Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 9. 2020, All-stars, free, Game&Watch, játékok, Kart, Mario, Nintendo Direct, super, Switch
 

Mario hosszú utat járt be, mióta első az első Goomba fejére pattant az első világ első pályáján a Super Mario Bros. játékban. Most, 35 évvel a játék japán megjelenése után, a Nintendo Switch konzolon újabb játékokban játszik főszerepet, és olyan márkáknak kölcsönzi az arcát, mint a LEGO, a Kinder Joy és a Monopoly, sőt még a Splatoon 2-ben is lesz egy Super Mario-tematikájú Splatfest.

A mai napon megjelent új videóprezentációjában a Nintendo számos új játékot, terméket és játékon belüli eventet mutatott be részletesen, melyek mindegyike a Super Mario Bros. megjelenésének 35. évfordulója alkalmából lép a porondra. Az újdonságok között találjuk a Nintendo Switch konzolcsaládon először bemutatkozó Super Mario 3D All-Starst, három modern Super Mario játékból álló gyűjteményt: Super Mario 64, Super Mario Sunshine és Super Mario Galaxy; a Super Mario Bros. 35-öt, egy 35 fős online csatát, ami az eredeti Super Mario Bros. világában játszódik, valamint a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury játékot, ami az eredetileg Wii U konzolon megjelent Super Mario 3D World továbbfejlesztett verziója.  

Mindezek mellett a videóban szó esett további Super Mario élményekről is, melyek mind idén mutatkoznak be, mint a Mario Kart Live: Home Circuit, ami a Mario Kart sorozat játékélményét a valóságba ülteti át azzal, hogy a Nintendo Switch konzolt használva egy igazi játékautót irányíthatunk; vagy a klasszikus Super NES játék, a Super Mario All-Stars mai megjelenése a Nintendo Switch Online kínálatában*; valamint egy új Nintendo-termék, a Game & Watch: Super Mario Bros., ami egy mini játékkészülék, melyet a retro Game & Watch rendszerek inspiráltak, és az eredeti Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels játékokat, valamint a Ball játékot futtatja.  

A teljes videóprezentáció megtekinthető a https://www.nintendo.co.uk/mario35 címre ellátogatva. A videóban bemutatott újdonságok közül a legfontosabbak  

  • Super Mario 3D All-Stars: A 3D Super Mario játékok, a Super Mario 64, Super Mario Sunshine és Super Mario Galaxy optimalizált verziói érkeznek egyetlen csomagban Nintendo Switch konzolra. Az eredeti verziókhoz képest megnövelt képfelbontás mellett a játékokat a Nintendo Switch nyújtotta zökkenőmentes játékélményre is optimalizálták. A Super Mario 3D All-Stars tartalmaz egy játékon belüli zenelejátszó módot is, amivel mindhárom játék zenei aláfestését tetszőlegesen hallgathatjuk. A játékosok akkor is hallgathatnak zenét Nintendo Switch konzoljukon, mikor a képernyő ki van kapcsolva. A Super Mario 3D All-Stars kizárólag Nintendo Switch konzolcsaládra jelenik meg szeptember 18-án. A szoftver fizikai verziója csak korlátozott számban kerül gyártásra, és a digitális verzió is csak 2021 márciusáig lesz kapható. A Super Mario 3D All-Stars Super Mario 3D All-Stars előrendelhető a Nintendo eShopban a mai naptól.

  • Mario Kart Live: Home Circuit: A Velan Studios-szal partnerségben készítette el a Nintendo a Mario Kart Live: Home Circuit játékot, amellyel a Mario Kart sorozat izgalmait végre a való világba is átültethetjük Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite** konzolunk használatával, és egy valódi játékautót irányíthatva versenyezhetünk ellenfeleinkkel. A kisautó reagál a játékbeli és valóságos hatásokra, megáll, ha egy tárgy eltalálja, és a versenymódtól függően eltérően viselkedhet. A játékosok kapukat helyezhetnek el, így tetszőleges pályát hozhatnak létre otthonukban, ahol a lehetőségeiknek csak képzeletük szab határt. Versenyezz a Koopalingekkel Grand Prix módban, és unlockolj külsőket, hogy személyre szabhasd pályáidat valamint Mario és Luigi öltözeteit, és játssz akár négy fővel helyi többszemélyes módban***. A Mario Kart Live: Home Circuit, ami elérhető lesz Mario és Luigi modellekkel, október 16-án jelenik meg.

  • Game & Watch: Super Mario Bros.: Konzolgyűjteményed új ékköve lehet ez az apró készülék, melyet az eredeti, ’80-as években megjelent Game & Watch konzolok inspiráltak. Az eredeti kézikonzol tartalmazott egy játékot, és akár óraként is lehetett használni. A Game & Watch sorozat darabjaiból annak idején több mint 43 millió példányt adtak el világszerte. A Game & Watch: Super Mario Bros. modern +formájú D Paddal rendelkezik. Amellett, hogy klasszikus játékokat játszhatsz rajta, mint a Super Mario Bros. és a Super Mario Bros.: The Lost Levels (Japánban eredetileg Super Mario Bros. 2 címmel jelent meg), az ikonikus Ball játék is visszatér rajta új köntösben: Mario-ra átszabva. A Game & Watch: Super Mario Bros. óraként is funkcionál, és 35 apró részletet fedezhetsz fel rajta, melyek között Mario barátai és ellenségei is felbukkannak. A Game & Watch: Super Mario Bros. november 13-án jelenik meg.

  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: Elszabadul a többszemélyes játékőrület Nintendo Switch konzolon! A Super Mario 3D World ezen továbbfejlesztett verziójában, ami eredetileg Wii U konzolon jelent meg, co-op játékélményben lehet részünk online* és helyi többszemélyes módokban, ahol kreatív pályák sorozatával találkozhatunk. A továbbiakban részletesebb infókkal szolgálunk, milyen újdonságokat kínál még ez a játék. A Super Mario 3D World + Bowser’s Fury 2021. február 12-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Új Macska Mario és Macska Peach amiibo figurák is kaphatóak lesznek közös csomagban a játék megjelenésével egyidőben.

  • Super Mario Bros. 35: Üdv a Super Mario Bros. világában… 35 játékossal! Ebben a kompetitív online csatában 35 játékos versenyezhet, hogy az ő Mariója maradjon utolsóként talpon. A legyőzött ellenségek más játékosok pályáira kerülnek át, de akár vissza is kerülhetnek a feladóhoz! A játékosok különleges tárgyakat aktiválhatnak, hogy megpróbálják lekörözni ellenfeleiket. A Super Mario Bros. 35 október 1-én jelenik meg kizárólag digitális formában a Nintendo Switch Online tagok számára*. A játék 2021. március 31-éig marad játszható.

  • Super Mario All-Stars: A klasszikus Super NES játék, ami tartalmazza a Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 és a Super Mario Bros. 3 játékok továbbfejlesztett verzióit, feljavított 16-bites látványvilággal, a mai napon csatlakozik a Nintendo Switch Online kínálatához*!
  • Super Mario Eventek: Mostantól egészen 2021 márciusáig, számos játékon belüli és élő eventtel emlékezhetünk meg a Super Mario Bros. megjelenésének 35. évfordulójáról
    • Szeptember 9-én, 08:00-ás (CEST) kezdettel szeptember 23. 08:00-ig a Mario Kart Tour-ban megrendezésre kerül egy Super Mario Kart Tour event, melyben felbukkan Mario (SNES) és Donkey Kong Jr. (SNES) az eredeti Super Mario Kart játékból****.
    • Később az idei év folyamán történelmi Super Mario tárgyak és 35. születésnap-témájú árucikkek lesznek elérhetőek a hivatalos Nintendo UK áruházban.
    • Egy 35. születésnap-témájú Ninji Speedrun pálya érkezik a Super Mario Maker 2 játékba novemberben.
    • Novemberben és decemberben a Super Smash Bros. Ultimate játékban online bajnokságot rendeznek, ahol Super Mario karakterek, pályák és tárgyak szerepelnek majd.
    • Super Mario-fókuszú Splatfest kerül megrendezésre a Splatoon 2 játékban 2021 januárjában. Ehhez kapcsolódóan a Splatfesthez közeledve My Nintendo jutalomként kulcstartók lesznek elérhetőek*****. Ráadásul hamarosan valódi Splatfest pólók is kaphatóak lesznek a My Nintendo Áruházban. A közelgő Splatfest kapcsán egy fontos kérdés felvetődik: Te melyik Super Mario power-upot kedveled jobban: ha megnőhetsz a Super Mushroom által, vagy ha sebezhetetlenné válhatsz a Super Star segítségével?
    • Jövő év márciusától az Animal Crossing: New Horizons. játékban Super Mario-tematikájú berendezési tárgyak lesznek elérhetőek.
    • Super Mario termékek: Az új eventek mellett sok különböző, Super Mario-tematikájú termék is elérhetővé válik mostantól.
    • Monopoly Super Mario Celebration a Hasbro-tól mától kapható a boltokban világszerte.
    • Kinder Joy Super Mario termékek elérhetőek.
    • A LEGO Nintendo Entertainment System készlet elérhető mostantól kizárólag a LEGO üzletekben és a hivatalos Nintendo UK áruházban, valamint számos LEGO Super Mario készlet elérhető világszerte a boltokban, köztük a Kalandok Marióval Kezdőcsomag is.

  Ha naprakész szeretnél maradni a Super Mario hírekkel kapcsolatban, látogass el a hivatalos Super Mario Bros. 35th évforduló weboldalra és a hivatalos Super Mario UK Twitter oldalára.  

Újonnan megjelent videóprezentációjában a Nintendo a mai napon részletesen beszámolt számos új játékról, termékről és játékon belüli eventről, melyek mindegyike a Super Mario Bros. 35. évfordulója alkalmából jelenik meg, köztük a Super Mario 3D All-Stars, a Mario Kart Live: Home Circuit, a Super Mario Bros. 35 és sok más.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.