Samus Returns egy modern újragondolása az 1992-es Game Boy-játéknak, a Metroid II: Return of Samus-nak. Az intergalaktikus kincsvadász, Samus Aran képességarzenálja új darabokkal bővül, mint például a közelharci blokkolás, a 360 fokos szabad célzás mód, és a titokzatos Aeion képességek. Az akciódús, oldalra haladó lövöldözős játék teljesen új testet ölt 3D-ben, és gazdag, hangulatos és színpompás vizuális megjelenéssel. A játék szeptember 15-én jelenik meg. A Nintendo további híreket, beszélgetéseket valamint Nintendo Switch illetve Nintendo 3DS bemutatófevételeket tesz közzé a rendezvény mindhárom napján a Nintendo Treehouse közvetítésben, melyet élőben követhetnek a http://e3.nintendo-europe.com webhelyen.

*A többjátékos módhoz további, külön megvásárolható kiegészítők szükségesek. **A játék nem kompatibilis a Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL valamint Nintendo 2DS játékkonzolokkal.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.