Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Október 16-án Nintendo 3DS játékokkal bővül a Nintendo Selects kínálata

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Star Fox 64 3D és további címek csatlakoznak az első Nintendo 3DS Nintendo Selects kínálathoz.

[Egész cikk]

Oldj meg fejtörőket és verekedd át magad a pályákon két barátod oldalán a The Legend of Zelda: Tri Force Heroes keretében

Látogass el Drablandsre - egyedül vagy két másik játékossal - és fedd fel a Hytopia Hercegnőre zúdított átok rejtélyeit.

[Egész cikk]

Légy a divatvilág sztárja a Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward játékban

Menedzselj egy sikeres butikot egy nyüzsgő városban és próbáld ki magad a legkülönbözőbb szakmákban - lődd be klienseid haját, készítsd el sminkjüket, tervezz nekik ruhákat és irány a kifutó!

[Egész cikk]

Alkoss, ossz meg és játssz közel végtelen számú Super Mario pályát péntektől a Super Mario Makerben

Ünnepeld a Super Mario Bros. sorozat 30. évfordulóját saját Super Mario pályád megépítésével, majd oszd meg a világ játékosaival!

[Egész cikk]

Egyre bővül a Nintendo 2015-ös kínálata

A folyamatos őszi / téli megjelenések állandó szórakozást és meglepetéseket biztosítanak minden játékosnak. 

[Egész cikk]

Kóstolj bele a Splatoon izgalmaiba a nyári Testfire keretében

Még nem volt még lehetőséged kipróbálni a Wii U-exkluzív Splatoon 4-4 elleni küzdelmeit? Itt a remek alkalom, hogy elmerülj a tintasztikus Turf Wars csatákban!

[Egész cikk]

Megjelenési dátumok és különleges kiadások kerültek bejelentésre az idei gamescomon

A Nintendo megnyitotta standját tele már megjelent és hamarosan megjelenő Wii U és Nintendo 3DS játékokkal a gamescomon – a világ legnagyobb, éves videójátékos rendezvényén, aminek a németországi Köln ad otthont.

[Egész cikk]

Harcolj tenyérnyi robotokkal a Little Battlers eXperienceben

Vajon képes egy középiskolás megmenteni a Földet a gonosz erőktől és a pusztulástól egy világban, ahol a játékrobotok nem csupán játékok? 

[Egész cikk]

Augusztusban tintasztikus Splatoon frissítés érkezik

A Splatoon augusztus 6-tól letölthető frissítése rengeteg új tartalommal bővíti a játékot, köztük két új móddal, új fegyvertípusokkal, megnövelt szinthatárral és több, mint 40 új felszereléssel!

[Egész cikk]

Bemutatkoznak az Animal Crossing: Happy Home Designer kiadások

Az Animal Crossing: Happy Home Designer október 2-i Nintendo 3DS megjelenése megünneplésére a Nintendo Európa számos új terméket – gépcsomagokat is beleértve – kínál a játékosoknak, hogy belevethessék magukat ebbe a páratlan kézikonzolos élménybe, amit csak a Nintendo képes nyújtani.

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.