Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

28. 4. 2020, deadly, premonition, sequel
 

A mai nap a Rising Star Games és a TOYBOX Inc. felfedte a hamarosan érkező, nyílt világú krimikalandjuk, a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise megjelenésének dátumát. A játék július 10-én érkezik kizárólag Nintendo Switch konzolra, és előtölthető a Nintendo eShopon keresztül. Nézd meg a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - Coming July 10th! című videót a Nintendo YouTube csatornáján.

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise a Deadly Premonition előzménye, ami napjaink Bostonjában játszódik.  Az egyedi stílusban elmesélt történeten keresztül a játékosok visszautazhatnak az időben Le Carré-ba, és kideríthetik az egykor békés kisvárosban eltemetett titkokat. Az eredeti Deadly Premonition történetének egyszerre előzménye és folytatása az új sztori, amiben Davis és Jones ügynököket követhetjük, akik új nyomozásba fognak a Le Carré békéjét háborgató sorozatgyilkosságokkal kapcsolatban. Egy korábbi FBI-ügynök emlékein keresztül visszautazhatunk az időben Le Carré-ba, ahol York különleges ügynök bőrébe bújva kezdhetjük meg az rejtélyes ügy felgöngyölítését...

 

  • York visszatér: Bújj York különleges FBI-ügynök bőrébe, és élj át egy vadonatúj gyilkossági rejtélyt
  • Előzmény és folytatás egyben: Egy történelmi nyomozás a Le Carré-i gyilkossági ügy felderítésére
  • Egy nyílt világú kaland: Járd be Le Carré városát gyalog vagy gördeszkán
  • Minijátékok: Bowling, bayou-túra, gördeszka-kihívás és sok más
  • Személyre szabás: A játékosok egyedivé tehetik karakterüket, és fejleszthetik gördeszkájukat megnövelt sebességért és a bonyolult mutatványok előadásának lehetőségéért

 

Akiket érdekel, ahogy minden elkezdődött, a szürreális és egyedi atmoszférájú eredeti Deadly Premonition élményét átélhetik a Deadly Premonition Origins játékban, ami jelen pillanatban 50%-os kedvezménnyel* kapható a Nintendo eShopban.

 

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise július 10-én érkezik Nintendo Switch konzolra. Davis és Jones ügynököket követhetjük, akik Le Carré sorozatgyilkosságainak ügyében kezdik meg nyomozásukat. Egy korábbi FBI ügynök visszaemlékezésein keresztül a játékosok visszautazhatnak az időben Le Carré városában, és York különleges ügynök bőrébe bújva megkezdhetik a rejtélyek felgöngyölítését. Ráadásul mindeközben a Deadly Premonition Origins 50%-os kedvezménnyel elérhető a Nintendo eShopban.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.