Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

A The Legend of Zelda: Tears of the kingdom ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Egy epikus kaland vár Hyrule földjén és égboltján a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban, amely ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. A játékosok egy veszélyes küldetésre indulnak, hogy felfedjék az igazságot a királyságot zűrzavarba taszító apokaliptikus esemény mögött és megválasszák saját útjukat a kiterjedt vidékeken és az ezek felett elhelyezkedő hatalmas égbolton lebegő titokzatos szigeteken.

[Egész cikk]

A Nintendo Switch – OLED Modell The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kiadása áprilisban jelenik meg

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom különleges dizájnjával ellátott Nintendo Switch – OLED Modell The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kiadása április 28-án jelenik meg. Ez az elegáns új kiadás a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban megjelenő dizájnelemeket viseli, köztük a dokk elején látható, a The Legend of Zelda sorozatból ismerős Hylian címerrel.

[Egész cikk]

A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Ideje fellapozni a Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon oldalait Nintendo Switch konzolon egy lendületesen illusztrált mesekönyvben, amely a sötét mágia fiatal tanoncának varázslatos történetét beszéli el. A játékosok mától csatlakozhatnak Cerezához és démonjához, Cheshire-hez a tündérek lakta erdőt átszelő utazásuk során, miközben felfedezik a címszereplő Umbra Boszorkány eredettörténetét.

[Egész cikk]

Már kapható a Nintendo Switch konzolra megjelent Kirby's Return to Dream Land Deluxe

Indulj akár három barátoddal egy izgalmas utazásra a Popstar bolygóra, ahol színes világokon át vezet az utad, melynek célja, hogy megjavítsd Magolor, a titokzatos utazó űrhajóját, és megmentsd a helyzetet a Kirby’s Return to Dream Land Deluxe játékban.

[Egész cikk]

A Fell Dragon a ma megjelenő Fire Emblem Engage játékban támad fel, Nintendo Switch konzolon

A régóta futó stratégiai RPG-sorozat legújabb játéka, a Fire Emblem Engage, ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra. 

[Egész cikk]

A Nintendo Switch konzolra megjelent Pokémon Scarlet és Pokémon Violet világszerte értékesített példányszáma az első három nap alatt átlépte a 10 mill

A Nintendo a mai napon bejelentette, hogy a Nintendo Switch konzolra megjelent Pokémon Scarlet és Pokémon Violet játékok összesített értékesített darabszámai a 2022. november 18-i világpremiert követő első három napon belül átlépték a 10 millió eladott példányt. Ez minden idők legmagasabb, az első három napban mért globális eladásra vonatkozó adata bármely Nintendo platformra megjelent szoftver esetében.

[Egész cikk]

Megjelent a Splatoon 3 – várnak rád a festékáztatta online csaták, a kooperatív Salmon Run játékmód, valamint Alterna titkai

A Splatoon 3 a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A cím a játékosokat a Splatlands világába kalauzolja, ahol az adrenalinban tobzódó versengés, a legfrissebb divat, az eltúlzott fegyverek, valamint a színes tinta fröccsenése a mindennapi élet része az Inklingek és az Octolingek számára.

[Egész cikk]

Egy szívbemarkoló RPG-kaland vár a Nintendo Switch konzolra ma megjelent Xenoblade Chronicles 3 játékban

A Xenoblade Chronicles 3, a kritikailag elismert szerepjáték-sorozat legújabb része már megjelent Nintendo Switch konzolokra. Ez az új kaland egy nagyszabású történetet mesél el, melynek központi témája maga az „élet”. A Xenoblade Chronicles 3 Ideális belépő azon új játékosok számára is, akik szívesen elmerülnének egy lendületes szereplőkkel és szerteágazó történetvezetéssel rendelkező, epikus léptékű, hatalmas szerepjáték-világban. 

[Egész cikk]

A legenda él! A Square Enix klasszikus RPG-je, a Live A Live ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Számtalan hős, számtalan történet, és számtalan megélhető élet! Fedezd fel az idők során egymásba fonódó történetek sorát a LIVE A LIVE játékban, amely ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az eredetileg kizárólag Japánban, Super Famicom platformra megjelent LIVE A LIVE Nintendo Switch változata révén a nyugati játékosok most először ismerhetik meg ezt játékot, amely a TRIANGLE STRATEGY és az OCTOPATH TRAVELER címekben használt, lenyűgöző HD-2D grafikai stílusban elevenedik meg.

[Egész cikk]

Idézz meg még több káoszt a Bayonetta 3 játékkal október 28-án, Nintendo Switch konzolon

Bayonetta hajmeresztő akciókkal és eltúlzott harcokkal tér vissza a Bayonetta 3 játékban, amely október 28-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.