Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

25. 6. 2021, Nintendo Switch
 

A Mario Golf sorozat a Mario Golf: Super Rush játékkal az eddigi leggyorsabb epizóddal tér vissza. A játékosok Nintendo Switch konzoljukon különböző Mushroom Kingdom szereplőkhöz csatlakozhatnak a változatos többfős módokban, vagy épp egyedül játszva.

Az egyszerű gombos irányítás mind a kezdők, mind a gyakorlott profik számára segít könnyedén belerázódni a játékba. Hiszen nem kell mást tenned, mint célozni, kiválasztani a lövés erősségét, és a levegőbe küldeni a labdát. Hajlítsd meg az ütésedet, hogy elkerüld az akadályokat, és csavard meg a labdát, hogy befolyásold a gurulását a földet érés után. Számos funkció segíti a játékosokat a pálya leküzdésében, beleértve a lejtő szögéhez igazodó ütésjelzőt, vagy a terep letapogatását lehetővé tévő szkennert. Ezenkívül mozgásérzékelős irányításra is lehetőséged van, ha a Joy-Con kontrollert úgy tartod, mint egy golfütőt*.

A játékosok 16 - különböző erősségekkel és speciális mozdulatokkal rendelkező - Mushroom Kingdom szereplő közül választhatnak. A sorozat történetében most először lép pályára Pauline, Chargin’ Chuck és King Bob-omb. A játékosok a különböző lokális és online** játékmódokban akár három másik versenyzővel is „rászabadulhatnak” a pázsitra. A hat pazar, választható pálya - amelyek között normál pályákat és különleges akadályokkal tarkított pályákat is találsz - gondoskodik róla, hogy ne legyen két ugyanolyan golfparti. Emellett még további meglepetéseket is tartogat a hamisítatlan Mushroom Kingdom hangulattal átitatott golfjáték. A jövőben további pályákat és játszható karaktereket tartalmazó, ingyenes frissítések jelennek meg a játékhoz.

A játékmódok a Standard Golftól kezdve az energikus Speed Golfig, és Battle Golfig - a Speed Golf még féktelenebb változatáig - terjednek, de van itt egy szerepjátékszerű történetmód is, a Golf Adventure. A Golf Adventure játékmódban a játékosok beírathatják Mii karakterüket egy előkelő klubház golftanfolyamára, hogy kezdőből profivá képezzék magukat. Lehetőségük lesz kapcsolatba lépni az ismerős Mushroom Kingdom szereplőkkel, megtanulhatják, hogyan kell játszani, és változatos kihívásoknak nézhetnek elébe. Sőt, a játékosok Mii-karakterüket - testreszabott statisztikáikkal együtt - más játékmódokba is átvihetik.

* A mozgásérzékelős irányítás nem használható a Golf Adventure játékmód során.
** Internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. 

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.