Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Wii U SPLATOON PREMIUM PACK

Az európai játékosok május 29-én tehetik rá a csápjaikat a Nintendo hamarosan megjelenő, lövöldözős akciójátékára a Splatoon-ra, június 19-től pedig akár egy különleges Wii U Splatoon Premium Pack gépcsomagban is lecsaphatnak rá. Ez a tisztasztikus bundle egy lemezes Splatoon példányt, egy 32 GB-os tárhelyű fekete prémium Wii U konzolt, illetve egy szintén fekete Wii U GamePad controllert tartalmaz.

[Egész cikk]

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

A Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition egy két játékot tartalmazó csomag. Mindkét alkotás egy izgalmas szerepjáték és egy párosítgatós puzzle keveréke.

[Egész cikk]

Nintendo Direct 2015.4.2

A mai Nintendo Direct számos bejelentése között szerepelnek amiibo kártyák, új Super Smash Bros. karakterek, 200cc sebesség a Mario Kart 8-ban és egy spin-off Animal Crossing játék is.

[Egész cikk]

Xenoblade Chronicles 3D

Tapasztald meg ezt a kritikusok által elismert - eredetileg Wii-re megjelent, 100-ból 92-es Metascore pontszámú -, közönségkedvenc RPG-t egy teljesen új dimenzióban, akár út közben a Xenoblade Chronicles 3D segítségével. Merülj el ebben a végtelenbe nyúló világban játszódó mély és terjedelmes kalandban, kombináld a stratégiai és akció elemeket az egyedi harcrendszer keretében, szereld fel hőseidet egy sor káprázatos és változatos fegyverrel, majd előzd meg a katasztrófát a jövőbelátás erejével.

[Egész cikk]

Kirby and the Rainbow Paintbrush

Kirby várva várt első Wii U kalandja, az egyedi irányítással rendelkező és agyagkarakterek lakta, látványos világban játszódó Kirby and the Rainbow Paintbrush május 8-án érkezik meg Európába. A többjátékos módnak köszönhetően három barátunk Waddle Dee karakterként bármikor becsatlakozhat a játékba egy Wii Remote kontrollerrel, hogy Kirby segítségére siessen. A játékosok minden pályán különleges képességekkel ruházhatják fel Kirbyt a kompatibilis amiibo figurákkal, naponta egyszer.

[Egész cikk]

NEW NINTENDO 3DS & NEW NINTENDO 3DS XL KONZOLOK CSATLAKOZNAK A NINTENDO HORDOZHATÓ KONZOLOK CSALÁDJÁHOZ FEBRUÁR 13-ÁN!

A mai napig Japánban már több mint 1.4 millió* darabot adtak el az új konzolokból. Ezen újdonságok eladása az első hét folyamán a legsikeresebb a Nintendo történetében ezidáig a felújított konzolok esetében. A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok, melyek a legújabb tagjai a hordozható Nintendo konzolok családjának, megjelenési dátuma Európában február 13-ára van meghirdetve. Az újítások egy teljesen új feljavított hordozható játékélményt kínálnak: precízebb irányítás, megnövelt teljesítmény, kényelmesebb 3D nézet, amiibo támogatás, kompatibilitás az összes létező Nintendo 3DS játékkal.

[Egész cikk]

New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL hamarosan a boltokban

Február 13-án új hordozható konzolok érkeznek a boltokba: New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL

[Egész cikk]

Nintendo ismét a PlayIT-en sok nagyszerű játékkal és újdonsággal

Mi vár rátok, ha meglátogatjátok a Nintendo standot a PlayIT-en?

[Egész cikk]

A Wii U új rendszerfrissítése lehetővé teszi az irányító gyors startját

Fedezd fel a Quick Start funkciót és így felgyorsíthatod a játék kezdetét!

A Nintendo kiadta az új rendszerfrissítést a Wii U-ra. A frissítés a felhasználóknak lehetővé teszi főként a Quick Start funkciót – amennyiben a konzolod a Wii U GamePad segítségével fogod bekapcsolni, megjelenik egy speciális képernyő a tíz utoljára használt aplikációval és játékkal. A játékosok így bekapcsolhatják a kedvenc játékukat annélkül, hogy meg kéne várni míg a Wii U fő képernyője beolvasódik.

[Egész cikk]

Hamarosan megjelenik egy új bundle, mely tartalmazni fogja a Nintendo 2DS konzolt és a NEW SUPER MARIO BROS. 2 videojátékot

A Nintendo bejelentette az új bundle megjelenését azon rajongók számára, akik egy igazi nyári szórakozásra vágynak. Ez az új bundle tartalmazni fogja a Nintendo 2DS* konzolt és a New Super Mario Bros. 2 Special Edition játékot, a megjelenés 2014. július 4-ére várható.

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.