Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 11. 2015, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, újdonságok, videojáték, videojátékok, Wii U
 

A Nintendo mai új Nintendo Direct adásában számos hamarosan megjelenő Wii U és Nintendo 3DS játékról fedett fel részleteket. Az izgalmas hírek között szerepelt, hogy Cloud a Final Fantasy VII-ből is csatlakozni fog a Super Smash Bros. Wii U és Nintendo 3DS verziójának harcosaihoz, mint játszható DLC karakter. A figyelemreméltó hírek mellett továbbá bejelentésre került a The Legend of Zelda Twilight Princess HD Wii U konzolokra, illetve Február 27-től az eredeti Pokémon játékok - Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version és Pokémon Yellow Version - is elérhetők lesznek Nintendo 3DS készülékekre a Nintendo eShop kínálatából, immáron vezeték nélküli kommunikációs funkciókkal. A teljes Nintendo Direct videót megtekinthetitek a Nintendo Magyarország oldalán, vagy a Nintendo Magyarország Youtube csatornáján.

Az adás bejelentései között szerepeltek a következők:

Wii U és Nintendo 3DS

  • Egy Új Kihívó Közeleg!: Cloud Strife - a klasszikus Final Fantasy VII szerepjáték legendás főhőse hamarosan csatlakozik a Super Smash Bros. Wii U és Nintendo 3DS változatának harcosaihoz a csatatéren, mint választható karakter. Decemberben továbbá egy különleges Super Smash Bros. adás is vár a rajongókra, mely egyben az utolsó is lesz a játék Wii U és Nintendo 3DS változatával kapcsolatban.
  • Animal Crossing amiibo sorozat: Resetti, Blathers, Celeste és Kicks is csatlakozik a sorozathoz 2016 elején.

Wii U

  • The Legend of Zelda: Twilight Princess HD: A játék az eredetileg 2006-ban Wii és Nintendo GameCube konzolokra megjelent alkotás a The Legend of Zelda-sorozat kritikusok által egyik legelismertebb részének vizuálisan újradolgozott változata. A The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Március 4-én fog megjelenni és egy különleges amiibo csomag részeként is kapható lesz, mely a játék mellett egy új Wolf Link és Midna karaktereket ábrázoló amiibo figurát és egy zenei lemezt tartalmaz majd. A játék továbbá kompatibilis lesz öt másik The Legend of Zelda amiibo figurával a Super Smash Bros. Collection sorozatból.
  • The Legend of Zelda for Wii U (nem végleges cím): Jövőre ünnepli 30. Évfordulóját a The Legend of Zelda-sorozat és ezzel együtt érkezik meg a The Lelgend of Zelda for Wii U, a legendás széria következő része. A Nintendo Direct során kiderült, hogy a Wolf Link amiibo figurára mentett egyes The Legend of Zelda: Twilight Princess HD adatok átvihetők lesznek ebbe az új játékba. Valamelyest enyhítve a várakozást, a The Legend of Zelda: Phantom Hourglass és a The Legend of Zelda: Spirit Tracks a prezentáció után nem sokkal elérhető lesz Wii U konzolokra a Virtual Console kínálatából. November 19-ig azok a játékosok, akik megvásárolják a két játék egyikét 9.99 euróért, 50%-os kedvezménnyel vehetik meg a másikat ugyanazon Wii U konzolon.
  • Pokkén Tournament: A The Pokémon Company és a BANDAI Namco Entertainment együttműködésének eredménye a Pokkén Tournament, egy új verekedős cím, melynek segítségével a játékosok összecsaphatnak kedvenc Pokémon karaktereikkel az arénákban. Azok a rajongók, akik a játék első körös kiadását vásárolják meg egy limitált Shadow Mewtwo amiibo kártyával is gazdagodnak, ami a GamePadhez érintve rögtön feloldja a karaktert. A Pokkén Tournament 2016 Tavaszán fog megjelenni.
  • Star Fox Zero: Egyedi irányításával, mely a TV és a GamePad kijelzőjét is kihasználja és a számos vezethető járművel, amikkel a játékosok a klasszikus Fox csapat oldalán kalandozhatnak az intergalaktikus pályákon, a Star Fox-sorozat teljesen új irányt vesz. A játék 2016 Áprilisában fog megjelenni, kizárólag Wii U konzolokra.
  • Splatoon: A November 13-án érkező ingyenes szoftverfrissítés több, mint 40 új ruházattal - köztük téli darabokkal -, November 14-én pedig az új Museum d’Alfonsino pályával bővíti a játékot. A játékhoz további pályák és más tartalmak érkeznek majd egészen Januárig.
  • Super Mario Maker: Decemberben egy bárhol és bármikor elérhető új internetes portál indul, mely részletes keresési funkciókat kínál, amikkel könnyedén megtalálhatsz és kiszűrhetsz pályákat út közben és a “Play Later” listára regisztrálva bekészítheted őket mielőtt hazaérnél.
  • Xenoblade Chronicles X: A hatalmas Xenoblade Chronicles X szerepjáték December 4-én jelenik meg kizárólag Wii U konzolokra, a Nintendo Direct nézői pedig pár feledhetetlen jelenetet is láthattak egyenesen a Mira bolygóról.
  • FAST Racing Neo a Shin’en-től (Wii U): Már majdnem itt van! A villámgyors, négyjátékos helyi és nyolcjátékos internetes többjátékos módokat tartalmazó versenyzős alkotás Decemberben lesz kapható Wii U konzolokra, kizárólag a Nintendo eShop kínálatából.
  • Typoman a Brainseed Factory-tól és Headup Games-től: A GamePad kontollert használva a Typoman keretében a játékosok egy új kalandra indulnak, melyben felfedezhetik a szavak elképesztő erejét, ugyanis segítségükkel kell túlélniük a környezeti veszélyeket és legyőzniük a veszélyes ellenfeleket. A játék November 19-én jelenik meg Wii U konzolokra, kizárólag a Nintendo eShop kínálatából.

Nintendo 3DS

  • Pokémon a Virtual Console kínálatában: Az eredeti Pokémon játékok - Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version és Pokémon Yellow Version - Február 27-én Nintendo 3DS készülékekre látogatnak, ugyanazon a napon mikor Japánban megjelentek 1996-ban. A Nintendo 3DS játékosok a vezeték nélküli kommunikációt használva Pokémonokat is cserélgethetnek más játékosokkal.
  • Hyrule Warriors Legends: Éld át a Hyrule Warriors élményt bárhol, bármikor! A Hyrule Warriors: Legends a Hyrule Warriors teljes értékű Nintendo 3DS változata, de még több tartalommal! Ezúttal a The Legend of Zelda: Wind Wakerből Tetra, Toon Link és King of Hyrule, illetve a The Legend of Zelda: Majora’s Maskból Skull Kid is beszáll a harcba! A számos játszható karakterhez csatlakozik továbbá Linkle, egy Cuccoval teli kis faluban élő lány, aki két nyílpuskával harcol. A játékosok képesek lesznek több karaktert irányítani a harcmezőn, melyek között bármikor válthatnak a megfelelő stratégia kivitelezéséhez. A Hyrule Warriors: Legends Március 25-én jelenik meg és egy Limitált Kiadás részeként is kapható lesz, ami a játék mellett egy Iránytű órát is tartalmazni fog.
  • Mario & Luigi: Paper Jam Bros.: A fergeteges Mario & Luigi-sorozat találkozik az elbűvölő Paper Mario-sorozattal a December 4-én megjelenő Mario & Luigi: Paper Jam Bros. keretében. A kompatibilis amiibo figurákat használva a játékosok azokat ábrázoló kártyákat készíthetnek a játékban, melyek nagy hatással lehetnek a harcokra.
  • Fire Emblem Fates: Számos kaland várja a játékosokat a 2016-ban megjelenő Fire Emblem Fates keretében. A két fő játék egyikének - Fire Emblem Fates: Brightlight vagy Fire Emblem Fates: Conquest - megvásárlásával a játékosok egy egyedi utazásra indulnak különböző történettel és különböző élményekkel. Az egyik játék megvásárlását követően a másik játék letölthető változata kedvezményes áron vásárolható meg a játékon belülről. Egy harmadik letölthető verzió is elérhető lesz a Fire Emblem Fates: Revelation, ami titkokat fog felfedni a történetről, melyek tudatában a játékosok elgondolkodnak majd választásaikról. A sorozat rajongói számára egy speciális kiadás is kapható lesz, mely mind a három játékot tartalmazni fogja, illetve egy művészeti könyvet.
  • The Legend of Zelda: Tri Force Heroes: December 3-án egy új ingyenes DLC érkezik, mely az egyedi képességű Linebeck’s Uniform és Fierce Deity Mail kosztümökkel, illetve a több, mint 30 teljesítésre váró pályát tartalmazó új Den of Trials helyszínnel bővíti a játékot. A frissítés továbbá könnyebbé teszi a Friendly Tokenek beszerzését is, melyek a hercegnő átkának megtörését követően már az Utcai Árustól is megvásárolhatók lesznek. Két további beállítással igyekszünk még élvezetesebbé tenni az internetes játékélményt: a partnerkeresés során egy kérdés megválaszolásával olyan játékosokkal fog egy csapatba rakni a játék, akik hasonló választ adtak, továbbá a játék közben kilépő játékosok a Pause menüben rögtön felírhatók a feketelistára. 
  • Pokémon Super Mystery Dungeon: A játékosok a 20 Pokémon egyikévé változhatnak a Február 19-én megjelenő Pokémon Super Mystery Dungeon keretében. A körökre osztott harcok során és a folyamatosan változó helyszínek bebarangolása közben a játékosok találkozhatnak az összes - avagy mind a 720 - Pokémonnal!
  • Nintendo Badge Arcade: A Nintendo eShop kínálatából a prezentációt követően frissen elérhető Nintendo Badge Arcade egy ingyenesen letölthető játék, melyben a játékosok markolójukkal más-más népszerű sorozat elemeit ábrázoló jelvényeket szerezhetnek a különböző árkád gépekből, amikkel aztán Nintendo 3DS HOME Menüjüket is kidíszíthetik. A játékosok Nintendo eShop egyenlegükkel játéklehetőségeket vásárolhatnak, vagy élvezhetik a napi 5 ingyenes játéklehetőséget, mellyel ha szerencsések akár további játéklehetőségeket is nyerhetnek.
  • DRAGON QUEST®: A Nintendo 3DS szerepjáték kínálata tovább növekszik a DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past és a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékokkal. Mindkét újradolgozott játék 2016-ban jelenik meg.
  • Pokémon Picross: A népszerű Picross sorozat találkozik a Pokémon imádnivaló világával, mikor az ingyenes letölthető Pokémon Picross játék megjelenik December elején, kizárólag a Nintendo eShop kínálatában.
  • Bravely Second: End Layer a Square Enix Inc.-től: Az imádott Bravely Default utódja 2016 első negyedévében jelenik meg és a Deluxe Collector’s Edition részeként is kapható lesz, ami a játék mellett tartalmazni fog egy zenei lemezt, egy Ágnés Mini Figurát* és egy 250 oldalas Deluxe Művészeti Könyvet.
  • Final Fantasy Explorers a Square Enix Inc.-től: Az első Nintendo 3DS-re megjelenő FINAL FANTASY akció-szerepjátékban egy rejtélyes kristályokkal teli szigetre látogathatsz. Legfeljebb négy játékos alkothat csapatot lokálisan vagy interneten keresztül 4 különböző harci szerepet kiosztva szövetségeseiknek. Több, mint 20 osztály sajátítható el, melyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Január 29-i megjelenésekor a játék tartalmazni fogja az összes korábban Japánban megjelent DLC tartalmat. A játék a Collector’s Edition részeként is elérhető lesz, ami a játék mellett egy művészeti könyvet, egy 20 számot tartalmazó zenei lemezt, egy Nintendo 3DS tokot és exkluzív küldetéseket fog tartalmazni, melyek teljesítésével legendás FINAL FANTASY fegyverek szerezhetők meg.
  • Mega Man® Legacy Collection a Capcomtól: A Capcom ikonikus kék hőse a Nintendo történetének klasszikus része egészen a NES ideje óta. A Mega Man Legacy Collection Február 23-tól lesz elérhető a Nintendo eShop kínálatából és tartalmazni fogja az első hat NES Mega Man (Mega Man 1-6) játék hű feldolgozását, plusz új lehetőségeket ezen klasszikusok átélésére a remix pályákat tartalmazó Kihívás Móddal és az eredeti művészeti emlékeket tartalmazó Múzeum Móddal.
  • SteamWorld Heist az Image & Formtól: Korlátozott ideig a Decembertől a Nintendo eShop kínálatából elérhető oldalnézetes, körökre osztott stratégiai lövöldözős SteamWorld Heist játékot megvásárlók egy exkluzív Nintendo 3DS HOME Menü témával is gazdagodnak.

*A figura nem amiibo.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.