Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Xenoblade Chronicles 3D

Tapasztald meg ezt a kritikusok által elismert - eredetileg Wii-re megjelent, 100-ból 92-es Metascore pontszámú -, közönségkedvenc RPG-t egy teljesen új dimenzióban, akár út közben a Xenoblade Chronicles 3D segítségével. Merülj el ebben a végtelenbe nyúló világban játszódó mély és terjedelmes kalandban, kombináld a stratégiai és akció elemeket az egyedi harcrendszer keretében, szereld fel hőseidet egy sor káprázatos és változatos fegyverrel, majd előzd meg a katasztrófát a jövőbelátás erejével.

[Egész cikk]

Kirby and the Rainbow Paintbrush

Kirby várva várt első Wii U kalandja, az egyedi irányítással rendelkező és agyagkarakterek lakta, látványos világban játszódó Kirby and the Rainbow Paintbrush május 8-án érkezik meg Európába. A többjátékos módnak köszönhetően három barátunk Waddle Dee karakterként bármikor becsatlakozhat a játékba egy Wii Remote kontrollerrel, hogy Kirby segítségére siessen. A játékosok minden pályán különleges képességekkel ruházhatják fel Kirbyt a kompatibilis amiibo figurákkal, naponta egyszer.

[Egész cikk]

Nintendo ismét a PlayIT-en sok nagyszerű játékkal és újdonsággal

Mi vár rátok, ha meglátogatjátok a Nintendo standot a PlayIT-en?

[Egész cikk]

Semmi sem lehetetlen, attól a pillanattól kezdve, hogy a karaktereid a Tomodachi Life játékban életre kelnek

Gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket az élet lehetőségeiről, gyúrjátok össze egy golyóba és dobjátok ki az ablakból. Itt az ideje élvezni az új életet! Látogassátok meg június 6-án a hihetetlenül bizarr Tomodachi Life játék világát, mely a Nintendo 3DS konzolcsaládra jelenik meg.

[Egész cikk]

A Mario Kart 8 egy csomó újdonságot hoz a pályákon, beleértve  a súlytalanság állapotban lévő szórakozást már május 30-án a Wii U konzolon

A Nintendo ma újabb információkat árult el a Mario Kart 8 videojátékkal kapcsolatban, mely május 30-án jelenik meg kizárólag a Wii U konzolra. A Mario Kart 8 először hoz ilyen eredeti tervezésű pályákat HD ábrázolásban és új antigravitációs funkcióval, amely lehetővé teszi a játékosoknak a fejjel lefelé versenyzést, vagy a falakon közlekedést. A versenyzők egy csomó kedvenc funciónak örvendezhetnek, on-line versenyzés akár 12 játékossal*, lokális multiplayer akár 4 játékossal, továbbá sárkányrepülő, víz alatti versenyzés és motorkerékpáron való közlekedés.

[Egész cikk]

Válassza a rózsaszínű Nintendo 2DS PINK + WHITE konzolt! Ez a színkombináció a Kirby: Triple Deluxeval egyidőben, május 16-án jelenik meg

A varázslatos történet az óriási Dreamstalkról és a király elrablásáról már május 16-án kezdődik, ugyanis ekkor jelenik meg a Nintendo 3DS konzolcsaládra az új videojáték a Kirby: Triple Deluxe. Hogy a rózsaszínű hős visszatérése  eléggé méltóságteljes legyen, a Nintendo ma bejelentette a Nintendo 2DS konzol új színkombinációját, amely rózaszín – fehér változatban lesz kapható, amely a rajongóknak lehetővé teszi a Kirby színeinek jobb képviseletét az utazáskor történő játszáskor.  

[Egész cikk]

Készülj fel a vad száguldásra a Wii U konzolodon a Mario Kart 8-ban, mely limitált kiadásban is megjelenik

Pörgessd fel a motort a legmagassabb fordulatokra a gravitáció törvényeinek ellenálló pályákon. A Gomba Királyság legjobb versenyzői május 30-án, amikor megjelenik a Mario Kart 8 a Wii U-ra,  már a rajtrácson fognak sorakozni.  A Nintendo hivatalosan is bejelentette a készülőben lévő Mario Kart 8 Limitált kiadású software csomagjának kiadását – elérhető az előrendeléseken keresztül.

[Egész cikk]

vissza191011

E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.