Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

T
Kód:
UB921
EAN (vonalkód):
8595142719276
Karton / Darabszám:
1
Súly:
16 kg
Térfogat:
94.13 l
Gyártó:
UMAX

Egyedülálló kialakítás kivehető akkumulátorral, sebességtartó automatikával és nagy teljesítménnyel

 Az Umax City Racer 36 elektromos roller felkelti figyelmét örökzöld kialakításával, csúszásgátlós alvázával és erőteljes 350 W-os motorjával. A roller 10000mAH kapacitású kivehető akkumulátor egészít ki, amely egyetlen feltöltéssel akár 30 km-es hatótávolságot garantál. A roller összecsukható, ezért könnyen kezelhető és jól hordozható. A lenyűgöző LCD kijelzője, amely a sebességet, az akkumulátor kapacitását és a vezetési módot mutatja, nem fog csalódást okozni. A nagy, 10" méretű felfújható gumiabroncsok tökéletesen elnyelik a felületi egyenetlenségeket, és nagyon kényelmes közlekedést biztosítanak. A 350W-os, egyirányú, kefe nélküli motor az első kerékbe van építve, amely gyors és mozgékony vezetést tesz lehetővé. Az első és hátsó lámpák, valamint az oldalsó fényvisszaverők maximális biztonságot nyújtanak még sötétben is. Kialakításának köszönhetően nyugodtan közlekedhetünk vele enyhe esőben vagy poros úton is. Minőségi, hátsó tárcsaféke biztosítja a biztonságos megállást néhány méteren belül.

Egyszerű, összecsukható, kompakt és gyors.


Az Umax City Racer 36 elektromos roller mindenkit lenyűgöz, aki közlekedési eszközt keres vagy szeretne egy jót  szórakozni. Egyetlen feltöltéssel akár 25 km-t is megtehet a rollerral, és elérheti a 25 km/h maximális sebességet. Az erős és rendkívül tartós felépítésének köszönhetően egyenetlen úton vagy enyhe esőben is kivállóan közlekedik. A kormány jobb oldalán található egy gyorsítókar, a bal oldalán pedig egy klasszikus fék, amelynek köszönhetően gyorsan és biztonságosan le tud fékezni. A könnyedén összecsukható vázszerkezetének köszönhetően garantáltan egyszerű szállítása és hordozása.

Könnyen irányítható 

Az Umax City Racer 36 rollert a kellemes és gondtalan közlekedéshez tervezték. Nagyon könnyű és kiváló minőségű anyagokból készült, kis súlyú, 14 kg. Könnyű vele az utazás buszon vagy vonaton és egyszerűen szállítható autóban. Egyensúly tartása kiváló, ami biztosítja, hogy még nagyon alacsony sebességnél se billenjen ki az egyensúlyból. Az alváz elég helyet kínál a lábaknak és a csúszásgátló felülete megakadályozza azok csúszását.

Tökéletesen olvasható LCD kijelző és programozó gombok


A kormányon beépített, könnyen olvasható LCD kijelző található, mely mutatja a sebességet, az akkumulátor állapotát, a vezetési módot, illetve a világítást. A kijelző mellett két gomb található a motor be - és kikapcsolására, a vezetési mód és a lámpák kapcsolására, végül, de nem utolsósorban a sebességek programozása, a tempomat és a robogó beindítása. A kormányon található még egy kézi hátsó fék és a csengő, a biztonságos közlekedés érdekében.

Biztonságosan rossz körülmények között

A hátsó és első LED fényszóróknak, és az oldalsó fényvisszaverőknek köszönhetően a közlekedés biztonságos és kényelmes lesz még sötétben, a legrosszabb látási viszonyok között is. Ezenkívül a hátsó lámpa jelzi a fékezést is, így nem kell aggódnia, hogy valaki figyelmen kívül hagyja Önt. A roller ellenáll az időjárási viszonyoknak, például az esőnek és a pornak.A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.