Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Nintendo 3DS-re száguld Sonic a Sonic Boom: Fire & Ice keretében

A Nintendo Európa és a SEGA Európa megerősítette, hogy disztribúciós egyezségre jutottak a Sonic Boom: Fire & Ice kapcsán, mely idén télen fog megjelenni Európában, kizárólag a Nintendo 3DS család tagjaira.

[Egész cikk]

Felejthetetlen kalandok várnak a június 26-tól kapható három új NEW NINTENDO 3DS gépcsomagban

A hamarosan megjelenő gépcsomagok olyan emkékezetes szerepjátékokat tartalmaznak, mint a Xenoblade Chronicles 3D, a Monster Hunter 4 Ultimate vagy a Pokémon Alpha Sapphire.

[Egész cikk]

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

A Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition egy két játékot tartalmazó csomag. Mindkét alkotás egy izgalmas szerepjáték és egy párosítgatós puzzle keveréke.

[Egész cikk]

Nintendo Direct 2015.4.2

A mai Nintendo Direct számos bejelentése között szerepelnek amiibo kártyák, új Super Smash Bros. karakterek, 200cc sebesség a Mario Kart 8-ban és egy spin-off Animal Crossing játék is.

[Egész cikk]

NEW NINTENDO 3DS & NEW NINTENDO 3DS XL KONZOLOK CSATLAKOZNAK A NINTENDO HORDOZHATÓ KONZOLOK CSALÁDJÁHOZ FEBRUÁR 13-ÁN!

A mai napig Japánban már több mint 1.4 millió* darabot adtak el az új konzolokból. Ezen újdonságok eladása az első hét folyamán a legsikeresebb a Nintendo történetében ezidáig a felújított konzolok esetében. A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok, melyek a legújabb tagjai a hordozható Nintendo konzolok családjának, megjelenési dátuma Európában február 13-ára van meghirdetve. Az újítások egy teljesen új feljavított hordozható játékélményt kínálnak: precízebb irányítás, megnövelt teljesítmény, kényelmesebb 3D nézet, amiibo támogatás, kompatibilitás az összes létező Nintendo 3DS játékkal.

[Egész cikk]

New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL hamarosan a boltokban

Február 13-án új hordozható konzolok érkeznek a boltokba: New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL

[Egész cikk]

Nintendo ismét a PlayIT-en sok nagyszerű játékkal és újdonsággal

Mi vár rátok, ha meglátogatjátok a Nintendo standot a PlayIT-en?

[Egész cikk]

Semmi sem lehetetlen, attól a pillanattól kezdve, hogy a karaktereid a Tomodachi Life játékban életre kelnek

Gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket az élet lehetőségeiről, gyúrjátok össze egy golyóba és dobjátok ki az ablakból. Itt az ideje élvezni az új életet! Látogassátok meg június 6-án a hihetetlenül bizarr Tomodachi Life játék világát, mely a Nintendo 3DS konzolcsaládra jelenik meg.

[Egész cikk]

Válassza a rózsaszínű Nintendo 2DS PINK + WHITE konzolt! Ez a színkombináció a Kirby: Triple Deluxeval egyidőben, május 16-án jelenik meg

A varázslatos történet az óriási Dreamstalkról és a király elrablásáról már május 16-án kezdődik, ugyanis ekkor jelenik meg a Nintendo 3DS konzolcsaládra az új videojáték a Kirby: Triple Deluxe. Hogy a rózsaszínű hős visszatérése  eléggé méltóságteljes legyen, a Nintendo ma bejelentette a Nintendo 2DS konzol új színkombinációját, amely rózaszín – fehér változatban lesz kapható, amely a rajongóknak lehetővé teszi a Kirby színeinek jobb képviseletét az utazáskor történő játszáskor.  

[Egész cikk]

Előrendelői tárgyak – lehetőség van szerezni Yoshi’s New Island motívumú game card tartót.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy március 14-én megjelenik a Yoshi’s New Island új videojáték a Nintendo 3DS konzolcsaládra. Az új Yoshi’s New Island videojátékon kívül szeretnénk Önöknek szintén bemutatni az előrendelésekhez csatolható ajándékot, melyet meg lehet szerezni. Továbbá szeretnénk Önöket tájékoztatni az előrendelői tárgyak megszerzésének feltételeiről, melyeket más kiadásra kerülő új videojátékokhoz is tervezünk hozzácsatolni. 

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.