Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 4. 2016, Wii U
 

A Nintendo és a Nickelodeon összeáll egy különleges SpongyaBob Kockanadrág Splatfest eseményre a színes lövöldözős Wii U játék, a Splatoon keretében. Április 23. 16:00-tól egészen április 24. 22:00-ig a játékosok két tábora csaphat össze eldöntve, hogy a közismert SpongyaBob Kockanadrág animációs sorozatból SpongyaBob, vagy Patrik a legnépszerűbb Bikinifenék lakó!

A Splatoon szabályai egyszerűek: két négyfős csapat küzd azért, hogy a pálya minél nagyobb részét fesse be saját színével. A játékosok Inkling néven ismert emberszerű lényeket irányítanak, amik tintahal alakot öltve képesek villámgyorsan haladni csapatuk festékében, vagy akár falakon is felúszni nehezen elérhető helyekre. A harcokon kívül Inkopolis városa ad otthont mindenféle menő rákfélének, laza halnak és más tengeri egyénnek, így a Splatoon és a SpongyaBob Kockanadrág párosítása rendkívül kézenfekvő választás.

A „Splatfest” névre hallgató események során a játékosok fontos témákban adják le szavazataikat, mint például ananásszal vagy ananász nélkül szeretik-e a pizzát, majd hasonló beállítottságú játékosok társaságában csapnak össze a másként vélekedő csapatokkal. A Splatfest történetében először az európai és amerikai játékosok együtt küzdhetnek majd a SpongyaBob Csapat vagy Patrik Csapat tagjaként, így a két kontinens lakosai együttes erővel tehetnek örökre pontot a vita végére. Az április 15-én 17:00-tól elérhető csapatválasztást követően az Inklingek megmutathatják elhivatottságukat a választásukat jelképező speciális SpongyaBob vagy Patrik pólót viselve egészen a Splatfest végéig.

A Splatfest továbbá remek alkalmat ad, hogy a játékosok kipróbálják a legutóbbi rendszerfrissítéssel érkező „Sheldon’s Picks” csomag nyolc új fegyver kombinációját. Az Inklingek fő, másodlagos és speciális fegyvereket használhatnak a csatákban, az új összeállításokkal pedig teljesen új stratégiai próbálhatnak ki a harctéren.

Májusban esedékes 1 éves évfordulójához közelítve a Splatoon már túllépte az 1 millió eladott példányszámot Európában, illetve a 4 milliót világszerte, valamint a jelölések mellett számos neves díjat és elismerést is besöpört.

SpongyaBob Kockanadrág egy globális pop kultúra jelenséggé nőtte ki magát első, 1999 júliusában vetített premierje óta. A sorozat az egyik legnézettebb animált műsor volt több mint 14 egymást követő évben és már több mint 185 országban vetítik, valamint több mint 50 nyelvre fordították le. A karakter-vezérelt rajzfilm SpongyaBob, a gyógyíthatatlanul optimista és őszinte tengeri szivacs és barátai víz alatti, gyakran nonszensz kalandjait mutatja be.

Április 23-án 16:00-tól eljön a legnagyobb Bikinifenék ütközet ideje egészen április 24. 22:00-ig, ahol a Spongyabob Csapat és a Patrik Csapat küzdhet majd meg egymással a legújabb Splatfest eseményen a Wii U-exkluzív Splatooban.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.