Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

K
Kód:
NSS6711
EAN (vonalkód):
045496426941
Karton / Darabszám:
20
Súly:
0.05 kg
Gyártó:
Nintendo

Paraméter Leírás
Műfaj Platform
Nyelv Angol nyelv
PEGI 3
Platform Nintendo Switch
Eloszlás típusa dobozos

Nem árulunk zsákbamacskát - A Super Mario 3D World + Bowser's Fury hamarosan Nintendo Switch konzolra érkezik!

Csatlakozz Mario-hoz, Luigi-hoz, Peach hercegnőhöz és Toad-hoz, hogy megmentsd a Sprixie királyságot a Super Mario 3D World + Bowser's Fury játékban, amely hamarosan Nintendo Switch konzolra ugrik! Bowser elrabolta a Sprixie hercegnőket és a hőseinkre vár a feladat, hogy megmentsék őket!

Mássz át falakon és karmold szét ellenségeidet a Super Bell által macskává változva, klónozd le magad a Double Cherry segítségével vagy vedd a fejedre a Cannon Box dobozt és lődd ki az ellenfeleket ágyúgolyókkal! Ebben a feljavított verziójú Super Mario 3D World játékban számos játékmechanikai javítás került be, minden karakter gyorsabban fut és magasabbra mászhat macskaként a Super Bell tárggyal. Sőt még mozgásérzékelős irányítással is játszhatsz!

Ezen kívül helyi co-op mód is elérhető, hogy akár 3 barátoddal együtt játszhass vagy élvezheted az online többjátékos módot is!

A Super Mario 3D World + Bowser's Fury kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg 2021. február 12-én!

*Internetkapcsolats szükséges az online játékhoz. Az online szolgálatások használatához Nintendo Felhasználói fiókot kell létrehozni és el kell fogadni a hozzá kapcsolódó feltételeket. A Nintendo Felhasználói fiók Adatkezelési Nyilatkozata itt is érvényben van. Néhány online szolgálatás nem érhető el minden országban. Az online játékmódhoz online előfizetés szükséges. ​A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.