Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Ismerd meg három nagyhatalom sorsát a Nintendo Switch konzolokra ma megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes játékban

A mai napon Nintendo Switch konzolokon megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes - amely a Warriors sorozat legújabb játéka - egy új történetet mesél el a Fire Emblem: Three Houses ismerős univerzumából. 

[Egész cikk]

Szabályok nélküli akció vár a pályán a ma megjelent Mario Strikers: Battle League Football játékban

A Mario Strikers: Battle League Football a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. A játékban minden a Strike - egy öt-az-öt-elleni sportág - körül forog, amelyben zűrzavart kell okoznod, és ahol mindent meg kell tenned, ami a győzelemhez szükséges. Olyan ez, mint a futball - csak épp szabályok és bíró nélkül.

[Egész cikk]

Csatlakozz a Mario Strikers: Battle League Football First Kick demóeseményhez és tedd próbára képességeidet online ezen a hétvégén!

A Mario Strikers: Battle League Football június 10-én jelenik meg Nintendo Switch konzolokra, azonban a lövőtechnikájukat csiszolni kívánó játékosok már most megelőzhetik a versenytársaikat.

[Egész cikk]

Lendíts, rúgj és szúrj a győzelemért a ma megjelent Nintendo Switch Sports játékban

A Nintendo Switch Sports – a Wii Sports sorozat legújabb játéka – a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. A futball, a röplabda, a bowling, a tenisz, a tollaslabda és a chambara (kardvívás) sportokkal a játékosok a Joy-Con kontrollerek használatával lendíthetnek, rúghatnak, szúrhatnak és guríthatnak - egészen a győzelemig.

[Egész cikk]

 A Splatoon 3 2022. szeptember 9-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra

A Splatoon 3 szeptember 9-én (pénteken) jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Splatsville-ben és a napsütötte Splatlandsben a játékosok tintában úszó csatákat vívhatnak más Inklingekkel és Octolingekkel, és felfedezhetik az új funkciókat, fegyvereket, valamint az évszak legtrendibb felszereléseit is. 

[Egész cikk]

A Xenoblade Chronicles 3 2022. július 29-én jelenik meg

A Xenoblade Chronicles 3 a vártnál korábban érkezik meg Nintendo Switch konzolokra! Az eredetileg 2022 szeptemberére bejelentett játék új megjelenési dátuma 2022. július 29. A hosszú múltra visszatekintő szerepjáték-sorozat legújabb részében a játékosok egy olyan nagyszabású kalandra indulnak, amelynek központi témája az "élet", miközben összekapcsolja a két korábbi Xenoblade Chronicles játék jövőjét. 

[Egész cikk]

Csatlakozz a nemzetközi Mario Kart 8 Deluxe versenyhez! A cseh, magyar, lengyel és szlovák játékosok között zajló bajnokságok jövő szombaton kezdődnek

Villámgyors gokartverseny-rajongók figyelem! Húsvét szombatján lehetőséged nyílik arra, hogy más közép-európai Nintendo rajongókkal mérd össze képességeidet a Mario Kart 8 Deluxe Tournament Championship versenyen. A Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit helyi rendezésű változatában a Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia játékosai mérkőznek majd meg egymással.

[Egész cikk]

A Kirby and the Forgotten Land ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra

A Kirby and the Forgotten Land játék ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Ebben az új 3D-s platformer kalandban a játékosok szabadon járhatják be a pályákat egy civilizációtól mentes, színpompás világban, Kirby korábbról már ismerős másolóképességeit, valamint a vadonatúj Mouthful módot használva. 

[Egész cikk]

 Turbózd fel versenypálya-listádat a ma megjelenő Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass segítségével!

Tegyél egy nosztalgiakört a Mario Kart sorozat történetében a Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass segítségével, és versenyezz összesen 48 felújított pályán azért, hogy elsőként haladj át a célegyenesen. Ebben a fizetős DLC-ben 2023 végéig hat hullámban, hullámonként egyszerre nyolc pálya jelenik. Mindegyik játszható lokálisan és online módban is, az első hullám pályái pedig ma jelennek meg. 

[Egész cikk]

A Chocobo GP már elérhető Nintendo Switch konzolra

A SQUARE ENIX® a mai napon bejelentette, hogy a Chocobo univerzumban játszódó izgalmas gokart-versenyjátéka, a Chocobo GP már elérhető Nintendo Switch konzolokon. A játékosok mostantól a Chocobo és a FINAL FANTASY® sorozatok kedvelt karaktereivel, köztük a FINAL FANTASY IX-ből megismert Vivivel és Steinerrel száguldozhatnak a varázslatos és kaotikus pályákon. Már letölthető a játék demó verziója, a Chocobo GP Lite is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Chocobo és a FINAL FANTASY sorozatok jól ismert helyszíneinek izgalmas pályáin versenyezzenek a lokális többjátékos, valamint egyes online multiplayer módokban. 

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.