Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 3. 2022, Nintendo Switch
 

A SQUARE ENIX® a mai napon bejelentette, hogy a Chocobo univerzumban játszódó izgalmas gokart-versenyjátéka, a Chocobo GP már elérhető Nintendo Switch konzolokon. A játékosok mostantól a Chocobo és a FINAL FANTASY® sorozatok kedvelt karaktereivel, köztük a FINAL FANTASY IX-ből megismert Vivivel és Steinerrel száguldozhatnak a varázslatos és kaotikus pályákon. Már letölthető a játék demó verziója, a Chocobo GP Lite* is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Chocobo és a FINAL FANTASY sorozatok jól ismert helyszíneinek izgalmas pályáin versenyezzenek a lokális többjátékos, valamint egyes online multiplayer módokban. 

A mai naptól kezdve a játékosok megtapasztalhatják mindazt, amit a Chocobo GP kínál, többek között az alábbiakat:

  • Számos játékmód – Játssz különböző játékmódokban, köztük a "Story” módban és a "Chocobo GP"-ben, amely izgalmas, akár 64 játékos részvételével zajló, kieséses rendszerű bajnokságokat kínál. 
  • Izgalmas pályák - Versenyezz különböző Chocobo- és FINAL FANTASY-témájú pályákon, köztük a Cid’s Test Track pályán, Alexandria és Zozo utcáin, valamint a Gold Sauceren.
  • FINAL FANTASY és Chocobo szereplők - A játékosok a FINAL FANTASY és a Chocobo sorozatok karaktereinek széles listájából választhatnak, beleértve a FINAL FANTASY VI, FINAL FANTASY IX és több más játékból ismerős szereplőket is. 

A játék első szezonja már javában zajlik a Chocobo GP módban. Ebben a módban a játékosok megemelhetik szezonszintjüket, és különféle jutalmakat szerezhetnek. Emellett a játékosok 800 mythril felhasználásával megvásárolhatják az opcionális Prize Pass-t (amely további szezonbeli jutalmakhoz biztosít hozzáférést), vagy 2400 mythrilért az opcionális Premium Prize Pass-t (amely azonnal 60 szintnyi szezonjutalmat nyit meg). 

Minden játékos egy 800 mythriles bejelentkezési bónuszt kap ** / *** (amely a Prize Pass értékének felel meg), lehetővé téve számukra, hogy megszerezzék a FINAL FANTASY VII Cloud karakterét (amely a 60-as szintű Prize Pass jutalmaként érhető el), valamint a játékbeli Gil Shopban a FINAL FANTASY VIII Squall szereplőjére váltsanak Gilt.

* 1. Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról
2. A Lite verzióban elérhető karakterek száma eltér a játék teljes verziójában elérhető karakterek számától.
3. Az online versenyek csak Chocobo GP módban érhetők el.
4. Csak a teljes verzió tulajdonosai hozhatnak létre lobbikat lokális többjátékos kapcsolat használata esetén. A Lite verziót használó játékosoknak már létező lobbikhoz kell csatlakozniuk, ha játszani szeretnének.

** Mind a Chocobo GP teljes verziójának, mind a Chocobo GP Lite játékosai megszerezhetik ezt a bejelentkezési bónuszt; azonban bizonyos korlátozások vonatkoznak a Lite verzión belüli Mythril Shopra. Minden, a Lite kiadásban megszerzett mythril átkerül a játék teljes verziójába azon játékosok számára, akik a teljes verzióra váltanak.

*** Az ingyenes mythrilt biztosító belépési bónusz kampány vége egy későbbi időpontban kerül bejelentésre.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.