Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Cégünk 1990-ben alapult meg mint kizárólagosan cseh tulajdonban levő magánvállalat. A ConQuest entertainment a. s. szórakoztató elektronikai termékeket, elektronikus játékokat és IT termékeket forgalmazó vállalat. Cégünk az alábbi termékeket forgalmazza:

  • Videojátékokat, konzolokat és tartozékokat a következő kiadóktól: Nintendo, Ubisoft
  • Elektronikus játékokat: Carrera, Silverlit, Fleg
  • IT termékek

Cégünk célja  nem a terjeszkedés és a forgalom növelése, hanem a vásárlók elégedettsége. Az a tény, hogy a termékeknek minöségieknek kell lenniük, nálunk természetes.

Cégünk stabilitása

Cégünk vezetését állandó, tapasztalt munkatársaink végzik. Ez hozzájárul cégünk efektív működéséhez. Ennek köszönhetően egyenletesen terjeszkedünk. A nagyobb garancia érdekében és a jövőre vonatkozó kilátások érdekében saját irodai helyiségekkel és raktárakkal rendelkezünk.

Minőség

Cégünk több mint két évtizedes működése alatt elég hasznos tapasztalatra tett szert. A mai kor elvárásainak megfelelő termékeket forgalmazunk, ami a kiváló minőségben, innovatív technológiában és megfizethető árakban nyilvánul meg.

Cégszerkezet

Cégünk szerkezete stabil, de rugalmas. Nem kis összeget fektettünk az információs és kommunikációs technikai felszerelésre, mely minden munkatársunknak rendelkezésére áll. 

Cégünk alkalmazottai

Cégünk több mint 30 alkalmazottat foglalkoztat, akiknek kiválasztására nagy figyelmet fordítunk. Fontos szempont, hogy munkatársaink azonosulni tudjanak cégünk céljaival és fejlődő, rugalmas egyéniségek legyenek. Ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálása érdekében vállalatunk  alkalmazottai mint egy nagy csapat egészítik ki egymás munkáját az egyes részlegeken belül.

Szerviz

A magyarországi szervizközpont elérhetősége:

  • info@gamepark.hu
  • 1171 Budapest, Berky Lili u. 36.
  • +36 30 9422 558


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.