Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Boffin 500 - Boffin 750 bővítő készlet

Kód:
GB2012
EAN (vonalkód):
8595142713991
Karton / Darabszám:
24
Súly:
0.52 kg
Térfogat:
2.85 l
Gyártó:
Boffin

Paraméter Leírás
Életkor 8

Bővítő készlet, mely segítségével a Boffin 500 további alkatrészekkel és 250 új projekttel bővül, így egy teljesértékű Boffin 750 készletet kapunk.

Az új projektek:

  • Iránytű
  • Világítótorony
  • Hazugságvizsgáló
  • FM Rádioó
  • Napelemes projektek + A készletet egy programmal(része a csomagolásnak) a számítógéphez kötve további érdekes projekteket próbálhatunk ki.

Mindegyik projekt alapja egy alaplap, melyre az egyes komponenseket egyszerűen ráillesztjük. A használati útmutatóban le van írva, mit kéne az adott projektnek csinálni és mire számíthatunk. Az összeszerelés után leellenőrizhetjük, hogy vajon minden működik-e.

Az egyes alkatrészeket és projekteket kombinálhatjuk más Boffin építőkészletek alkatrészeivel és projektjeivel, így több száz új projektet találhatunk ki, melyek nincsenek leírva a használati útmutatóban.

1x kézikönyv (teljes letöltés: https://boffin.cz/hu/tamogatas)A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.


Leggyakrabban látogatott