Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Ünnepeld meg Mario 30. Évfordulóját a Neked megfelelő Super Mario Maker kiadással

A Super Mario Maker szeptember 11-i megjelenését megünnepelvén a Nintendo Európa egy teljesen új gépcsomag és két szoftveres kiadás formájában igyekszik minél több lehetőséget kínálni rajongóinak és az új játékosoknak a 2015-ös Wii U sikercím beszerzésére.

[Egész cikk]

A Nintendo átalakítja ikonikus sorozatait, hogy még egyedibb játékélményt biztosítson játékosainak

Játssz mások által tervezett pályákon, vagy alkosd meg sajátodat a Wii U-ra megjelenő Super Mario Makerben.

[Egész cikk]

A Nintendo közvetítései elhozzák az E3 eseményeit az európai játékosok otthonába!

A Nintendo számos lehetőséget kínál az európai rajongóknak a Los Angelesben megrendezésre kerülő, 2015-ös videojáték kiállítás, az E3 eseményeinek követésére.

[Egész cikk]

A Devils Third augusztus 28-án robban be a Wii U kínálatába

A legendás dizájner Tomonobu Itagaki által megálmodott vad, minden eddiginél ütősebb thriller a Devil’s Third, augusztus 28-án jelenik meg Wii U-ra

[Egész cikk]

Nintendo 3DS-re száguld Sonic a Sonic Boom: Fire & Ice keretében

A Nintendo Európa és a SEGA Európa megerősítette, hogy disztribúciós egyezségre jutottak a Sonic Boom: Fire & Ice kapcsán, mely idén télen fog megjelenni Európában, kizárólag a Nintendo 3DS család tagjaira.

[Egész cikk]

NÉZD MEG MI TÖRTÉNIK HA YOSHI amiibo FIGURÁKKAL TALÁLKOZIK AZ ÚJ YOSHI’S WOOLLY WORLD CGI VIDEÓBAN

Talán már ismered a Yoshi fajt – hosszú, ragacsos nyelvük van, képesek bekebelezni különböző méretű és formájú ellenfeleket, általában zöld színűek…A június 26-án Wii U-ra megjelenő Yoshi’s Woolly World keretében azonban kedvenc Nintendo karaktereid mintázatát is felvehetik, amennyiben a GamePadhez érinted a több, mint 40 kompatibilis amiibo figura egyikét!

[Egész cikk]

OSZD MEG MŰVÉSZI ALKOTÁSAID YOUTUBE-ON KERESZTÜL AHOGY EGYRE JOBBAN BELETANULSZ A RAJZOLÁSBA ÉS FESTÉSBE A Wii U-EXKLUZÍV ART ACADEMY: ATELIER KERETÉB

A rengeteg választható alapanyagnak és eszköznek, valamint a könnyen követhető leckéknek köszönhetően bárkiből rajzoló- vagy festőművész válhat.

[Egész cikk]

LÉPJ BE A YOSHI’S WOOLLY WORLD FONÁLBÓL KÉSZÜLT VILÁGÁBA – JÚNIUS 26-ÁN ÉRKEZIK Wii U-RA

Egy csodálatos, gyapjúból készült világ vár a Yoshi-rajongókra június 26-án, mikor is megjelenik a Yoshi-sorozat legújabb része, a Yoshi’s Woolly World kizárólag Wii U-ra. Készülj fel Craft Island több, mint 50 gyönyörűen “kötött” és meglepetésekkel, valamint gyűjthető tárgyakkal telepakolt pályájának felfedezésére - a saját ritmusodban -, ebben a már-már kézműves kidolgozottságú játékban.
 

[Egész cikk]

A Nintendo Direct prezentáció új Splatoon részleteket fedett fel

A Splatoon a Nintendo pörgős újdonsága, ami festékszórós, területfoglalós akcióval keveri a Nintendo játékok által nyújtott, kreatív és családbarát élményt. Ahogy a Mario Kart megváltoztatta a családi és baráti versenygést, úgy a Splatoon akciódús világa ugyancsak kortól és képességtől függetlenül vár mindenkit.

 

[Egész cikk]

Felejthetetlen kalandok várnak a június 26-tól kapható három új NEW NINTENDO 3DS gépcsomagban

A hamarosan megjelenő gépcsomagok olyan emkékezetes szerepjátékokat tartalmaznak, mint a Xenoblade Chronicles 3D, a Monster Hunter 4 Ultimate vagy a Pokémon Alpha Sapphire.

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.