Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 2. 2017, Nintendo Switch, videojátékok, Wii U
 

2017. február 14. – A The Legend of Zelda: Breath of the Wild a Nintendo Switch és Wii U konzolokra egyike a Nintendo által valaha fejlesztett legnagyszabásúbb és leglebilincselőbb játékainak. Míg az alapjáték fő küldetése bizonyosra vehetően sok-sok órára leköti majd a játékosok figyelmét, és emellett a saját ritmusukban, kedvükre fedezhetik fel Hyrule végeláthatatlan tájait, a játék világa lehetőségek gazdag tárházát nyújtja a további kalandok keresésének is. Épp ezért, a Nintendo már meg is kezdte a legelső, a fő Legend of Zelda történetszálat kísérő letölthető, extra tartalom fejlesztését.      

Már a játék március 3-ai megjelenésének napján lehetősége lesz a játékosoknak egy ún. Expansion Pass megvásárlására (€20), amivel előre gondoskodhatnak arról, hogy az év folyamán megjelenő bővítések már a kiadásukat követő első pillanatban elérhetőek legyenek számukra a játékon belül. Ezen felül az elővásárlást követően azonnal megjelenik három új kincsesláda a játék Great Plateau területén. A ládák egyikében egy, kizárólag a bővítőjegyet előre megvásárlók számára elérhető, a Nintendo Switch logójával ellátott ing található, amit Link a kalandjai során viselni tud. A másik két láda pedig hasznos tárgyakkal szolgál majd a játékos számára. Az első bővítőcsomag, melynek megjelenése a nyár folyamán várható, hozzáad a játékhoz egy új Cave of Trials kihívást, egy új, nehéz fokozatot, és egy új térkép-funkciót. A második bővítés a 2017-es ünnepi szezonban esedékes, és várhatóan új kihívásokat tartalmaz majd a játékosok számára, valamint egy új, felfedezésre váró dungeont és egy teljesen új történetszálat.  Az Expansion Pass a Nintendo Switch és Wii U konzolokra is érvényes lesz, a két verzió teljesen egyező. A bővítőcsomagok külön-külön nem vásárolhatóak meg.

„Hyrule világa, amit a The Legend of Zelda: Breath of the Wild számára teremtettünk, olyan hatalmas és eleven, hogy még több lehetőséget szerettünk volna nyújtani a játékosok számára, hogy megtapasztalhassák végtelen gazdagságát.” – mondta Eiji Aonuma, játékfejlesztő, aki szinte a kezdetek óta a sorozat gyártásvezetője. „Reményeink szerint ezekkel az új bővítésekkel a rajongók még többet fedezhetnek majd fel a világból, és ez által még inkább élvezhetik a játékot.”

Aonuma egy rövid YouTube-videót is készített, amiben még több részletet árul el az Expansion Pass-szel és a játékbővítésekkel kapcsolatban. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch és Wii U konzolokra március 3-ától lesz elérhető a boltokban és a Nintendo eShopban. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.