Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

25. 3. 2022, Nintendo Switch
 

A Kirby and the Forgotten Land játék ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Ebben az új 3D-s platformer kalandban a játékosok szabadon járhatják be a pályákat egy civilizációtól mentes, színpompás világban, Kirby korábbról már ismerős másolóképességeit, valamint a vadonatúj Mouthful módot használva. 

Vajon mi vár Kirbyre és új barátjára, a kíváncsi Elfilinre, miközben a rejtélyes világ felfedezésére indulnak, amely egy letűnt civilizáció elhagyatott építményeiben bővelkedik? Amikor útra kelsz, hogy kiszabadítsd a fogva tartott Waddle Dee-ket, hasznos lehet minden sarkot és zugot átkutatni.

A játékosok Kirby változatos erőit is felhasználhatják a kemény kihívást jelentő ellenfelekkel vívott harcokban – amelyekben Kirby már jól ismert, ikonikus másolóképességei mellett újakat is bevethetnek. Ráadásul az új Mouthful móddal - amely széles repertoárjának legújabb eleme - Kirby mostantól képes beszippantani a környezet valós tárgyait, hogy olyan egyedi átalakulásokon menjen keresztül, amelyek segítenek a rózsaszín pufi golyónak az akadályok leküzdésében és a rejtvények megoldásában. 

Kirby kalandjához egy mellékszereplő is csatlakozhat, hiszen Bandana Waddle Dee szerepében egy második játékos is részt vehet a mókában. Ugyanazon a konzolon belevágni a kétfős kooperatív játékba ugyanolyan egyszerű, mint megosztani a Joy-Con kontrollereket.

Ideje pihenni egyet? Lazíts a pályák között Waddle Dee Townban, amely a kaland központi csomópontjának szerepét tölti be. A város a megmentett Waddle Dee-k számától függően fejlődik, és ahogy a játékos előre halad a játékban, különböző üzletek és játékok nyílnak meg. Keresd fel Waddle Dee Townban a hasznos tippeket adó Wise Waddle Dee-t! Ha online* csatlakozol, a globális játékosadatok alapján olyan részleteket is megtudhatsz, mint például a világszerte megmentett Waddle Dee-k összlétszáma és az aktuálisan legnépszerűbb másolóképesség.

Bárki, aki a játék megjelenése előtt ízelítőt szeretne kapni Kirby változatos másolóképességeiből és az új Mouthful módból, kipróbálhatja a Nintendo eShop kínálatában elérhető ingyenes demót.

* Az online játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.