Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

12. 1. 2016, Nintendo 3DS, újdonságok, Wii U
 

A Pokémon rajongókra számos izgalom vár 2016. első hónapjaiban! A Nintendo Európa ma három új, különleges Pokémon témájú Nintendo 2DS gépcsomagot jelentett be, amik február 27-től lesznek kaphatók Európa-szerte, illetve a 3D-s verekedős Wii U cím, a Pokkén Tournament ugyancsak idén tavasszal fog debütáltni Európában. Februárban továbbá két új Pokémon témájú New Nintendo 3DS borító érkezik, illetve január 22-én dobozos formában is megjelenik a Pokémon Rumble World, február 19-én pedig a Pokémon Super Mystery Dungeon a Nintendo 3DS család tagjaira. 

A kezdetek előtti méltó tisztelgésként az új, különleges Nintendo 2DS gépcsomagok egy átlátszó piros, kék vagy sárga Nintendo 2DS konzolt, illetve a készülék színéhez igazodva a Pokémon Red Version, a Pokémon Blue Version vagy a Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition játék Virtual Console változatát tartalmazzák előre telepítve. Garantáltan nosztalgikus érzéseket keltve a különleges kiadású Nintendo 2DS gépcsomagok a klasszikus Game Boy játékokéhoz hasonló csomagolásban érkeznek és tartalmaznak egy 15 darabos matricaszettel, amivel egyedivé tehető a Nintendo 2DS konzol, illetve egy HOME Menü téma letöltőkódot is.

Mindeközben a New Nintendo 3DS tulajdonos Pokémon rajongók két borító szettnek néznek elébe: az egyik a február 19-én megjelenő Pokémon Super Mystery Dungeon karaktereit, míg a másik klasszikus Pokémon grafikákat ábrázol. Az új, különleges kiadású Nintendo 2DS gépcsomagok, a Pokémon témájú borítók és a játékok Virtual Console változatai egyaránt február 27-án fognak megjelenni, ugyanazon a napon, mikor az eredeti Pokémon játékok először megjelentek 1996-ban Japánban. 

Azok a rajongók, akik már alig várják, hogy szabadjára engedjék valós időben a Pokémonok erejét tavasztól megtehetik, mikor a 3D-s verekedős játék a Pokkén Tournament megjelenik Wii U konzolra. Számos választható karakterrel, köztük olyan közönségkedvencekkel, mint Lucario és Blaziken, egyszerű irányítással, valamint rengeteg lenyűgöző Pokémon mozdulattal, a Pokkén Tournament egy teljesen új műfaj keretében mutatja be a Pokémon küzdelmek izgalmait.

Ugyancsak idén érkezik a Pokémon Rumble World dobozos változata, ami január 22-én fog megjelenni Európában a Nintendo 3DS család tagjaira. A 2015. áprilisában letölthető Nintendo eShop játékként megjelent alkotás dobozos változata teljes Pokémon Rumble World élményt nyújt, illetve számos, kifejezetten a dobozos változathoz átdolgozott funkciót tartalmaz. Február 19-én jelenik meg továbbá a Pokémon Super Mystery Dungeon a Nintendo 3DS család tagjaira. Ebben a teljes Pokémon Mystery Dungeon kalandban 720 Pokémonnal, közel végtelen számú kihívással teli és folytonosan változó helyszínnel, illetve a sorozat legikonikusabb Legendás és Mítikus Pokémonjaival találkozhatsz, vagy akár harcolhatsz vállvetve. Március 17-ig azok, akik a Nintendo eShopon keresztül veszik meg a játékot, egy letöltőkódot is kapnak egy Charizardot, PIkachut, Bulbasaurt és sok más Pokémont ábrázoló ingyenes Nintendo 3DS HOME Menü témához. Ezt a témát a dobozos változatot előrendelők is megkapják. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.