Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 6. 2015, újdonságok, Wii U
 

A legendás dizájner Tomonobu Itagaki által megálmodott vad, minden eddiginél ütősebb thriller a Devil’s Third, augusztus 28-án jelenik meg Wii U-ra. Ez az egy- és többjátékos módokat is tartalmazó lövöldözős alkotás összeolvasztja a modern katonai fegyverek és a brutális közelharc nyújtotta izgalmakat.


A kampány főhőse az ex-zsoldos Ivan, akit azzal a feladattal engednek ki a rácsok mögül, hogy jóvátegye múltbéli tetteit és kiiktasson egy rejtélyes terrorista csoportot, aminek korábban ő maga is tagja volt. Miután a világ műhöldjai és elektromos fegyverei megsemmisültek, a háború ismét a katonák közti közelharcra zsugorodott, így Ivannak minden lehetséges eszközt bevetve kell átlőnie, túlhackelnie és keresztül verekednie magát a vezeklésének útjába kerülő ellenfeleken. Pörgős harcokban és csonttörő mozdulatokban bővelkedve Ivan élete minden, csak nem hétköznapi.

A játék internetes többjátékos módja mindeközben egy zord jövőt vázol fel, ahol a terroristák nyertek és káosz uralkodik a világon. Áltagos polgárként egy klánhoz csatlakozva segíthetsz visszafoglalni az Egyesült Államokat más csoportokkal szövetségre lépve, vagy zsoldosként támadhatsz más játékosok bázisára, ha épp az anarchiát részesíted előnyben a demokráciával szemben! Az internetes játék lelke persze a bázis és a klántagok személyre szabásának lehetősége, illetve a győztes csaták, hiszen a jutalomból fejleszthetjük tovább védelmünket. A többi klán folyamatos támadásai mellett a sarkadra kell majd állnod, hogy megvédd a területedet!

Éld át Ivan karmája visszaállításáért folytatott véres küzdelmét, vagy merülj el az internetes klánok és állandó harcok világában az Európában augusztus 28-án, dobozosan és a Nintendo eShop kínálatában is megjelenő Devil’s Third keretében Wii U-n.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a Devil’s Third kizárólag angol szinkronnal lesz elérhető, de opcionálisan angol vagy francia felirattal.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.