Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

2. 6. 2016, Wii U
 

A kaland az Event Course mód új Shaun’s Mossy Mole Mischief pályáján kezdődik, amit Shaun otthona, a Mossy Bottom Farm inspirált és ahol Marionak ördögi Monty Mole ellenfelekkel, őrült szerkezetekkel és bolondos rejtélyekkel kell megküzdenie. A pálya teljesítésével a játékos megnyithatja a Shaun a Bárány kosztümöt, amivel Mario felöltheti Shaun alakját!

A kosztüm tetőtől talpig átalakítja hősünket és Shaun a Bárány bolyhos kinézetét kölcsönzi neki. A tökéletes kosztüm ugyan becsaphatja a játékosokat, de különleges beállásával a karakter felfedi igazi alakját ikonikus kék kezeslábasát, piros sapkáját, barna cipőit és fehér kesztyűit felöltve!

A világ legkedveltebb és legismertebb karaktereit megalkotó Aardman a Nintendoval szorosan együtt dolgozva hozta el Shaun otthonát a Mossy Bottom Farmot a Gomba Királyságba, ami garantált szórakozást nyújt mindenkinek.

Még sosem szerepelt Aardman karakter a korábbi Super Mario játékokban, de a sorozat legújabb része, a kizárólag Wii U konzolon elérhető Super Mario Maker felrúgta a játék hagyományos szabályait, hogy új és váratlan dolgokat mutasson be a rajongók örömére.

Daniel Efergan, a Digital Group Kreatív Igazgatója szerint: „A technológia azon generációjában felnőve, ahol az eszközök jellegükből adódóan felfedték belső működésüket, lehetőséget adtak saját játékaink megépítésére és elkészítésére – ez inspirált engem és sokunkat az Aardman interaktív csapatában, hogy azt csináljuk, amit csinálunk. A Super Mario Maker visszanyúl ebbe a korszakba és boldog alkotók új generációját inspirálja. Összehozni az egyik ikonunkat az egyik bálványunkkal igazán páratlan projekt volt, mintha egy álom vált volna valóra.”

A Super Mario Maker keretében a játékosok megalkothatják és megoszthatják saját Super Mario pályáikat, illetve próbára tehetik magukat másokén is. Végtelen számú lehetőségével a játékosok a Wii U GamePad érintőkijelzőjét használva ellenfeleket, blokkokat, csöveket és sok mást helyezhetnek el, megalkotva saját álom Mario pályájukat. Máig már több mint 6.2 millió pályát készítettek a játékosok és ez a szám folyamatosan növekszik.

Az új Shaun a Bárány Event Course pálya, aminek teljesítésével a játékosok megszerezhetik a Shaun kosztümöt június 3-án (péntek) délután válik elérhetővé. Megnyitásához elég csupán a Course World menüpont Event Courses pontjába ellátogatni.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.