Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

28. 4. 2017, Nintendo 3DS, újdonságok
 

A Nintendo 3DS rendszercsalád hamarosan új taggal bővül. Július 28-án debütál a New Nintendo 2DS XL Európa-szerte, így a vásárlók igényeiknek megfelelően választhatnak majd a Nintendo 2DS vagy New Nintendo 3DS XL konzolok közül. A New Nintendo 2DS XL az alábbi három új, fajsúlyos, Nintendo 3DS rendszercsaládra kiadott játékkal egy napon jelenik meg: a Hey! PIKMIN, a Miitopia és a Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? A ma megjelent New Nintendo 2DS XL – Leleplező előzetesben az érdeklődők közelebbről is szemügyre vehetik a New Nintendo 2DS XL konzolt.

Az új, összecsukható dizájn stílusos fekete/türkiz valamint fehér/narancssárga színekben lesz elérhető, és a New Nintendo 3DS XL konzolokkal megegyező méretű képernyővel rendelkezik. Mint ahogy az új konzol neve is elárulja, a kijelző kizárólag 2D-ben jeleníti meg a játékokat. A konzol bár súlyra könnyebb, ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a New Nintendo 3DS, és beépített NFC-támogatással rendelkezik amiibo figurák és kártyák számára. A konzol minőségi Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS és Nintendo DS játékok tömkelegét képes futtatni 2D-ben. A Nintendo konzolok továbbra is egyetlen dedikált rendszercsalád, ahol a játékosok olyan kedvenc karaktereikkel és franchise-aikkal találkozhatnak, mint Mario, Peach, Yoshi, Kirby, Pokémon, Fire Emblem, Mario Kart, Super Smash Bros., Animal Crossing és a The Legend of Zelda. [gallery columns="4" link="file" ids="16339,16340,16337,16338"] Már most is több mint ezer darabot számlál Nintendo 3DS játékok kínálata, és még továbbiak érkeznek a közeljövőben, beleértve azt a hármat is, ami a New Nintendo 2DS XL konzollal egy napon jelenik meg. Ezek az új játékok szórakoztató élmények sorát ígérik a New Nintendo 2DS XL-t megvásárlóknak, és bármely, a Nintendo 3DS rendszercsaládhoz tartozó konzol tulajdonosainak egyaránt.  

  • Hey! PIKMIN: Ebben az egészen új stílusú Pikmin játékban a játékosoknak Olimar kapitány bőrébe bújva kell 2D-s, oldalirányban haladó pályákon végignavigálniuk és Sparkliumot gyűjteniük, hogy a kapitány újra beindíthassa hajóját, az S. S. Dolphin 2-t, és elhagyhassa a bolygót. Az érintőképernyő használatával kell kiválasztani mindig a megfelelő Pikmint, amit ellenfelekre vagy akadályokra lehet dobni, és így megoldani az Olimar kapitány kalandjai során utunkba akadó fejtörőket és legyőzni az ellenségeket.

 

  • Miitopia: Fedezd fel egyedi, személyre szabott Miitopia-világodat saját és barátaid Mii-jeivel. Oszd ismerős Mii-kre a történet szerepeit, és figyeld, ahogy megannyi kacagtató jelenet során együtt dolgoznak a Sötét Nagyúr legyőzésén, aki ellopta Miitopia lakóinak arcait. A játékosok importálhatják korábban elkészített karaktereiket a Miitomo-ból vagy a Tomodachi Life-ból, vagy megalkothatják a játékon belül is a saját Mii-csapatukat. A játék egy könnyed hangvételű történetet ötvöz stratégiai RPG-szerű elemekkel, ideértve a személyreszabhatóságot, kapcsolatépítést és a csapatszervezést.

 

  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: A sorozat, ami csak Európában több mint 15 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, most a harmadik darabjával folytatódik. A játék célja, hogy a rengeteg koncentráció alapú gyakorlat segítségével a játékosok megeddzék az agytekervényeiket.

Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.