Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

11. 1. 2018, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A mai napon a Nintendo új Nintendo Direct Mini videóprezentációt jelentetett meg, amiben olyan saját és külső fejlesztők által készített játékok kerültek reflektorfénybe, amik 2018 első negyedévében jelennek meg Nintendo Switch-re. Az erős ünnepi szezont követően a Nintendo Switch-tulajdonosok a következő hónapok során is izgalmasabbnál izgalmasabb játékok sorára készülhetnek, mint például a DARK SOULS™: REMASTERED, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Tennis Aces és a Kirby Star Allies Nintendo Switch-re, de egy bizonyos zöld ruhás fivér is felbukkan, új játékmódot hozva a Super Mario Odyssey-be. A teljes Nintendo Direct Mini prezentáció megtekinthető a http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect oldalon.

 

A DARK SOULS, a műfajteremtő akció-szerepjáték franchise első darabja hamarosan érkezik Nintendo Switch-re DARK SOULS™: REMASTERED címmel, amiben az Artorias of the Abyss DLC is benne lesz, és az eredeti DARK SOULS játék üdítő élményét Lordran világában most továbbfejlesztett felbontásban és framerate-tel élvezhetik a rajongók. Ez egyben a franchise Nintendo debütálását is jelenti, ráadásul most először a sorozat történetében az ünnepelt (és nem kis kihívást jelentő) játék akár útközben is élvezhető lesz. A játék május 25-én jelenik meg, de a bejelentési előzetest már most megtekinthetik az érdeklődők a YouTube-on: DARK SOULS: REMASTERED - Announcement Trailer.

A Mario Tennis Aces új kihívást hoz a képességek és ügyesség versenyében a Nintendo Switch-re. Mario stílusos teniszruhában lép a salakra és igazi, intenzív teniszcsaták sorozatán keresztül mérkőzik meg sok-sok ismerős karakterrel. A tenisz játékmechanikában kidolgozott újításoknak köszönhetően még jobban próbára tehetjük képességeinket az ellenfél pozíciójának olvasásában és az előnyös ütések pontos kidolgozásában.  Ezúttal ráadásul az első Mario Tennis játék Game Boy Advance-re való megjelenése óta először egy story mód is helyet kap a játékban, ami még színesebbé teszi az élményt küldetésekkel, bossharcokkal és sok más izgalommal. A játék tavasszal jelenik meg Nintendo Switch-re.

Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn01

Visszatér Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong és Cranky Kong a Donkey Kong Country: Tropical Freeze-ben Nintendo Switch-re. A játék az eredeti minden izgalmát és kihívását tartalmazza, ugyanakkor egy új, kezdők számára ideális bevezető móddal is kiegészül, amivel új játékosok is könnyedén menőzhetnek a szörfös emberszabású, Funky Kong bőrébe bújva. Funky Kong tud duplát ugrani, lebegni, végtelen bukfenceket végrehajtani, sőt végtelenített víz alatti dugóhúzó-manővert bemutatni is. Strapabíró szörfdeszkájának hála még a tüskék sem állíthatják meg. A játék 2018. május 4-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

Switch_DKTF_ND0111_scrn15_2P

A játékosok ingyenes frissítést tölthetnek majd le a Super Mario Odyssey-hez februárban, amiben Balloon World címmel új minijáték szerepel. Miután letöltötték az ingyenes frissítést, és teljesítették a fő történetszálat, Balloon World elérhetővé válik a játékban. Elindításához csak beszélniük kell Luigi karakterével. A „Hide It” módban meghatározott idő alatt kell elrejteniük egy léggömböt, a „Find It” módban pedig ugyanannyi idő alatt megtalálniuk a más játékosok által elrejtett léggömböket. A rangsorolásban akár az elrejtett léggömbök megtalálásával, akár az elrejtés mesterévé válva előrébb juthatnak. Az ingyenes frissítés februárban jelenik meg, és új Snapshot Mode filtereket és öltözékeket is tartalmaz majd.

SMO_img_002

A Nintendo Direct videó teljes terjedelmében való megtekintéséhez látogassanak a http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect weboldalra. A bejelentések teljes listája Nintendo Switch-re:  

Játék Megjelenési dátum
DARK SOULS: REMASTERED 2018. május 25.
Super Mario Odyssey frissítés 2018. február
Mario Tennis Aces 2018 tavasza
Donkey Kong Country: Tropical Freeze 2018. május 4.
Kirby Star Allies 2018. március 16.
Pokkén Tournament DX Battle Pack Már kapható, de további tartalmak érkeznek az alábbi időpontokbanElső hullám – 2018. január 31. Új Battle Pokémon Aegislash Új Support Pokémon Szett Mega Rayquaza és Mimikyu   Második hullám – 2018. március 23. Új Battle Pokémon Blastoise Új Support Pokémon Szett Mew és Celebi
Dragon Quest Builders demo Már kapható
Hyrule Warriors: Definitive Edition 2018 tavasza
Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC pack 3 2018 tavasza
The World Ends with You -Final Remix- 2018
SNK HEROINES Tag Team Frenzy 2018 nyara
ACA NEOGEO ART OF FIGHTING 2 Mától elérhető
Ys VIII: Lacrimosa of DANA 2018 nyara
PAYDAY 2 2018. február 23.
Fe 2018. február 16.
Celeste 2018. január 25.

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.