Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Készülj fel a vad száguldásra a Wii U konzolodon a Mario Kart 8-ban, mely limitált kiadásban is megjelenik

Pörgessd fel a motort a legmagassabb fordulatokra a gravitáció törvényeinek ellenálló pályákon. A Gomba Királyság legjobb versenyzői május 30-án, amikor megjelenik a Mario Kart 8 a Wii U-ra,  már a rajtrácson fognak sorakozni.  A Nintendo hivatalosan is bejelentette a készülőben lévő Mario Kart 8 Limitált kiadású software csomagjának kiadását – elérhető az előrendeléseken keresztül.

[Egész cikk]

Előrendelői tárgyak – lehetőség van szerezni Yoshi’s New Island motívumú game card tartót.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy március 14-én megjelenik a Yoshi’s New Island új videojáték a Nintendo 3DS konzolcsaládra. Az új Yoshi’s New Island videojátékon kívül szeretnénk Önöknek szintén bemutatni az előrendelésekhez csatolható ajándékot, melyet meg lehet szerezni. Továbbá szeretnénk Önöket tájékoztatni az előrendelői tárgyak megszerzésének feltételeiről, melyeket más kiadásra kerülő új videojátékokhoz is tervezünk hozzácsatolni. 

[Egész cikk]

Nintendo Direct - Nintendo közölte, hogy a Mario Kart 8 videojáték kiadásának dátuma május 30.

Az első idei Nintendo Direct adásban a Nintendo egy csomó fontos kiadási időpontot és részletet közölt velünk az új videojátékokkal (Wii U és Nintendo 3DS)  kapcsolatban.

[Egész cikk]

vissza1102030333435

E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.