Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Indulj eddigi legnagyobb vadászatodra a 2016 nyarán megjelenő Monster Hunter Generations keretében

Az új előzetes számos különböző Vadász Stílust és új, dinamikus játékmenet mutat be a népszerű akció-szerepjáték sorozat új részéből Nintendo 3DS készülékeken.

[Egész cikk]

Március 31-én indul a

A Nintendo forradalmi változásokkal és új lehetőségekkel bővíti a már létező Nintendo fiókokat Wii U konzolon és Nintendo 3DS készülékeken.

[Egész cikk]

A több milliós eladással büszkélkedő japán jelenség a Yo-kai Watch Európába tart kizárólag Nintendo 3DS készülékekre

Látogass el a YO-KAI WATCH® izgalmas világába a Nintendo eShop kínálatából elérhető demó verzióval!

[Egész cikk]

Szállj versenybe az aranyéremért a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games keretében április 8-tól Nintendo 3DS készülékeken

Állj Sonic vagy Mario oldalára, hozd formába Mii karaktered és vegyél részt különböző versenyszámokban, mint a golf, a röplabda és a foci!

[Egész cikk]

A Wii U és Nintendo 3DS tavasszal és nyáron sem veszít lendületéből

Az új Nintendo Direct prezentáció új Kirby és Paper Mario játékokról rántotta le a leplet, nyáron Európába érkezik a legújabb Monster Hunter™ és további részletek derültek ki.

[Egész cikk]

Április 29-én jelenik meg a több milliós eladással büszkélkedő YO-KAI WATCH szerepjáték jelenség

Fedezd fel Springdale városát, küzdj meg és barátkozz össze több mint 200 Yo-kaijal, valamint oldj meg rejtélyeket a Nintendo 3DS-exkluzív YO-KAI WATCH® keretében. 

[Egész cikk]

Urald a csatateret a március 24-én megjelenő Hyrule Warriors: Legends keretében Nintendo 3DS készülékeken

Élj át epikus csatákat bárhol és bármikor,élvezd az új The Legend of Zelda: The Wind Waker fejezeteket és szállj harcba a sorozat teljesen új karaktere, Linkle bőrébe bújva.

[Egész cikk]

Izgalmasan indul a 2016-os év a The Legend of Zelda rajongóknak

Nézz szembe az Árnyak Barlangjának kihívásaival a Wolf Link amiibo figurával.

[Egész cikk]

Az epikus Bravely Second: End Layer szerepjáték február 26-án jelenik meg Nintendo 3DS készülékekre

Bejelentésre került a kritikusok által elismert Bravely Default folytatásának demó verziója.

[Egész cikk]

A Nintendo három különleges Nintendo 2DS gépcsomaggal, a Pokkén Tournament Wii U játékkal és más izgalmakkal készül a 2016-os évkezdésre

A klasszikus Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version és Pokémon Yellow Version inspirálta új, különleges Nintendo 2DS gépcsomagok is csatlakoznak a 2016. év eleji Pokémon felhozatalhoz a Wii U-ra megjelenő Pokkén Tournament, a Pokémon Rumble World és a Pokémon Super Mystery Dungeon oldalán.

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.