Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 5. 2015, Nintendo Direct, újdonságok, Wii U
 

A Nintendo Direct prezentáció új Splatoon részleteket fedett fel, köztük megjelenés utáni tartalmakat és különleges eseményeket.

A Splatoon a Nintendo pörgős újdonsága, ami festékszórós, területfoglalós akcióval keveri a Nintendo játékok által nyújtott, kreatív és családbarát élményt. Ahogy a Mario Kart megváltoztatta a családi és baráti versenygést, úgy a Splatoon akciódús világa ugyancsak kortól és képességtől függetlenül vár mindenkit.

A játékosok egy szabadon öltöztethető Inkling bőrébe bújhatnak, akit egyetlen érintéssel tintahallá változtathatnak, a pálya befestését követően pedig tintapacájukba merülve villámgyorsan haladhatnak.

A Tintahal Kutató Központ csapata által bemutatott mai Nintendo Direct újdonságok alapján a Splatoon játékosok tömérdek megjelenés utáni tartalomra számíthatnak a május 29-ét követő időszakokban is, ami új pályákat, fegyvereket, ruhákat és módokat jelent, melyek tovább fokozzák majd a játékélményt.

A teljes Nintendo Direct prezentáció megtekintéséhez látogass el a http://nintendo.co.uk/nintendodirect oldalra. A mai bejelentések legfontosabb pontjai:

•    4-4 elleni internetes akció: Minden játékosnak ki kell dolgoznia a maga stratégiáját az internetes csatákra. A pálya ráadásul négyóránként egy figyelmeztetést követően cserélődik, így a játékosoknak új taktikát és fegyvert kell választaniuk a következő harctérhez igazodva. A különböző pályákon más-más fegyver a leghatékonyabb, így a játékosok idővel egész arzenáljuk erejével megismerkedhetnek. Minden 4-4 elleni mérkőzést követően a csapatokat véletlenszerűen újrakeverik, ennek következtében egy játékos lehet, hogy az egyik körben még a bajtársad, a másikban viszont már az ellenfél sorait erősíti.
•    Ingyenes megjelenés utáni tartalom: A megjelenéskor a játékosok öt pályán - Urchin Underpass, Saltspray Rig, Walleye Warehouse, Blackbelly Skatepark és Arowana Mall – vívhatnak tintasztikus csatákat, de ez a kínálat pár hetente új helyszínekkel fog bővülni, melyeket alaposan fel kell majd térképezni az új taktikák kidolgozásához. A megjelenést követő tartalmak terén a játékosok többek között új fegyverekre, valamint egy Tower Control névre hallgató, új Ranked Battle módra számíthatnak. Egy augusztusban érkező nagyobb frissítés további újdonságokkal bőviti a játékot, melynek köszönhetően könnyebben kerülhetsz barátaiddal 4 fős csapatba, majd szállhatsz szembe más játékosokkal, illetve 8 fős privát mérkőzéseket is rendezhetsz ismerőseiddel. Az augusztusi frissítéssel érkezik továbbá a Rainmaker névű titokzatos, harmadik Ranked Battle mód is, új tárgyak valamint ruhák egész sora és még sok más érdekesség!
•    Splatfestek: A tematikus Splatfest események keretében Európa játékosainak olyan egyszerű kérdésre kell majd válaszolnia, mint…A kutyákat, vagy a macskákat szereted? A résztvevő játékosoknak válaszuk megadása után a választott oldalt kell képviselniük a Splatfest küzdelmei során! Ezeknek az eseményeknek külön rangsoroló rendszere van és a küzdelmek végén, az elért teljesítmény alapján a játékos akár egy “Super Sea Snail” tárggyal is gazdagodhat, amivel felfrissítheti szerelését. Készülj fel az első Splatfest eseményre, ami június 27-én kerül megrendezésre és a kérdése… Melyik zenét szereted jobban: rock vagy pop? A Splatfest nyertes oldalának összes tagja Super Sea Snail tárgyat fog kapni!

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.